Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ko ste vi bre da pljujete najvećeg, pa čovek od usta odvaja da vodi kkp, šta je njemu 220k mesečno...  On je vrlo pametan čovek, zna da se ne trebaju trpati igraci, jer tako je i uzeo titulu za vreme SSSR.  Čoveku je otišao veliki Ife Lundberg, a šta su mu ostali Karlik I druga boranija, on je navikao da menja ceo tim zašto se i drugi nisu oterali, odakle pravo na tako mali budzet od 27m, zašto mu on nije povećan, pa ne moze najveći da radi bez 40m, sa 40-45m bio bi 7 8 na kraju, ipak to je ogroman uspeh, a ne Vujosevic što je prodavao godinama maglu i samo jedan f4 imao sa onim moćnim timovima...  Kako sme protivnik tako da nas ubija u 3 deonici, pa gde su neka pravila, zašto se ne zovu medjunarodne organizacije da stanu iza najvećeg, pu*i ku*ac Ostoja što ne reagujes barem ti!!!  Ko je taj Golemac pa ga stalno ubija, kako se on smeo drznuti i najvećeg tako ubijati svako malo?  Sta je sa igračima, zašto Braun I Bonga ne mogu igrati po 40 min, dajte mu veće atlete, pa nije uredu da čovek mora igrati sa 9 10 igraca, pa normalno je u novembru skratiti totalno rotaciju...   7 minutes ago, Coz29 said: Nije u tome poenta, sta ako ode, ko ga jebe u kranju ruku sam je kriv  Na keca bih pristao da dodje Cavi Paskval  Ali poenta je makar meni da bi takav odlazak bio sranje kraj price izmedju Zeljka i Partizana. Dokle vise? Šta treba biti 18 pa da ode? Mi smo taoci Zeljka Obradovica nažalost. 3
fillam Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 57 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo izjaavi Zeljko da ne zna ni on sta je..  razocaran igracima, zeljom i sl  Retrogradni da nije?
mipivi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 28 minutes ago, Don Dusko said: Kako mrzim igrace poput Pokusevskog.U teoriji sve imaju za dobrog kosarkasa a u praksi ne vidis nista sem nekih bljeskova na osnovu kojih se nadas da samo sto nije a na kraju balade dobijes jedno veliko nista. Ja bi ipak da ga vidim nedje de ce znati da li je van 12 ili u prvoj petorci. Kod nekog ko ce mu odrediti poziciju, usmeriti na stvari koje treba radi konstantno, stvari koje ne sme radi nikad, itd, itd...   4
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 minutes ago, Coz29 said: Nije u tome poenta, sta ako ode, ko ga jebe u kranju ruku sam je kriv  Na keca bih pristao da dodje Cavi Paskval  Ali poenta je makar meni da bi takav odlazak bio sranje kraj price izmedju Zeljka i Partizana. Ako ga buše igrači koje je on birao, sam je kriv. Mogao bi neko u ovoj jebenoj državi da bude odgovoran za nešto. Sve vrste odbrana smo vežbali, ali baš tu -, branjenje šuta za 3 poena , nismo. Ring any bells?
Nikom nista Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jbm li ga... pitanje Zeljka mu je neka vrsta tamnog vilajeta... Nijedan klub u Evropi nema takvu svoju legendu na klupi, da oseca klub kao svoj, da je toliko zaduzio klub itd, itd... Iz prve ruke znam da je ozbiljne ugovore i pare odbio da bi dosao u Partizan... Dobar broj ljudi iz bliskog okruzenja je cupao kosu zbog toga,ali je to bila njegova zelja i odluka. Evidentno je da rezultati, a jos vise igra (osim onih 4-5 meseci 2022.god), nisu u skladu sa ocekivanjima navijaÄŤa... I sve vise grobara iz mog okruzenja negativno komentarisu Zeljka...valjda je doslo do kumulativnog efekta...nakupilo se, izgleda... E, sad je pitanje od milion dolara da li bi neko drugi napravio bolju selekciju, igru rezultate... to niko ne zna... Cinjenica je da bi neko drugi verovatno dobio otkaz u nekom prethodnom periodu, a Zeljko nije... po meni nije ni trebalo, da ne bude zabune... On ce ostati u Partizanu koliko bude hteo... sasvim zasluzeno... E sad, ko ce ga znati da li ce mu ego, samokritika, racio dozvoliti da prepozna pravi momenat za odlazak. I da li iko moze da zna kad je i da li je taj momenat kad na klupi imas takvu legendu, koji je ujedno najuspesniji trener u istoriji EL? Tako da je po meni takva situacija ujedno i blagoslov i prokletstvo za KKP. Stvari ce se definitivno okrenuti na jednu ili drugu stranu. Medjutim, cinjenica je da ako i do kraja ove sezone rezultati, a posebno igra, budu losi, povecace se broj kriticara, ali to nece i ne moze da narusi celokupnu sliku o Zeljku. Samo je pitanje da li ce to njemu biti dovoljan signal da je vreme da pusti da proba neko drugi, a da on, recimo, bude neki novi Aca Nikolic. Sa druge strane, ako bi sve to nekako kliknulo i okrenulo sezonu na pravu stranu bice jos veca legenda Partizana (ako je to moguce). Jedno je sigurno, bar jos neko vreme nece biti lako biti navijac KKP... samo je pitanje da li je se to vreme meri u nedeljama ili mesecima... Â 1
Plant Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 35 minutes ago, Coz29 said: Na keca bih pristao da dodje Cavi Paskval  I ja bi pristao da mi dodje Monika Beluci ... Edited 6 hours ago by Plant
jedibojan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, Nikom nista said: Jbm li ga... pitanje Zeljka mu je neka vrsta tamnog vilajeta... Nijedan klub u Evropi nema takvu svoju legendu na klupi, da oseca klub kao svoj, da je toliko zaduzio klub itd, itd... Iz prve ruke znam da je ozbiljne ugovore i pare odbio da bi dosao u Partizan... Dobar broj ljudi iz bliskog okruzenja je cupao kosu zbog toga,ali je to bila njegova zelja i odluka. Evidentno je da rezultati, a jos vise igra (osim onih 4-5 meseci 2022.god), nisu u skladu sa ocekivanjima navijaÄŤa... I sve vise grobara iz mog okruzenja negativno komentarisu Zeljka...valjda je doslo do kumulativnog efekta...nakupilo se, izgleda... E, sad je pitanje od milion dolara da li bi neko drugi napravio bolju selekciju, igru rezultate... to niko ne zna... Cinjenica je da bi neko drugi verovatno dobio otkaz u nekom prethodnom periodu, a Zeljko nije... po meni nije ni trebalo, da ne bude zabune... On ce ostati u Partizanu koliko bude hteo... sasvim zasluzeno... E sad, ko ce ga znati da li ce mu ego, samokritika, racio dozvoliti da prepozna pravi momenat za odlazak. I da li iko moze da zna kad je i da li je taj momenat kad na klupi imas takvu legendu, koji je ujedno najuspesniji trener u istoriji EL? Tako da je po meni takva situacija ujedno i blagoslov i prokletstvo za KKP. Stvari ce se definitivno okrenuti na jednu ili drugu stranu. Medjutim, cinjenica je da ako i do kraja ove sezone rezultati, a posebno igra, budu losi, povecace se broj kriticara, ali to nece i ne moze da narusi celokupnu sliku o Zeljku. Samo je pitanje da li ce to njemu biti dovoljan signal da je vreme da pusti da proba neko drugi, a da on, recimo, bude neki novi Aca Nikolic. Sa druge strane, ako bi sve to nekako kliknulo i okrenulo sezonu na pravu stranu bice jos veca legenda Partizana (ako je to moguce). Jedno je sigurno, bar jos neko vreme nece biti lako biti navijac KKP... samo je pitanje da li je se to vreme meri u nedeljama ili mesecima... Â
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ja bih da se vratimo i fokusiramo na utakmicu, pre nego na rezultat i na 12 minuta katastrofe.  Mi smo do 28. min na utakmici izgledali smisleno, koliko toliko kontrolisana utakmica. Za totalni raspad se pogodio protivnik koji je u tim minutima odigrao sjajno i mi koji smo odigrali gore od očaja. No, hoću da uzmem pozitivne stvari - ja sam na primer video trud i želju dok su igrači videli da je rezultat tu negde. Zašto nismo imali nekoga da povuče ručnu nije pitanje za mene, već za struku, ali rekao bih da je to zbog toga što na pozicijama gde je to najvažnije, jedino Grk ima pameti, tj možda nije jedini, ali jedino on to pokazuje.  Ne shvatam ovo sve tragično, ali moraće da počne i da se pobeđuje. S tim u vezi, Monako je dosta važna utakmica, pošto Oli da dobijemo sve i da odigramo svemirski nećemo (faktor ljudi u narandžastom, moraš da odigraš toliko dobro da dobiješ i protivnika a i da saniraš njihovih tradicionalnih 8-12 poena datih domaćinu, što se neće desiti).  Možda idem sve dalje u rupu samozavaravanja, ali sam optimista. Kao da sam ovaj film gledao previše puta, postoje varijacije na temu kako se završava, ali sam više puta video da se film završava dobro nego da se završi u plamenu Edited 6 hours ago by Dzep 8
Coz29 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Nikom nista said: Jbm li ga... pitanje Zeljka mu je neka vrsta tamnog vilajeta... Nijedan klub u Evropi nema takvu svoju legendu na klupi, da oseca klub kao svoj, da je toliko zaduzio klub itd, itd... Iz prve ruke znam da je ozbiljne ugovore i pare odbio da bi dosao u Partizan... Dobar broj ljudi iz bliskog okruzenja je cupao kosu zbog toga,ali je to bila njegova zelja i odluka. Evidentno je da rezultati, a jos vise igra (osim onih 4-5 meseci 2022.god), nisu u skladu sa ocekivanjima navijača... I sve vise grobara iz mog okruzenja negativno komentarisu Zeljka...valjda je doslo do kumulativnog efekta...nakupilo se, izgleda... E, sad je pitanje od milion dolara da li bi neko drugi napravio bolju selekciju, igru rezultate... to niko ne zna... Cinjenica je da bi neko drugi verovatno dobio otkaz u nekom prethodnom periodu, a Zeljko nije... po meni nije ni trebalo, da ne bude zabune... On ce ostati u Partizanu koliko bude hteo... sasvim zasluzeno... E sad, ko ce ga znati da li ce mu ego, samokritika, racio dozvoliti da prepozna pravi momenat za odlazak. I da li iko moze da zna kad je i da li je taj momenat kad na klupi imas takvu legendu, koji je ujedno najuspesniji trener u istoriji EL? Tako da je po meni takva situacija ujedno i blagoslov i prokletstvo za KKP. Stvari ce se definitivno okrenuti na jednu ili drugu stranu. Medjutim, cinjenica je da ako i do kraja ove sezone rezultati, a posebno igra, budu losi, povecace se broj kriticara, ali to nece i ne moze da narusi celokupnu sliku o Zeljku. Samo je pitanje da li ce to njemu biti dovoljan signal da je vreme da pusti da proba neko drugi, a da on, recimo, bude neki novi Aca Nikolic. Sa druge strane, ako bi sve to nekako kliknulo i okrenulo sezonu na pravu stranu bice jos veca legenda Partizana (ako je to moguce). Jedno je sigurno, bar jos neko vreme nece biti lako biti navijac KKP... samo je pitanje da li je se to vreme meri u nedeljama ili mesecima...  Bravo brate, delim isto mišljenje od reči do reči, samo da iskren budem ne umem to da sročim ni blizu kao ti  I dalje verujem da ce se nesto promeniti i da ce ekipa proigrati sa Zeljkom na klupi  1
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago @Papanikolesku Citam ja i dalje i ovaj topik, ali sam prestao da gledam tekme. Tokom meca protiv Pariza sam shvatio da tu magicnu preobrazbu koju svi cekamo, u ovom i ovakvom projektu nikada necemo videti. Konstantno smo u istom zacaranom krugu, rinse&repeat, dani, nedelje i godine mrmota, dabrova i veverica. Da, tacno je da niko u klubu ne zasluzuje ovakve navijace, bukvalno niko. Medjutim nije to glavno kod mene, nisam (samo) uvredjena mlada, prosto sam odlucio da sebe postedim uzaludnog emocionalnog trosenja u situaciji kada nikakav reciprocitet ne postoji. Udarili smo u zid, dalje nema. Bar ne ovako, na ovaj nacin, sa ovim menadzmentom. Sto bi reko E.D.I. Mean iz Outlawza u legendarnoj pesmi Letter To The President - And y'all wonder when it's gon' get better, and it ain't gon' get better. 2
Son_of_a_gun Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Leptenejebo, za nepunih 15 minuta -24 sa Jabarijem na parketu. S obzirom da smo vodili u prvom poluvremenu još je gore, ispada da je ova razlika napravljena za otp duplo manje vremena.  A bio sam krenuo da ga branim, nije bio loš u prvom kao ni ostatak ekipe. Raspad je krenuo iste sekunde kad je Poku stupio nogom na parket, za minut su otišli na dvadeset.Â
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Kakav je bio Šejk?  Ni u jednom kafiću ga više ne prave s pravom Plazmom, nego stave Bevita keks... 1 5
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Kakav je bio Šejk? Uzasan  bas je pauza ostavila traga   3 minutes ago, realno *w said:  jeste jabari uzasan, al ovo je zadnji napad 3/4, kad su vanja i on bili u liniji, i ovaj stuko vanji u facu trojku 1
Ne sam Safete Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jbg Poku igrao do sada 4/5 pride ga forsiraju za peticu. Na ovoj tekmi ga uvodi da igra trojku, normalno je da se pogubi. Necu da ga branim pretjerano jer ziceri se moraju pogadjati, ali nije jedini koji ih fula. Â Inace tim @DzepÂ
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, realno *w said: Â DĹľabula brat zguto hofmana na poluvremenu 2
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Barkley#34 said: Kakav je bio Šejk?  Nije bio loš toliko, ali meni ta njegova igra nema veze sa plejom. Dosta sporo prevodi, prvi pas je redovno neko puko oslobađanje od lopte na 9 metara od koša.  Doduše, nije tragičan kao Sterling u organizaciji, to je baš za povraćanje.  Kako god, ova ekipa je mrtva bez još jednog pleja. Ako to Žoc ne vidi, onda je prsao skroz.   1 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, realno *w said: Â Dzabari kao svaki iskusni grobar brani sudiju. :D
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Poku brat, šta da mu kaže čovek? Spor i neodlučan, u odbrani ne može nikog da odbrani (sem da se tu i tamo pojavi sa nekom rampom) ali zato i u napadu nema više šut, ume da promaši zicer, a nema ni asistencije niti nekog dodavanja. Ne znam šta da kažem, jako sam razočaran stavom na terenu, ukoliko postoji neki problem najbolje da svako ide na svoju stranu i to je to. Da ne bude zabune, isto mislim za bilo koga ko misli da je uskraćen za minute i slično. Ili ide trener, ako se vidi da se ne može dalje. A ne mislim da se ne može dalje, niti mislim da iko treba da ide, treba izdržati kad je teško, a sad je teško, sa naznakom da će na kratke staze biti još teže Edited 6 hours ago by Dzep 4
Davai Davai Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovakav serijal horor filmova ne pamtim od fransize petak 13.  2020 / the biggest what if vol 1 2021 / the chokers 2022 / ko se puntera lati od puntera i gine aka the biggest what if vol 2 2023 / lepi i glupi 2024 / mutni ali dragi 2025 / ciazzi crnci  I to za ovih “boljih” 6 godina samo. Jedino dobro je sto gledamo Evroligu u Beogradu i lozimo se mesec dana godisnje 1
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 6 minutes ago, Ne sam Safete said: Jbg Poku igrao do sada 4/5 pride ga forsiraju za peticu. Na ovoj tekmi ga uvodi da igra trojku, normalno je da se pogubi. Necu da ga branim pretjerano jer ziceri se moraju pogadjati, ali nije jedini koji ih fula.  Inace tim @Dzep  Ma daj, dečko je hodajuće zlo. Protiv Barse počeo sa njime, izveo ga na 10-18, u momentu kad je izašao smo pokrenuli seriju tipa 15-0.  Sada je ušao i rešio utakmicu za minut i po, to nikad nisam video. Za protivnika naravno.  Evo gledam baš, ušao na -3, posle 50 sekundi je bilo -11. U tom periodu je promašio 2 zicera, oba su rezultirala kontrama Dubaija i primljenim trojkama. Edited 6 hours ago by realno *w 1
SuperTraktorko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, realno *w said: Kako god, ova ekipa je mrtva bez još jednog pleja. Ako to Ĺ˝oc ne vidi, onda je prsao skroz.  Ko je uopste od gamechanger plejeva slobodan na trzistu?Â
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 minute ago, SuperTraktorko said: Ko je uopste od gamechanger plejeva slobodan na trzistu?  Ne treba gamechanger, treba mali brz plej koji može da prevede loptu i da prvi pas za manje od 12 sekundi, te povremeno da zavrti neki pik. Edited 6 hours ago by realno *w
Recommended Posts