Eddard Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 5 minutes ago, Igor_ said: markusovu klupicu, navodno je zato Tajrik odmarao protiv francuza.. Wtf je markusova klupica? 1 8 1 4
Сандро Лаки Ђентиле Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 2 minutes ago, Eddard said: Wtf je markusova klupica? Односи се на чувени пушинг дефект, што би рекао Удбојша, односно конзумирање марихуане. 1 1
Don Dusko Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 2 minutes ago, Eddard said: Wtf je markusova klupica? Au Eddarde napusti forum. Spoiler Pusio mango. 2
robespierre Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 1 minute ago, Eddard said: Wtf je markusova klupica? Zelena klupica ispred Pionira na kojoj je Markus Vilijams konzumirao nedozvoljene psihoaktivne supstance tokom trajanja košarkaške utakmice (nie šala). 5 1 1
Alek The Great Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 2 minutes ago, Eddard said: Wtf je markusova klupica? la-la-ta, ta-ta-ra-ra
jedibojan Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Jbg Zoc. Previse lose uradjenih stvari. Jedina zaista pozitivna je sto nam je doneo EL na konto svog rezimea. Sam je sebe (i nas) doveo u lose/lose situaciju i povukao, po meni, manje lose potez. Jako mi je zao sto se ovako zavrsava... Zelim mu dobro zdravlje (kad je covek institucija, srecu je nepotrebno pominjati). Partizan ce uvek biti njegova kuca. Sranje
DameTime Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Ne znam ni ja šta je markusova klupica, bukvalno koji kurac. ------ Plače mi se sad, sve ovo je nerealno...
Eddard Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Au Eddarde napusti forum. Hide contents Pusio mango. To je neka suviše ciganska fora za koju sam previše grobar da je razumem 😜. Pretpostavio sam, hvala na pojašnjenju 😁. 7
robespierre Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Fora je da nije fora, neko ga je čak bio i fotografisao, nego ne mogu da pronađem fotku na netu. 2
fillam Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Željko je sigurno svestan atmosfere oko kluba, mišljenja publike vezano za užasnu igru ekipe, a i njegovih izjava, pa je nakon svega logičan potez bio da preuzme i ličnu odgovornost i ponudi ostavku. Slično nešto je uradio i u Fenerbahčeu, pa je kao rezultat dobio novi ugovor. Dok ne bude zvaničnih saopštenja i potvrda, želim da verujem da ne postoji mogućnost da napusti tim sada, jer mi se jednostavno ne uklapa u mindset nekoga ko se ne predaje i njegov stav: 'ne bih bio to što jesam kada bih odustajao na 20+ kola do kraja'. U nedostatku Radinog pitanja, ovim potezom pokušava da bude katalizator buđenja inata u ekipi, kao i boosta atmosfere i podrške nadalje. Ako je to ideja, tajming je odličan, pred malu pauzu, nešto lakši raspored i više utakmica kod kuće, gde postoji koliko-toliko šansa da se ekipa makar rezultatski razdrma. Odlazak sada mi ne liči na njega, a nema čak ni neke poente. Ako je već započeta igrarija sa ovakvim rosterom, treba da se izgura sezona do kraja. Lako će se svesti računi posle, a i po potrebi predati palica nekome novom da gradi iznova. Možda je samo wishful thinking, jer je nakon svega teško prihvatiti da kraj izgleda ovako... 3
DameTime Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Grobari: Željko, podnesi ostavku, pokaži da imaš obraza Isto grobari kad on podnese ostavku: U jbt, nemoj da ideš sad, please 3 2
kendrick duckworth Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Niko nije veći od kluba. Sledeću utakmicu da grmi 20k ljudi "Partizan, Partizan" i tako jasno stavimo do znanja svakom sledećem. A sad, da vidimo šta imamo na lageru. Nacionale u Kini, Tomašević u OKS-u. Slatkoriječivi je slobodan, ali nemoj da mi dovlači one Vonove ili da ruši kemiju sa Walkerom. Pratio sam pomno šta je radio prošle sezone. 1
fillam Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Just now, DameTime said: Grobari: Željko, podnesi ostavku, pokaži da imaš obraza Isto grobari kad on podnese ostavku: U jbt, nemoj da ideš sad, please Jesu to isto grobari, ali nisu isti grobari 😄
Barkley#34 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Moja nerealna želja je da dođe neka mešavina Duleta, Duška Ivanovića i komandanta nekih specijalaca pa da se napravi trijaža u timu i da oni koju budu izabrani (i koji to zaslužuju, jelte), prokunu svaki cent koji će dobiti do kraja sezone. Ok, o Željkovoj odgovornosti i greškama smo prežvakali trista puta ali onu bolekurciju koju gledamo prema klubu i rezultatima bih maltretirao na max. Uz vređanje do koske na utakmicama, ofkors. 3
Grobarcina1992 Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Evo javlja Mozart Trinki najozbiljniji kandidat za novog trenera.
Bode Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Zeljko ljudina, bio i ostao. Ako je ovo prihvatanje odgovornosti, naravno. Ne bih mu zamerio i da je u pitanju bezanje od ovog ludila, kapiram da se coveku smucilo. Sto se uprave tice, ludi su ako prihvate, osim ako je neopozivo. Nadam se da sada shvatate kakva je ovo nacija. Idiota, sposobnih da “potrose” jednog Zeljka Obradovica izmedju ostalog. 1
Jakob Aman Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Nije svejedno, u svakom slucaju. To sto vise Zeljko nije tu, nece doneti da Dzabari odjednom proigra, da Dujan ne bude vise divljak, da Milton bude plej... dakle omanulo se u selekciji i tu vise povratka nema a ipak tu najvecu odgovornost snose oni koji su ih birali a to su Obradovic i Savic. Zeljko je najvece ime i to niko ne moze da ospori. Pitanje je veliko kako ce se bilo koji naslednik nositi sa tim teretom, jer prvo treba umiriti veliku vecinu navijaca a to ce biti veoma tesko najvise zbog jebenog vremena u kome zivimo... Volim Zeljka kao svog najrodjenijeg i hvala mu za sve, ali nazalost doslo je vreme za rastanak. Legenda. 1
Davai Davai Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 15 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Односи се на чувени пушинг дефект, што би рекао Удбојша, односно конзумирање марихуане. E tu su se zajebali… ne znam kako bih bez iste preziveo sve ovo.
kendrick duckworth Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 1 minute ago, Grobarcina1992 said: Evo javlja Mozart Trinki najozbiljniji kandidat za novog trenera. Au, kako god okreneš, Radu ne možeš izbeći. smrt - porez - dobronamerne komšije - rada 1 4
BattleBender Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Nije ovo zasluzio. Nadam se da ostavka nece biti prihvacena. Daleko je meni Zoc od omiljene osobe, ali kao covek kad udjem u malo ozbiljnije cipele, neke stvari treba istaci. Zilion puta je promenio telesnu boju radeci svoj posao u kosarci, 35 godina... Nije zasluzio da posle svega, u KKP-u odakle je krenuo, koji je njegov klub, mu se desi ovo. Zaista se nadam da ce ostati. I to ne radim kao cigan koji se nada da ce ostati jer kao samouveren sam da cemo i dalje biti bolji u EL od KKP-a. Osvrnuo bih se jos jednom na novije generacije igraca, iz nekog mog mikroprimera. I to bas mikro mikro. Tim za koji sam igrao nekakvu rekreativnu ligu pre 10ak godina, i dalje postoji, liga usput dosta napredovala, postoji live prenos, live statistika, all star mec, placene sudije itd, i dalje igra tu ligu i tu su jedni od mojih drugara. Njih dvojica su kao treneri, jedan od njih je osoba sa kojom sam kosarkaski poraso, i mnogo naucio. Pre par nedelja sam otisao na jednu utakmicu da kao dam podrsku, sedim tu na klupi, malo dam neki savet, pogledam itd itd... Na pola utakmice sam odustao od bilo kakve investiranosti iako je cela prica zanimljiva. 3 ortaka komentarisu stalno, jako zanimljivo, skautiraju druge, prave pripreme meca itd itd, ali ne mere brate. Ne mogu ja ono. Ovaj jedan moj ortak, glavni trener tog tima, zivi od kosarke, radi nba i EL synergy, pritom je ekstremno investiran u taj jebeni rekreativni tim. Ne mogu ove danasnje klince. I to nisu likovi koji su 20 godina mladji od mene, nego 5-15god mladji. 5% ne aju za to sto im kazes... Ja ne mogu da razumem da dodjes da igras kosarku i nisi skoncentrisan i fokusiran dok je igras. Meni je to bio najzanimljivi deo kosarke, i igrao sam je svaki dan 10+ godina. Sto kosarku, sto basket. Nije bilo partije gde nisam bio fokusiran, inace ne bi ni igrao, momenta kada nisam imao taj drive, zajebao sam da igram kosarku preko noci, jer mi je bilo gubljenje vremena. Posmatram ih, i ne mogu da se nacudim. Ne mogu da upamte nista, nemaju to fokusiranost, tu paznju. Sto igras jeben kosarku... Ja nisam bio nekakav lebron, ali sam pobedjivao ljude koji su igrali prvu i drugu ligu samo jer sam uzivao u svakoj sekundi da se skoncetrisem dok igram kosarku. Koncentracija da moj tim pobedi, da nadjem nacin da nasa igra smisla. Ako me neko vec ne placa, koj cu kurac samo da gubim vreme da tuckam loptu, uzmem je u ruke i bacim je ka obrucu... Ovi danasnji igraci su placeni da je igraju i da rade to. Zaista ne mogu da razumem. Ovaj moj primer je totalno beznacajan u odnosu na ovo, ali upravo mi pokazuje koliko je tek na vecem nivou to dodatno fristrirajucu... Zeljko je zrtva toga, i izgleda da se vec par godina nadao da ce njegovi igraci doziveti neku katarzu, sta vec... Naivno se nadao. Nisu se trgli, niti su odjednom krenuli da dozivljavaju kosarku onako kako je dozivaljvaju prethodne generacije. 5
mipivi Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Sad rascistiti ovu bandu. Pola njih na mrsupickumaterinu. Jbg zoc. 6
cuftausosu_ Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Just now, mipivi said: Sad rascistiti ovu bandu. Pola njih na mrsupickumaterinu. Jbg zoc. Ako ne moze uprava, onda makar hala da ih malo podseti da ipak nije tako lagano zaradjivati finu lovu i zajebavati se ugledom kluba. Niko nije veci od Partizana, a bogami ni od Zeljka. 1
NMX Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Avion iz Atine je malopre sleteo. SK piše da je po jednoj verziji događaja Željko ostao u Atini. Quote Postoje tri verzije događaja. Jedna, manje verovatna, da Željko Obradović razmatra ostavku, odnosno da ju je ponudio predsedniku kluba Ostoji Mijailoviću, ali da će ona biti odbijena na Upravnom odboru sa kojeg će biti poslata nedvosmislena podrška treneru i, samim tim, poruka ekipi da je ipak do njih. Druga, verovatnija, da je legendarni stručnjak stao iza svojih reči da „trener uvek snosi odgovornost kada su rezultati loši“, odnosno da je odlučan u nameri da napusti klub posle četiri i po godine uspona i padova. Prema trećoj, Obradović se nije ni vratio sa ekipom, već je ostao u Atini.
ChrisJudd Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Ne zna se šta bi me više iznerviralo u narednim utakmicama od grupe građana igrači Partizana, da nastave ovako ili da odjednom proigraju.
Recommended Posts