Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ljudi ne lozite se, svi ce igrati...

Β 

kao sto juce nije igrao Maledon, pre njega Larkin i sl

Β 

ne znam zasto ulazimo u filozofiju, igrao ne igrao, tamo treba da pokazemo bolju igru... budemo li igrali kao juce prvo poluvreme, dzaba nam i igrac vise u polju

• Like 1
Posted (edited)
1 minute ago, Bad said:

Dialo, muči ga zglob ako sam dobro uhvatio.

Β 

Meh, kad su protivnici KKPa u pitanju, priznajem samo gips.

Edited by realno *w
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Kako god bilo, 3-2 posle ovih prvih 5 kola bi bila premija kad se uzme u obzir raspored, prakticno nisi imao utakmicu gde si bio veliki favorit i sad se vidi koliko je ona pobeda nad Armanijem kuci bitna jer su pogubili sve i raspadaju se trenutno.

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

Ljudi ne lozite se, svi ce igrati...

Β 

kao sto juce nije igrao Maledon, pre njega Larkin i sl

Β 

ne znam zasto ulazimo u filozofiju, igrao ne igrao, tamo treba da pokazemo bolju igru... budemo li igrali kao juce prvo poluvreme, dzaba nam i igrac vise u polju

Nije realno da igra Forest ako je loza otiΕ‘la, a Markus i Dialo Δ‡e igrati to sam ubedjen.Β 

Posted
50 minutes ago, NMX said:

Baskonija je trenutno (a moguće i do kraja sezone) verovatno najpoželjnije gostovanje uz Asvel. Ne znam őto se beži od uloge apsolutnog favorita (ovo bih isto napisao i za nas i ovako sakati da idemo sad tamo).

U poslednjih desetak dana, Pirejci i Zeleni im izvaćarili pobedu, Real okrenuli nakon -20 na tom istom terenu. Stvarno ne vidim da se bilo koja ekipa raduje őto će tamo sad. A pogotovo ne ekipa koja je skupila 5-6-7-8 minuta konkurentnog basketa od 80 na dosadaőnjim gostovanjima. 
Β 

Pre početka sezone bih rekao ovo őto i ti, ali jedno je papir i teorija, drugo je (za sada) teren. 
Β 

Utakmica moΕΎe otiΔ‡i u bilo kojem smeru, i zaista ne vidim objektivne argumente za suprotno, oni koji su se makar u obrisima pokazali u ova četiri kola.Β 

Posted
12 minutes ago, realno *w said:

Hauard igra ali ga muči prst

Β 

SinoΔ‡ posle utakmice onaj lik Ε‘to radi postgame sa MiΔ‡om BeriΔ‡em reče da uopΕ‘te nije povreΔ‘en nego da ga trener ne ΕΎeli i da je na izlaznim vratima. Eto idealne Ε‘anse da trener promijeni miΕ‘ljenje.

Β 

Elem:

Β 

• Like 1
Posted
14 minutes ago, realno *w said:

Β 

Ne, to sam rekao za pune sastave. Tokom ovih godina iznenadnih povrataka povreΔ‘enih igrača za mečeve sa nama, ne verujem niΕ‘ta, dok ne vidim ko im je izaΕ‘ao na zagrevanje.

Β 

Β 

Elem, o kojim povredama uopΕ‘te pričamo? Ok, za Foresta znam, Hauard igra ali ga muči prst, ko je treΔ‡i?

Β 

Β 

47 minutes ago, realno *w said:

Ok neka uloga blagog favorita, pod uslovom da im stvarno ne igra Forest i kao je Hauards zaista povreΔ‘en, sve ostalo je smeΕ‘na priča, klasična 50-50 tekma, ako i to.

Β 

Zato sam ti replicirao, kad i ako protiv nas ne igraju tri najbolja igrača onda smo mi blagi favoriti. Kad bi mi igrali bez najbolja tri igrača, onda bi bili ogromni autsajderi. Kako nam paőe.

Β 

Nije ni bitno, ukoliko se ispostavi da zaista ne igraju Diallo, Howard i Forrest, sve izuzev pobede je poraΕΎavajuΔ‡e. Imali bi tri konkurentna igrača, Luvavua, Ε amaniΔ‡a i Sedekerskisa.Β 

7 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Elem:

Β 

Β 

Pretpostavio sam da je Čarls Besi meta, nema ko drugi za ono őto mi igramo. 

• Like 1
Posted

Ne znam da li postoji neΕ‘to gore u koΕ‘arci od ovog upisivanja pobede (ili poraza) unapred.Β 

Β 

Ne treba bežati od uloge favorita, ali to ne mora niőta da znači za krajnji ishod utakmice. Koliko puta smo videli da se svlačionica skupi usled svih povreda, čak i na primeru Partizana.

Β 

Ako Howard, Forrest i(li) Diallo ne budu igrali, čuvati ostale kao da su ova trojica na terenu. Mislim na intenzitet, naravno.

• Like 2
Posted (edited)

Ja sam sredinom 3/4 ugasio TV. Jednostavno je bila jedna od onih utakmica Ε‘to da se igra 10 dana ne bismo dobili. Tako da sam propustio nekakav povratak u ΕΎivot Ludog Save i DΕΎabarija.Β 

Ako se ne varam, mi smo negde do pred kraj 1/2 napravili 4 faula, od toga 3 ili čak sva 4 su bila pri őutu. Pa jebemmumater, őta je s mozgom?

Džabari ostane u mismeču sa Tavaresom, on ne napravi faul odmah nego pri őutu, pa onda joő i onaj nameran faul!?!?!?

Β 

Sve u svemu utakmica za zaborav. Očekujem jak ulazak u tekmu protiv Baskonije ali i borbu do zadnjeg minuta. 

Β 

I da, dajte ljudi joő jednog centra, a može ako treba i grčki ciglar umesto Ludog Save, ovako ne vredi viőe

Β 

edit: őto se tiče Besija, to može samo ako ga Atalanta otpusti?

Edited by Marvin
  • Like 3
Posted

@PapanikoleskuΒ Pretpostavljam da si ga gledao viΕ‘e od mene, zaΕ‘to misliΕ‘ da je Besi ono Ε‘to nam treba? Ja ne znam igrača, nemam pojma ko je, mislim da je poslednje Ε‘to ga se seΔ‡am San Antonio, ako se ne varam, od tada ga nisam gledao.

Β 

Elem, moΕΎda sam u zabludi, ali uvek se vraΔ‡am na proΕ‘logodiΕ‘nju utakmicu protiv Efesa u gostima. Tako disciplinovani i koncentrisani a da igramo protiv kvalitetne ekipe kojoj takoΔ‘e gori pod nogama (a da nije neki Asvel npr) - mora tako uvek, tačka. UopΕ‘te nije bitno dobijeΕ‘ izgubiΕ‘, takvim pristupom sigurno na duΕΎe staze dobijaΕ‘. Ja ne mogu da prihvatim da biraju utakmice, ne ΕΎelim da prihvatim da profi sportisti to rade, ali kad vidim ovakve amplitude u trudu i fokusu, Ε‘ta drugo čovek i moΕΎe da pomisli?

• Like 2
Posted

Β 

18 minutes ago, Marvin said:

edit: őto se tiče Besija, to može samo ako ga Atalanta otpusti?

Β 

Nema on ugovor. Tj ima ovo "non-guaranteed training camp deal".

Just now, SuperTraktorko said:

Β 

Β 

kevin-nash-jim.gif

Β 

Pazi, nije mi poznt ovaj momenat, ali pretpostavljam da se stvar dalje odvija tako Ε‘to baca ovo Δ‡ebe, trči u ring i razbija sve πŸ˜„Β 

Posted
10 minutes ago, realno *w said:

Nema on ugovor. Tj ima ovo "non-guaranteed training camp deal".

Β 

Ovo sam nasao na netu:
Β 

Charles Bassey has a one-year, exhibit-10 contract with the Atlanta Hawks for the 2025-2026 season.

Β 

Sto bi znacilo da ne moze tek tako da ode. Ali mozda vec ima info da ce ga otpisati.Β 

Posted
41 minutes ago, Dzep said:

@PapanikoleskuΒ Pretpostavljam da si ga gledao viΕ‘e od mene, zaΕ‘to misliΕ‘ da je Besi ono Ε‘to nam treba? Ja ne znam igrača, nemam pojma ko je, mislim da je poslednje Ε‘to ga se seΔ‡am San Antonio, ako se ne varam, od tada ga nisam gledao.

Β 

38 minutes ago, Magia said:

Meni je svakako bolja meta Cimbe, pitanje je da li ce on uopste ostati u Jazzu.

Β 

U perspektivi Besi je dosta bolji defanzivac od Oskara, i spolja i unutra. Tshiebwe je samo elitni skakač. 

Ima izuzetno spore noge za visinu od 2.03, upitno da li moΕΎe da preuzima bilo Ε‘ta.Β 

Što naravno ne znači da ne bih bio prezadovoljan da smo ga potpisali joő juče. 

Atleticizam, defanziva, bolji pik igrač, sve je u veΔ‡oj ili manjoj meri na strani Besija. I naravno, ima sjebano koleno.Β 

• Like 2
Posted
1 hour ago, wrach said:

jel neko ovde video aut za nas? ne bi to promenilo ishod naravno, nego me interesuje jel tripujem

Screenshot-2025-10-16-at-10-48-35.png

Mislim da gresis. Ova slika nije krajnja tacka gde je lopta udarila, vec je jos u letu, pa je opticka varka. Bas sam sinoc obratio paznju na ovaj detalj i na usporenom snimku lopta udara u deo parketa u terenu.Β 

Posted (edited)

Nismo mi juceΒ biraliΒ utakmicu. Krenuli smo da grizemo u odbrani ali pogresno i uzalud, da ciglarimo u napadu i brzo se uvukao defetizam. Zasto (manje vise) samo nasa ekipa psiholoski tako jako i brzo tresne je pitanje koje sam postavljao i prosle sezone. I to ekipa puna stranih placenika. Tudji strani placenici grizu i igraju isto i na +10 i -20 (opet, proslogodisnji Pariz).

Β 

Jel mi biramo strance meka srca i duse?

Edited by Elevator Operater
Posted

Real je baΕ‘ jak a sinoΔ‡ im se igralo. Ipak, čak ste i takvu ekipu uspeli pred kraj da ubacite u nervozu vaΕ‘om sposobnoΕ‘Δ‡u da trpate 1 na 1, Parker i Washington posebno. Nije tu bilo nekog naročitog plana nego hail mary koΕ‘arka, aka Dwizz basketball experience. Ne znam da li je čovek sposoban da igra drugačije, to je paket, pukovnik ili pokojnik, kao neke portorkianske vedete sa početka milenijuma.

• Like 2
Posted

Ukoliko stvarno ne budu igrali Forest, Hauard i Dialo, mislim da nema trika da vas dobiju. Bio bi to ozbiljan blam za vas. Cak i da samo Forest odsustvuje, a po svemu sudeci, to je skroz izvesno, ogromni ste favoriti. A i nije red da ih vracate u zivot, pred njihovo gostovanje namaπŸ˜†

Posted
39 minutes ago, Elevator Operater said:

Β Zasto (manje vise) samo nasa ekipa psiholoski tako jako i brzo tresne je pitanje koje sam postavljao i prosle sezone

Zato sto nema Lucu pa makar i da presedi trecinu sezone povredjen...

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, VISOKOLETAC said:

Mislim da gresis. Ova slika nije krajnja tacka gde je lopta udarila, vec je jos u letu, pa je opticka varka. Bas sam sinoc obratio paznju na ovaj detalj i na usporenom snimku lopta udara u deo parketa u terenu.Β 

Nije problem gde je lopta udarila, barem meni, nego to őto je Tavares već bio na parketu kada je izbacio loptu.

Edited by Knipex
slovo
Posted
10 minutes ago, Knipex said:

Nije problem gde je lopta udarila, varem meni, nego to őto je Tavares već bio na parketu kada je izbacio loptu.

Β 

Naravno. Svi znamo da Tavaresov skok i "flight time" traje oko 0.3 sekunde.

• Like 1