Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Teška bleja u odbrani i apsolutno nerazumevanje protiv koga igra. Ono što definitivno mogu da zaključim iz ovog klipa su sledeće stvari (koje mogu biti istinite u istom trenutku): 1. Ili nam je skauting bio nepostojeći (u šta odbijam da poverujem jer bih u suprotnom mogao odmah da okačim dalji grobarski staž o klin), 2. Ili igrač nije shvatio šta treba da radi (dakle mentalni problem), ili 3. Igrač fizički nije mogao da izvede ono što mu je rečeno. Apsolutno najgora situacija je čini mi se ona koja je najverovatnija - a to je da su sva ova tri faktora nekako iskombinovana, u manjoj ili većoj meri, i to ne samo kod Parkera, već kod svih igrača, koja mogu jedino da kažu da mi (još uvek) nismo na nivou na kome bismo želeli da budemo, a nismo ni na nivou na kome smo mislili da bismo mogli da budemo uz pripreme kakve smo imali. U dve reči, teška priča, Grobarska klasika, uđi u rupu, tačnije sam je sebi iskopaj i onda se vadi cele sezone... Edited 1 hour ago by Dzep 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bez zelje da potcenjujem bilo ciji kosarkaski intelekt ali nagledao sam se Amerikanaca koji igraju odbranu kao Parker na ovom klipu. Nista novo, ja sam baja ja mogu da saspem 30 svakome, jebo difens.
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedva čekanje novog nervnog sloma, što bi rekli mladi 🙂
DameTime Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 1 hour ago, Dzep said: Teška bleja u odbrani i apsolutno nerazumevanje protiv koga igra. Ono što definitivno mogu da zaključim iz ovog klipa su sledeće stvari (koje mogu biti istinite u istom trenutku): 1. Ili nam je skauting bio nepostojeći (u šta odbijam da poverujem jer bih u suprotnom mogao odmah da okačim dalji grobarski staž o klin), 2. Ili igrač nije shvatio šta treba da radi (dakle mentalni problem), ili 3. Igrač fizički nije mogao da izvede ono što mu je rečeno. 4. Igrač nema naviku da reaguje u odbrani. Gro stvari u košarci je stvar mišićne memorije, a sve je stvar one bukvalne, intelektualne memorije. Kao da niko ne zna ko je Jabari Parker i kako je igrao do sada - da bi on promenio navike, potrebno je mnogo više od jedne zvanične utakmice. Koliko god je počela da se provlači neka light varijanta kako je Obradović propao, meni je zaista teško da poverujem da u bilo kojoj verziji on nema skauting u stručnom štabu, ili da to otaljavaju. Tako da me sumnjam da su igraču pokazali klip posle utakmice, u fazonu, jel vidiš šta je trebalo da uradiš ovde?
Recommended Posts