Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Barkley#34 said:

Još bolji snimak izbacivanja kačketića

Alal vera ovim ljudima. Sve su to jajare i pickice koje su jake samo kada u grupi napadaju pojedinacno ljude, a cim se neko organizuje i uzvrati im beze kao najvece kukavice. Kako ono ide, ne odlucujem da li idem u bitku na osnovu sile koja me napada nego svetinje koju branim. E pa ovi znaju da nikakvu svetinju ne brane i da ne vredi za taj olos podmetati glavu, zato i pobegose. Tu su da zastrasuju ljude, ali ne vise od toga.

• Like 11
  • Pumpaj! 1
Posted
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

jel ima iko da je video bar nesto pozitivno nocas?

48 minutes ago, odupri se ludilu said:

Ma odličnu utakmicu smo odigrali. Jbg, ćopavi smo bez pleja. Sve je poremećeno i kaskamo zbog toga. Kratka rotacija ubija a nedostatak igrača na poziciji pleja smanjuje opcije i povećava umor kako se utakmica blizi kraju.

Duga je sezona, posložićemo se.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, ScepanScekicSto said:

🤦🏻‍♂️

ili sam usalmjljen

za mene licno jedna od boljih partija, na zalost tezultat se pamti

scepan-scekic-scekic.gif

Posted
4 minutes ago, ScepanScekicSto said:

🤦🏻‍♂️

ili sam usalmjljen

za mene licno jedna od boljih partija, na zalost tezultat se pamti

Naravno da ima. Bilo je i borbe i energije, bilo je i perioda vrlo pametne i koncentrisane igre. Opet smo bili dobri u skoku, koliko toliko i pametniji sa nekim faulovima. Čak se i u onoj jednoj sekvenci vidjelo šta nam donosi Kalates (prvo odličan pas na stranu za trojku, onda brz ulazni pas za Bongu i bacanja, pa opet prepoznavanje mismatcha). Doslovno smo bili bolja ekipa i kontrolisali veliki dio meča.

Jedan od tri zicera (Bruno, Tajrikovo kucanje, Sterling na kraju) nam je trebao da ovo prevagnemo na svoju stranu. I to bez objektivno tri ozbiljna košarkaša.

Ne mogu čak ni da budem ljut i da ih odjebem (do prvog sljedećeg meča), samo utučenost i žal.

• Like 16
Posted (edited)

Ja sam iskreno bas zadovoljan, osim naravno krajnjim rezultatom, samo mi je trebalo neko vreme da se saberem kad vec nisam umro, a malo je falilo. Konacno energija, konacno borba, smislena kosarka u dobrom delu. Nije Barsa uopste bila losa kako ovde neki predstavljaju, jer je mozda nasa dobro igra ucinila da to tako izgleda. Sutirali su vrhunskih 41% za tri poena, naspram nasih 30, imali su 12 bacanja vise od nas, cak su i loptu manje izgubili, tri vise ukrali,... 

Poraz je dosao iskljucivo kao posledica srece, ja onakav sut nikad nisam video, ali su kumovali i ti losi procenti za tri poena, umor jedinih "priucenih" organizatora igre, neshvatiljivi promasaji na zicerima dva puta Wash-a, jednom Bruna, Tajrika na kraju Sterlinga i po meni par sudijskih odluka. Ne volim nikad da svaljujem na sudije krivicu, ali ne videti Pantera celim korakom u autu na 10 sekudni do kraja, a pred ocima ti je,... Onda dva faula na Wiliju posle skoka u odbrani gde on oba puta hvata "kuku" nasim igracima i dobija za to bacanja, a receno je skoro da ce sudije da obrate paznju na to hvatanje ruke i pecanje faula. Pa i ona bacanja za Toka gde on trza rukom sekundu nakon pistaljke, sto je apsolutna glupost postala i ja da sam trener bi svakom igracu rekao da cim cuju pistaljku krecu u sut ma gde god bili, ako se ovako nastavi svaki faul ce biti bacanja uskoro. 

Uglavnom gorak jako poraz, ali ako zanemarimo krajnji rezultat veliki korak napred i sta da kazem vratice se ovo sigurno. 

I da fantasticno je videti pleja koji je plej, koji nema problem da prenese loptu i koji istog sekunda vidi mis-mec. Znaci brat Brik samo tako. 

Edited by fedor
  • Like 6
Posted (edited)
8 minutes ago, Nini3112 said:

sudije...

Ovo je u rangu sa Mirotićevim gaženjem aut linije protiv nas prošle sezone. Isti ljigavi klub...

Edited by Knipex
  • Like 9
Posted
1 minute ago, Knipex said:

Ovo je u rangu sa Mirotićevim gaženjem aut linije protiv nas prošle sezone. Isti ljigavi klub...

Barsa je Barsa... kao i Real

Posted

Old skul ,,Školovanjem" Parkera kratka rotacija se dodatno smanjila pa ne čudi što su Tajrik i Braun sa po 33mpg fulali jako bitne poene iz kucanja i polaganja. Odmorni Bruno je promašio jer nije ta klasa i nema ni glavu a ni formu za ovakve završnice. Rekordan broj izgubljenih je verovatno i do toga što je za većinu kombinacija bilo obavezno da ih Karlik pokrene, realizuje ili bar pipne loptu. 

Osetkovski nije mogao više od ovoga u odbrani Šengelijine igre ledjima kao i većina EL centara što ne mogu zadnjih 5 sezona.

Za utehu. Čak i ta trojka sa 12 metara ipak nije "the worst case scenario". Mogao je to biti Kevin...Ovako, nisam čuo da  neko kune Klajburna.

• Like 1
Posted (edited)
16 minutes ago, Placebo Lone star said:

Barsa je trenutno prosecba ekipa.Nisu losi ali nista vise od toga.

Barsa je na 5-3, na kraju sezone ce imati vise pobeda od oba nasa kluba. Ako racunamo i povredjenog Nika oni na pozicijama od 1-5 imaju igrace koji bi bili prve zvezde da su kod nas. Prethodnih osam godina nisu bili ispod 5 mesta, nece ni ove. Daleko su od prosecne ekipe. Upitno su vodjeni to stoji, nisu u dobroj formi, ali mogu svakog da pobede ovoj EL bez problema. 

Covek je svakako mislio na odnos sudija prema Barsi i Realu ne na jacinu ekipe. 

Edited by fedor
  • Like 5
Posted
21 minutes ago, Placebo Lone star said:

Barsa je trenutno prosecba ekipa.Nisu losi ali nista vise od toga.

Sve samo ne prosečna.

Apsolutno svakog mogu da dobiju bez obzira da li igraju na domaćem ili gostujucem parketu.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, fedor said:

Barsa je na 5-3, na kraju sezone ce imati vise pobeda od oba nasa kluba. Ako racunamo i povredjenog Nika oni na pozicijama od 1-5 imaju igrace koji bi bili prve zvezde da su kod nas. Prethodnih osam godina nisu bili ispod 5 mesta, nece ni ove. Daleko su od prosecne ekipe. Upitno su vodjeni to stoji, nisu u dobroj formi, ali mogu svakog da pobede ovoj EL bez problema. 

Covek je svakako mislio na odnos sudija prema Barsi i Realu ne na jacinu ekipe. 

Veruj mi da me ne bibiznenadilo da im Partizan vrati brejk u drugom dwlu sezone.Ja ima prognoziram od 7. Do 11.mesta.Vecina superstarova u godinama i ko zna kako cenizgledati do maja.

• Like 1
Posted (edited)

Ne sećam se da sam odavno bio ovako utučen. Sve ok, protiv Pariza zasluženo izgubiš, u svim stvarima si nadigran i nema sekunde žaljenja, ali ovo večeras jednostavno nije fer. Odigraš vrlo pristojnu utakmicu, kontrolisanu kako tako, sa kako tako sprovedenim planom i izgubiš trojkom sa logoa. Ok, moglo je da do toga ni ne dođe, jasno sve, ali moglo je i ranije da ode na njihovu vodenicu i da ne bude ni neizvesne završnice. Momci su poginuli, bili pravi tim, stvarno je heartbroke poraz, ne sećam se sličnog u skorije vreme.

Ne znam da li racionalizujem i da li sam nesposoban i nevoljan da prihvatim istinu, ali instinkt mi govori da mi ono što sam video daje razloga za optimizam. Ne umem to da objasnim, ali možda su se prvi put ove godine ponašali kao tim u većem delu utakmice, zajedno ginuli, zajedno patili, osetila se zajednička želja da nešto naprave. Stvarno je tragično što nisu nagrađeni, ali košarka je 'spora' igra, u smislu da je potrebno da se dosta stvari istrpi obično na uštrb rezultata, da bi se došlo do odgovarajuće sinergije i branja plodova na kraju. Nadam se da ćemo sa malo fine tunninga uspeti da postanemo još i bolji i da će se to i odraziti na rezultate.

Posebne pohvale Tajriku za večernju partiju, alal vera, ako bi ovo bila konstanta, još kad bi mogao da je nagradi, na konju smo.

Bonus: Nisam video ništa oko isterivanja ćacadi, to je bilo na tribini kontra od moje, koliko vidim, ali sam primetio dva lika iz kopa koja su pokušala da uđu u sektor, videla koliko ima ljudi i samo se povukla nazad. Biće da su prošli trening i obuku gde i šta se sme... U svakom slučaju, ekstremna pohvala za sve koji su učestvovali u isterivanju ćacadi

Edited by Dzep
  • Like 9
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Ima mnogo zajebancije oko divljaka privatnika i slično, ali ovi momenti pokazuju zašto trpiš nekog Klajburna da ispaljuje one cigletine celu utakmicu. 

Kod nas pošto se zna " ko pije a ko plaća"  jedan mnogo pametniji i manje divlji igrač nije ni ušao u igru. Valjda da bi se dokazala poenta. Već izraubovan roster mi častimo sa još dodatnih minuta, dok nam najveće pojačanje sedi na klupi jer pazi kurca dozvolio je sebi da u prvih pet utakmica ne bude ono što tviter brigada i školovana publika zamišlja a Željko očekuje. 

Strašno je šta se sve dešava u klubu i oko njega. Ja ovde silazim drugari, ne zato što ne verujem u neki comeback i mislim da je išta izgubljeno, već jednostavno od kraja utakmice meni pritisak nije pao ispod 180. Ne bih baš da umrem u 33 godini života. I ne mislim to u "wooow navijac tesko podnosi poraz hehe mi grobari smo prvi u stentovima" nego to zaista mislim. 

Do nekih boljih vremena 💪

• Tuzno 1
Posted

Da ne navijam za Man Utd ne bih znao kako vam je.

A tu mislim na taj osecaj naivnosti i nepragmaticnosti. To prejebeno frustrira.

Bili ste bolji i izgubili ste. I bolji ste košarkaški tim.

Jednostavno ste naivan i nepragmatičan tim. A niste loš, po samoj igri bolji od ovoga što skor kaže.

• Like 3
Posted

Da izjavim za dnevnik da mi se mnogo đa tandem Duncan - Robinson i da bih to gledao mnogo i često.

S druge strane, svaka čast Kalatesu, preinteligentan je igrač ali neće popuniti Carlikove patike i nadam se da se tu nije odustalo od dovođenja još jednog beka, ubija nas kratka rotacija iz sezone u sezonu i meni je muka konstantno od toga.

Što bi rekli kod mene u Bosni - novi dan nova nafaka, idemo danas jako Novi Sad a basket snedelje.

• Like 1
  • Love 2
Posted

Ali ovi momci što se ganjaju sa ćacijima..alal im vjera. Imaš sa druge strane BIAu, muriju, kriminalce, huligane..znaš da ih je par 10ina, vjerovatni su i fizicki spremni, mozda i  sa bokserima, nozevima, sprejevima..i ti opet krenes na njih, znas da sigurno mozes racunati mozda na druga sa kojim si dosao gledati utakmicu. Stvarno treba imati muda do zemlje.

Što se tiče utakmice, vi svakako inače  i palite mašinu kad se već udje duboko u sezonu. Trenutno ste jos uvijek bolji od rezultata iz prethodne sezone (koji ste imali poslije ovoliko kola), jedino sto je prosle sezone radjen rebuilding pa je tako nesto bilo i za ocekivati. Ali opet, ima taj faktor Karlikove povrede pa sve ocjene, prognoze itd gube smisao kad imas uticaj takve više sile. Lik je i harizmom i znanjem lider ekipe, ne mozes to samo tako amortizovati.

Ja vec par godina pratim rezultate pa ako vidim da ce na moju vodenicu, prebacim na kanal, u suprotnom se iskljucim, prebacim u mod nirvane i boli me kurac, lakse se izdrzi (ovo ne karikiram, cijenim da je tako bolje iz zdravstvenih razloga a pratim svoj klub duze od 30 godina).

• Like 6
  • Pumpaj! 2
Posted (edited)

Negde sam procitao, ne znam jel to istina, da je valjda Carlik nesto bolje, u smislu da je snimak posle spada otoka (koji je inace i najmerodavniji) pokazao nesto bolje tj skraceno je vreme povratka na teren...

kalatesa sam ovde prizivao i dok je on bio zdrav, i sa njih dvojicom na 1 plus Milton... to deluje dosta bolje

da ne govorim da dodje bek koji ocigledno nece doci

edit:

zakleo bi se (a moracu pogledati utakmicu jos jednom) da se Kalates u jednom momentu dok je postavljao napad okrenuo ka klupi i napravio facu, pa jebote sta rade ovi zeljko??

Edited by ScepanScekicSto
Posted
9 minutes ago, ScepanScekicSto said:

zakleo bi se (a moracu pogledati utakmicu jos jednom) da se Kalates u jednom momentu dok je postavljao napad okrenuo ka klupi i napravio facu, pa jebote sta rade ovi zeljko??

Zapravo je bilo obostrano, Nik pozove napad a ovi se gledaju njih trojica, gdje ko treba da ide i šta da radi.

Dal je moguće da Nik na prvoj utakmici zna više Željkovih akcija od igrača koji su tu preko godinu dana? Pa, s nama je sve moguće.

• Like 4
Posted
6 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Dal je moguće da Nik na prvoj utakmici zna više Željkovih akcija od igrača koji su tu preko godinu dana? Pa, s nama je sve moguće.

ne znam brate, ali sam imao osecaj kad je poglrdso prema klupi, kao da je rekao pa jel realno da ne znaju ovo?

a kontam da je to osnova osnove

Posted
45 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Negde sam procitao, ne znam jel to istina, da je valjda Carlik nesto bolje, u smislu da je snimak posle spada otoka (koji je inace i najmerodavniji) pokazao nesto bolje tj skraceno je vreme povratka na teren...

kalatesa sam ovde prizivao i dok je on bio zdrav, i sa njih dvojicom na 1 plus Milton... to deluje dosta bolje

da ne govorim da dodje bek koji ocigledno nece doci

edit:

Carlik je na štakama, bez patike na povređenoj nozi - neće taj skoro.

Kad će Šejk, to je pravo pitanje

• Like 1
Posted
54 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Dobro pa je već oćelavio, da ima kose, ponovo bi mu opala u Partizanu. :classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 4