Dzep Posted yesterday at 06:27 PM Posted yesterday at 06:27 PM @Knipex ma znam ga i ovde, zato i pišem...
Elevator Operater Posted yesterday at 06:29 PM Posted yesterday at 06:29 PM 9 minutes ago, Knipex said: Tako smo i mi pisali prošle sezone kada smo gostovali Olimpijakosu, epilog znaš Vi neretko imate taj...partizanski i borba bre pristup, cak i na najjacim gostovanjima. Hapoel igra surovo dobro, jedino ih njihovi zemljaci i sugrađani nisu konstatovali. Biću šokiran ako bude egal do kraja, a kamo li pobeda Partizana
božija noga Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Osetkovski za španske medije. Upitan je i o ambicijama tima. Novinari su ga pitali baš može li Partizan na F4. Evo šta kaže kad mi prevede gugl na srpski. Lično, da. Što se tiče talenta i grupe igrača koje imamo, možemo to da uradimo, da. Mislim da je stvar u tome da sklopimo sve delove i igramo kao tim da bismo stigli do cilja. Još uvek ima mnogo posla pred nama, ali možemo da se takmičimo za te izazove u Evroligi. 2 1
kojihit Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Ne znam sta cemo da radimo u sredu i petak Ostekovski brt moj plavuša optimista do kosti vidim Edited 20 hours ago by kojihit
Wingwalker Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) zna li se zašto Bruno nije registrovan za Hapoel... Edited 19 hours ago by Wingwalker
Papanikolesku Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 8 minutes ago, Wingwalker said: zna li se zašto Bruno nije registrovan za Hapoel... 13 hours ago, Papanikolesku said: Dan 7. od povrede prvog plejmejkera, duplo kolo na pragu, ova dvojica i dalje vagaju. Za Miltona znamo da je lakša povreda, ali čovek uredno ne igra 20 dana, a upitan je i dalje. Danas je poslednji dan za registraciju Fernanda u EL pred ovo kolo, videćemo hoće li mejl završiti u Bodiroginom spam folderu ili ćemo biti počastvovani bar jednom normalnom odlukom čelnika ovog kluba. Više sreće drugi put.
VISOKOLETAC Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 18 minutes ago, Papanikolesku said: Više sreće drugi put. Nema to veze sa vama. Niko nije uspeo da registruje igrace za ovo kolo.
Papanikolesku Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nema to veze sa vama. Niko nije uspeo da registruje igrace za ovo kolo. Objasni sa kim/čim ima veze, pošto igrač dolazi iz EL kluba, transfer je odrađen, ugovor potpisan, i nije bilo nikakvih prepreka da se registruje u toku današnjeg dana, kao u slučaju Butlera recimo, kod kojeg je problem papirologija koja nije poslata na vreme - ali ne iz Zvezde, nego do Zvezde.
VISOKOLETAC Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 21 minutes ago, Papanikolesku said: Objasni sa kim/čim ima veze, pošto igrač dolazi iz EL kluba, transfer je odrađen, ugovor potpisan, i nije bilo nikakvih prepreka da se registruje u toku današnjeg dana, kao u slučaju Butlera recimo, kod kojeg je problem papirologija koja nije poslata na vreme - ali ne iz Zvezde, nego do Zvezde. Ne znam, ali verovatno FIBA mora da posalje LOC. Evo sta kaze AI. After a request for an international Letter of Clearance (LOC) is made, FIBA's protocol provides a window for the former national federation to respond. If no response is received within seven to ten working days, FIBA may automatically issue the clearance to prevent unnecessary delays. The actual processing time can vary based on several factors: Factors affecting LOC timing -National federation response: The seven-day timeframe begins once the former national federation receives the clearance request from the new one. A quick response from the former federation can expedite the process. -Completeness of application: Delays occur if any required information is missing or inaccurate, such as player or agent details. The clearance is only processed once the application is complete and all fees are paid. -Contractual disputes: If a valid contract exists between the player and their former club, the former national federation may refuse to grant the clearance. Such disputes can lead to significant delays and may require intervention by the Basketball Arbitral Tribunal (BAT). -System issues: While FIBA's Management and Administration Platform (MAP) is designed for speed and transparency, issues like duplicate entries can cause delays. -Payment processing: The new national federation typically handles the processing fee. If payment is delayed, the application will not proceed. Znaci Partizan trazi od KSS papire, onda ona posalje zahtev spanskoj, a onda spanska posalje papire FIBA, a onda oni izdaju LOC i tek onda moze da se pristupi registraciji. Edited 18 hours ago by VISOKOLETAC
Papanikolesku Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago @VISOKOLETAC Ovo što si mi poslao važi za prelaske/transfere između različitih nacionalnih federacija, npr USA - Srbija, gde FIBA izdaje LOC. Ili eventualno iz dve različite federacije gde jedan od, ili oba kluba nisu u EL. Ovo je upravo primer o kojem govorim; a zašto Butler ili Dinwiddie još nisu registrovani, jer je procedura duža, i ide preko FIBA. U slučaju Fernanda, oba kluba posluju unutar iste takmičarske organizacije, u ovom slučaju EL, i nema posrednika i međunarodnog transfera preko FIBA. Dakle nema LOCa, nego se posluje preko EMSa verovatno.
La mano de Dios Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ma da, msm nije kao da je i njihova uprava nesposobna ali ovo sto radi Partizanova je van svake pameti. Ali ajde bar ce biti tu za Barsu gde je i realnije da se dobije.
VISOKOLETAC Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Papanikolesku said: @VISOKOLETAC Ovo što si mi poslao važi za prelaske/transfere između različitih nacionalnih federacija, npr USA - Srbija, gde FIBA izdaje LOC. Ili eventualno iz dve različite federacije gde jedan od, ili oba kluba nisu u EL. Ovo je upravo primer o kojem govorim; a zašto Butler ili Dinwiddie još nisu registrovani, jer je procedura duža, i ide preko FIBA. U slučaju Fernanda, oba kluba posluju unutar iste takmičarske organizacije, u ovom slučaju EL, i nema posrednika i međunarodnog transfera preko FIBA. Dakle nema LOCa, nego se posluje preko EMSa verovatno. Ja koliko znam da bi se registovao igrac za EL, mora biti registrovan u nacionalnom savezu u ovom slucaju to je KSS, a da bi se to desilo mora postojati LOC. Mozda gresim. Eto, ako ima neko pametniji neka kaze 🙂
Wingwalker Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Kaboklo, Motli i Oturu su jako atletični ali i nezgrapni igrači. Gostovanje prvom na tabeli sa ovakvim rosterom bi neko mudar ''odstatirao'' i to sa minimalnom minutažom Tajrika. Edited 18 hours ago by Wingwalker
VISOKOLETAC Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 13 minutes ago, Papanikolesku said: @VISOKOLETAC Ovo što si mi poslao važi za prelaske/transfere između različitih nacionalnih federacija, npr USA - Srbija, gde FIBA izdaje LOC. Ili eventualno iz dve različite federacije gde jedan od, ili oba kluba nisu u EL. Ovo je upravo primer o kojem govorim; a zašto Butler ili Dinwiddie još nisu registrovani, jer je procedura duža, i ide preko FIBA. U slučaju Fernanda, oba kluba posluju unutar iste takmičarske organizacije, u ovom slučaju EL, i nema posrednika i međunarodnog transfera preko FIBA. Dakle nema LOCa, nego se posluje preko EMSa verovatno. U pravu si. Ne treba LOC, ali je potrebno da ga predhodni klub odregistruje da bi novi mogao da ga registruje. Mozda jos niste platili Realu 🙂 a mozda jos nisu videli uplatu. Desava se stalno kod nasih komunalnih preduzeca 😂 Salu na stranu, mozda je i to. Edited 18 hours ago by VISOKOLETAC 1
Papanikolesku Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, VISOKOLETAC said: U pravu si. Ne treba LOC, ali je potrebno da ga predhodni klub odregistruje da bi novi mogao da ga registruje. Mozda jos niste platili Realu 🙂 Ne znam, ali upravo u tom grmu leži zec, nešto nisu uradili na vreme. I to je ono što me izluđuje u ovom klubu, ama baš ništa se ne radi na vreme. I uvek ima neki glup izgovor i opravdanje, seti se samo slučaja Jama Madara i saopštenja za javnost, mene je bio blam. 2
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mozda se povredio neko iz administracije, pa papir nije poslat na vreme. 1
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago A možda Real kasni sa odjavom? U fazonu, zabole ih.
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 58 minutes ago, Čočo said: Fernando je registrovan. https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/gotovo-bruno-fernando-prosao-preglede-nova-crnobela-petica-putuje-u-sofiju/526708 bitno je da se dve strane poliva govnima sve... 3
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Daleko bilo da se malo sačeka pa prokomentariše, to je zabranjeno. Da olakšam svima, ovo je sledeća tema za pljuvačinu 🤡 Quote Da li će i koliko tamo igrati već ostaje da odluči stručni štab na čelu sa Željkom Obradovićem. 1
odupri se ludilu Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Čitam zadnjih dana široko zatvorenih očiju. Baš se zapatio ovaj nestrpljivo internet ratnički vajb na ovom topiku, onom koji je nekada bacao svetla daleko. Rekoh pre par dana da kočnice ne rade baš sve prijatelji. Greške, sporost možda i neka vrsta kocke u kompletiranju tima su očigledne, ali ne i razlog za nepromišljene odluke. Jer ne kune majka sina što se kladi, nego što hoće da se vadi. Od prošlogodišnje ekipe probrano i produženo je suvo zlato i nukleus ekipe, popunjeno sa odlična dva igrača koje treba uklopiti. Mika je bonus koji otvara tu neku buduću liniju za slične projekte. Zakasnilo se sa popunom pozicije drugog pleja jer se glavni povredio. Drugi centar konačno strvina. Ako Kalates dodje imaće ko ove naše vertikalce da spaja sa košem. Doći će još jedan igrač plej to iz više izvora curi. Ok nije prijatno unapred gubiti ali treba biti strpljiv, duga je sezona. Vrlo brzo ćemo zaplesati. Edited 9 hours ago by odupri se ludilu Evo i drug Dante na istoj partijskoj liniji 4 1 4
Papanikolesku Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bez Miltona sutra, znači opet će nas podaviti kao mačke na prenosu, i opet ćemo gledati 40 minuta isključivo izolacije. Još jedna mučna utakmica, ali avaj. Bar su nas udostojili registracije Fernanda, te ne bi trebalo da se Motli i Oturu iživljavaju u reketu. Valjda. 1
Recommended Posts