robespierre Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Nisam ti ja obrisao post. Okačio si fotografiju izuzetno lošeg kvaliteta bez ikakvog konteksta, da si napisao jednu jedinu rečenicu koja objašnjava šta je bila poenta ne bih te ništa pitao.
Barkley#34 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 24 minutes ago, VISOKOLETAC said: Zeljko Obradovic jedan od vas. Prestanite da mislite da je sve lose sto neko napise. Vec sam na ivici da pocnem da se sprdam sa vama. Robespjer ne navija za Partizan, otišao si u nekošeno. 2
chimamoneke Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kao navijač Zvezde moram reci lep doček i sjajan potez je zadržati Željka iz košarkaške perspektive iako lično npr ne mogu da kazem da mi je omiljeni lik ali generalno odraziće se ovo pozitivno i na igrače i atmosferu u areni na mnogo bolje i puno sreće protiv Bajerna pa onda u punoj snazi da se obračunamo 😄
VISOKOLETAC Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, robespierre said: Nisam ti ja obrisao post. Okačio si fotografiju izuzetno lošeg kvaliteta bez ikakvog konteksta, da si napisao jednu jedinu rečenicu koja objašnjava šta je bila poenta ne bih te ništa pitao. Ja cim sam video video, sa koga sam skinuo sliku(pa je zato losijeg kvaliteta), odmah sam video Zeljka kako predvodi Partizan, a navijaci ga prate. Zeljko jedan od vas. Mozda je profesionalna deformacija, pa sam to video i mislio sam da je to tako ocito. Sta si ti video? 2 minutes ago, Barkley#34 said: Robespjer ne navija za Partizan, otišao si u nekošeno. Ni to ne znam. Nego me je iznervirao komentar na nesto sto sam bas hteo da bude pozitivno.
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Mozda pokusaj trolovanja Visko nemojmo se praviti naivni. Jedan od vas tipicno pokusavanje da se izjednaci sa navijacima koje ste pre toga napljuvali i isprozivali za nesto drugo. I ovim ja izlazim iz diskusije. Nema potrebe da se qutouje i ako bude bice brisano sve. Edited 21 hours ago by Don Dusko
robespierre Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Ja cim sam video video, sa koga sam skinuo sliku(pa je zato losijeg kvaliteta), odmah sam video Zeljka kako predvodi Partizan, a navijaci ga prate. Zeljko jedan od vas. Mozda je profesionalna deformacija, pa sam to video i mislio sam da je to tako ocito. Sta si ti video? Ja ne navijam za Partizan. Just now, kojihit said: Loš kvalitet slike je video lspraticu se sama Bukvalno. 😄 Pa nisam video ništa osim gomile piksela, zato sam i pitao šta je poenta. 1
NikadProtivŽelimira Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Dakle Visokoletač da prizna da je bumer ili da prizna da je isukao patkicu. Pick your poison. 9
DameTime Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 minutes ago, kendrick duckworth said: Dakle Visokoletač da prizna da je bumer ili da prizna da je isukao patkicu. Pick your poison. 1 6
kojihit Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6 minutes ago, robespierre said: Bukvalno. 😄 Pa nisam video ništa osim gomile piksela, zato sam i pitao šta je poenta. Jasno skroz Mozda je to i fora, da bude slika kao neka Rosahova mrlja pa da svako vidi sta hoce, pozitivno, negativno, gomilu piksela A i Rosahove mrlje su crno-bele he he Sad stv idem i mislin da sam dodatno ukopala ovog lika sto je kacio sliku ovim lejm fazonom 😂 1
Stiletto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Otišle komšije sa gledaju fudbal, ah miline na temi... 3 2 1 13
DameTime Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 4 minutes ago, Stiletto said: Otišle Banovane komšije sa gledaju fudbal, ah miline na temi... Bojim se da rade u smenama... 2
BojanaCZV Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Iako mi iz ovog ugla sve ovo deluje previse pateticno, nisam sigurna kako bih se ponela da sam kao mala dobila drugu stranu brda. Ovo su bas ti zivotni momenti, kada ljubav nadjacava racio. 2 1
Crni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Šta je na kraju bilo? Okupili se grobari na aerodromuda docekaju Belodedica🤷 1 12 1
La mano de Dios Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ja ne znam sta da mislim, voleo bih da Zeljko preinaci odluku ali mogu misliti koliko su odnosi unutar svlacionice naruseni kada se on odlucio na ovakav korak u ovom trenutku. On koji je nebrojen broj puta lose startovao sezonu i sa Panatom i sa Fenerom i sa Partizanom pa posle dizao ekipu kroz sezonu i okretao momentum da odustane na ovakav nacin. Ako on nije video da ovaj tim moze da proigra i to posebno pred raspored koji ide u El onda ne znam ko moze. Nije to samo oprostiti se od ove sezone koja je ionako na ivici da bude izgubljena, on sutra treba da udje u svlacionicu i da trenira te igrace koji njega ne zarezuju vise ni 2% i tako jos 7 meseci, mislim da on nema snage za to. Da je tu samo jedan dva igraca pa da ih odstranis i nastavis dalje ali plasim se da su razmere mnogo vece od toga. 3 1
ScepanScekicSto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sta je jedna sezona spram celog zivota... lagano ljudi... 2
le piaf Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ako ostavimo po strani očigledno neizbežan folklor, koji je bio apsolutno nepotreban za okupljanje koje za svrhu ima drugu vrstu emocije; neke istine se moraju izreći. Došlo je dosta roditelja sa decom, između ostalog i mala Minja, kao svojevrstan prikazatelj emocije koju Partizanovi navijači imaju prema Želimiru Obradoviću. U nekim drugim okolnostima ne bih bio pobornik, na neki način guranja deteta i igranja na tu kartu, no ovde to nije bio slučaj. Došla je tu jer ga voli. I moja devojčica je vezana za njega, a ja nisam taj tata koji je otvarao ta vrata. Druga stvar, nakon jučerašnje ostavke, dobrom delu je došlo iz dupeta u glavu, po onoj staroj ali istinitoj - ne znaš šta imaš dok ne izgubiš. Već sam rekao da sam potcenio ljubav partizanovaca prema Obradoviću, i usuđujem se reći da niko nikad nije bio ni blizu, niti će ikada biti, ni Đorđević ni Vujošević, ni Saša Ilić. Ljudi su tužni. Mislim, ono, nije čovek umro, samo je otišao iz kluba. Ali ih svejedno boli. Ima i samosažaljenja. Sa strane - patetika 1/1. Samo što nije, jer ljudi ga mnogo vole. Osećaju da gube nešto. Loš je osećaj. Mislim da je on svoju odluku već doneo. Treba biti i čovek, poštovati neke stvari, pustiti, i ne otežavati mu. On je dokazao svoju veličinu, i sinoć. Želimir nije veći od Partizana, Želimir je Partizan- pa tako sam i ja pogrešio kada sam ih rasčlanjavao. 2 4 3
ScepanScekicSto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Igraci izmedju sebe 🙂 salim se malo... ima do subote jos dosta Oni imaju problem sfo nece niko da dodje... pa ko normalan hoce da preuzme klupu u ovom momentu, jos posle danansnjeg dana... taj neko ako dodje, pa taj nema pojma sta moze da ocekuje protiv Bajerna... o igracima da ne govorim...
Pikac Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago docek kakav zasluzjuje...dok Hulja kupuje ljubav raznih Dejana Anusa,Jakovljevica,Covica...itd...ZELIMIRE....NAJVECI SI!!!
Recommended Posts