VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Ludi za Poli said: ย U univerzumu gdje karijernih 30% za 3 i 53% sa linije slobodnih nije kriminalno svakako. Posluzit ce svakako na sigrnosti prenosa lopte al ideja kreiranja napada sa covjekom kog ce svi pustati da suta odakle pozeli i on nece kurca nabost je prosto fenomenalna.ย Ali zato je Karlik vrhunski suter sa svojih 31% za 3 i gde je nasigurnije u zavrsnici ga faulirati za slobodna bacanja. Reci ti meni koliko ste prosle godine izgubili utakmica zbog njegovih promasenih slobodnih bacanja?ย 1 minute ago, Don Dusko said: No da vidimo koliko ce prostora imati i ovako indisponirani Jabari kada bude sa Kalatesom pa njega budu mnogo lakse udvajali jer je ovajย suter. Isto koliko i Hejs Dejvis u Feneru, pa neka pokaze od cega je satkan i zasto prima 2.5 miliona godisnje.
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kukate vec 5 godina kako nemamo pravog pleja, i sada dodje jedan od retkih pravih plejeva, i onda vam ne valja zato sto je ciglar :).ย Nick ce nam na ovakvu ekipu znaciti drasticno vise nego li da smo ostavili Franka ili aktivirali Danca. Ako jos dovedu ovog malog Francuza pride da se malo uci i da guli minute u ABA ligi protiv nejjaci dok se ne nastimuju za EL nivo, ja bas zadovoljan.ย ย Hajde malo da se strpimo, i sacekamo decembar da vidimo na sta cemo da licimo.ย 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Ali zato je Karlik vrhunski suter sa svojih 31% za 3 i gde je nasigurnije u zavrsnici ga faulirati za slobodna bacanja. Reci ti meni koliko ste prosle godine izgubili utakmica zbog njegovih promasenih slobodnih bacanja?ย ย Koji je % Brickovih slobodnjaka?
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, VISOKOLETAC said: Ali zato je Karlik vrhunski suter sa svojih 31% za 3 i gde je nasigurnije u zavrsnici ga faulirati za slobodna bacanja. Reci ti meni koliko ste prosle godine izgubili utakmica zbog njegovih promasenih slobodnih bacanja?ย Jbt ne odustajes, Karlik nije vrhunski suter al nije ni ocajan.Moras uzeti u obzir da on uzima bez pardona iz driblinga suteve i preko ruke, a ima i taj ulaz. To sto je promasio bacanje se uglavnom desavalo na kraju tekme.
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @ScepanScekicStoย @Elevator Operater ย ย โค๏ธย 1 4 2
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Daj bre Kalatesa ย Pa da vidimo jel kamenjar i kerov kurac ili ima kosarke u njemu ย A ne ovako jedni viฤemo treba nam, drugi vicu teraj ga u pm ย Pa da vidimo ko je u pravu ili je istina tu negde na sredini ย Inace mnogo kuknjave, saฤuvaj me Boze, ko neke narikace ย
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, TripleJ said: Kukate vec 5 godina kako nemamo pravog pleja, i sada dodje jedan od retkih pravih plejeva, i onda vam ne valja zato sto je ciglar :).ย Nick ce nam na ovakvu ekipu znaciti drasticno vise nego li da smo ostavili Franka ili aktivirali Danca. Ako jos dovedu ovog malog Francuza pride da se malo uci i da guli minute u ABA ligi protiv nejjaci dok se ne nastimuju za EL nivo, ja bas zadovoljan.ย ย Hajde malo da se strpimo, i sacekamo decembar da vidimo na sta cemo da licimo.ย Izvini, koji Francuz da guli minute u aba ligi protiv nejaฤi?
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) ย 10 minutes ago, Elevator Operater said: ย Kao i tvojih poslednjih 100. Nazalost, moji su vise u dodiru sa realnoscu nego tvoji, ja i te kako znam da pohvalim, a ti retko kad da ukazes na lose (samo me selektivno citas jer je bolje za tvoj narativ)... ย ali da znas da neironicno navijam za tebe da na kraju pretekne na tvoju stranu. Lako ces ti (verujem i sa zadovoljstvom) izvuci neki quote i napisati sto se sad ne javim, ako bude kako ti predvidjas. ย a ko procenjuje sta je realnost? Svako ima svoju.. ti sve moje postove mozes izvuci... nemam ja problem.. ja Calatesa prizivam i cak pre Carlikove povrede... ย Moj stav se o njemu zna... sto naravno ne znaci da sam u pravuh ย i ovo govori o miltonovoj povredi dosta, na zalost Edited 2 hours ago by ScepanScekicSto
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Ali zato je Karlik vrhunski suter sa svojih 31% za 3 i gde je nasigurnije u zavrsnici ga faulirati za slobodna bacanja. Reci ti meni koliko ste prosle godine izgubili utakmica zbog njegovih promasenih slobodnih bacanja?ย ย Vec rekoh da ni Carlik nije neki suter i da zbog toga potpis ovog gabora ima jos manje smisla. Sto se samih procenata tice, Carlika ekipe zapravo i nece pustati da suta odakle pozeli do mile volje za razliku od grckog kamenoresca. Pominjati slobodna bacanja u kontekstu poredjenja njih dvojice je tek urnebesno jer je jedan 80+ posto gdje god da je igrao, a drugi kolosalnih 53% na nivou karijere.ย
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Dzo23 said: Izvini, koji Francuz da guli minute u aba ligi protiv nejaฤi? Killian Hayes verovatno. 1
ะกัะตะปะฐะ ะพัะฐ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Stoji da je kamenjar, ali ipak nije slucajno sto je na proslosezonskom F4 igrao 12 i 13 minuta za ekipu kojoj je za dlaku izmakao trofej. Mislim da je uvek dobro imati timskog igraca sa takvim iskustvom. Naravno da nije za prvog pleja, ali u ovom periodu sezone itekako moze da pomogne. I Motejunas je u Zvezdu dosao da pomogne na tri meseca, a vec od prve utakmice postao lider i jedan od top 3 igraca ekipe, dok ga letos recimo niko od navijaca ne bi potpisao da se pitao. 3
SamoFlacko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Doveli smo 2 igraca od kojih ocekuje goli qrac, tako da sve sto urade da valja ce biti jipikaje madafaka.ย Bolje nego se razocaramo panenojeli.ย
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 36 minutes ago, ScepanScekicSto said: Pregovara se sa igracem iz Amerike i jos jednim verovatno je to Kalates.ย ย doci ce dva igraca. ย opustite se ljudi ย Opustite se ljudi ๐ Joj ล ฤepane, gotivna si priฤa jer kapiram da biraลก opciju ฤaลกa je do pola punaย ali ovaj tvoj svet kroz ruลพiฤaste naoฤare sezonama unazad je samo simpatiฤan i niลกta viลกe. Sad da Elevator ili ja bacimo par reฤenica na tvoja pisanija samo protekle sezone recimo, verovatno bi ti bilo neprijatno koliko si promaลกio loptu.ย Nastavljaลก i ove sezone, i meni je to u redu, tvoj pogled, tvoje miลกljenje ali nemoj non stop ispravljatiย krive Drineย jer i ti moraลก prihvatiti da na ovom svetu postoje i ljudi koji koriste minimum logike i realnosti bez idealizacije i romantizacije pa makar to bio i voljeni klub, trener, ili igraฤ. 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Carlik nije neki ลกuter za 3 ali ลกutira bez oklevanja, plus je odliฤan sa poludistance i to uglavnom iz driblinga. Calathes ni ne ลกutira iz driblinga, bilo za 2 ili 3. On je neลกto kao Stefan Markoviฤ iz one veteranske faze, braniลก mu pas samo. E sad, Nick bi trebalo bar malo da vam pomogne jer jeste pravi plejmejker i jer je u principu inteligentan igraฤ, ali ima baลก neke uลพasne mane koje se lako daju eksploatisati. 2
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, ะกัะตะปะฐะ ะพัะฐ said: Stoji da je kamenjar, ali ipak nije slucajno sto je na proslosezonskom F4 igrao 12 i 13 minuta za ekipu kojoj je za dlaku izmakao trofej. Mislim da je uvek dobro imati timskog igraca sa takvim iskustvom. Naravno da nije za prvog pleja, ali u ovom periodu sezone itekako moze da pomogne. I Motejunas je u Zvezdu dosao da pomogne na tri meseca, a vec od prve utakmice postao lider i jedan od top 3 igraca ekipe, dok ga letos recimo niko od navijaca ne bi potpisao da se pitao. Niti sam poznavalac niti pratim redovno druge igraฤe ali znam da je retko ko prozivan kao on, a opet provede karijeru u dobrim klubovima i svaki put kad sam ga gledao nije uopลกte ni blizu loลก kao ลกto se bacalo kamenjem na njega. Mislim da su kod njega upitni zdravlje i godine, a ako to bude ok verujem da bi nam pruลพio 15 minuta povezane, smislene koลกarke. ย 4 minutes ago, Chaos Is Me said: ali ima baลก neke uลพasne mane koje se lako daju eksploatisati Isto kao ลกto protivnici eksploatiลกu Karlikovu odbranu ili nedostatak organizacije, kada ga nema na terenu, a isto vaลพi i za joลก neke naลกe igraฤe. 3
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Papanikolesku said: ย Opustite se ljudi ๐ Joj ล ฤepane, gotivna si priฤa jer kapiram da biraลก opciju ฤaลกa je do pola punaย ali ovaj tvoj svet kroz ruลพiฤaste naoฤare sezonama unazad je samo simpatiฤan i niลกta viลกe. Sad da Elevator ili ja bacimo par reฤenica na tvoja pisanija samo protekle sezone recimo, verovatno bi ti bilo neprijatno koliko si promaลกio loptu.ย Nastavljaลก i ove sezone, i meni je to u redu, tvoj pogled, tvoje miลกljenje ali nemoj non stop ispravljatiย krive Drineย jer i ti moraลก prihvatiti da na ovom svetu postoje i ljudi koji koriste minimum logike i realnosti bez idealizacije i romantizacije pa makar to bio i voljeni klub, trener, ili igraฤ. sve ok.. ย Legitimno...ย ย Nisam psiholog, ali recimo, reci cu za sebe, ja sam u privatnom zivotu prema samom sebi najstrozi u smislu ocekivanja. ย verujem da ste vi upola strogi i bezgresni u svojim zivotima koliko ocekujete od ljudi koji u ovom momentu igraju i treniraju kk partizan, namerno ne pisem vode, jer to ukljucuje bolida od predsednika. ย rekoh vec, trudicu se da svedem svoje pisanje na minimalnu meru...
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, ะกัะตะปะฐะ ะพัะฐ said: Stoji da je kamenjar, ali ipak nije slucajno sto je na proslosezonskom F4 igrao 12 i 13 minuta za ekipu kojoj je za dlaku izmakao trofej. Mislim da je uvek dobro imati timskog igraca sa takvim iskustvom. Naravno da nije za prvog pleja, ali u ovom periodu sezone itekako moze da pomogne. I Motejunas je u Zvezdu dosao da pomogne na tri meseca, a vec od prve utakmice postao lider i jedan od top 3 igraca ekipe, dok ga letos recimo niko od navijaca ne bi potpisao da se pitao. 1
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ล ฤepan smo svi mi samo 10-15 godina unazad. ๐ ย Spoiler A neki i 25. ๐ณ ย 1
ะกัะตะปะฐะ ะพัะฐ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 4 minutes ago, Don Dusko said: Pa tesko da mozes da me demantujes statistikom u ovom slucaju.ย ๐ ย Trener mu je verovao u najbitnijem momentu sezone, u eliminacionim utakmicama za najvredniji trofej, dovoljno da ga pusti da igra toliku minutazu. I sigurno to nije uradio jer je ocekivao od njega 10 poena, nego jer je iskusan, namazan, inteligentan i igra za tim. Da li je on te minute iskoristio dobro ili ne, pa iskreno ni ne secam se, ali to je bilo pre par meseci na F4, pa samim tim postoji razlog i da mu neko drugi veruje da moze da odigra i koju utakmicu u regularnom delu. Edited 2 hours ago by ะกัะตะปะฐะ ะพัะฐ
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ukoliko dolazi plej iz Amerike ok mi je da dovedu i Kalatesa pa nek bude tu za svaki slucaj s obzirom na povrede. Nama svakako i trebaju 2 igraca jos na bekovskim pozicijama. Samo Kalates, NIKAKO.ย 3
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A Calathesu sam imao grozno miลกljenje i kad je bio u prajmu ali objektivno u vaลกoj situaciji nije uopลกte tako loลกe rjeลกenje, makar dok se ne oporave neki igraฤi. Preiskusan je, ne treba mu faza uklapanja i moลพe da doprinese u odbrani i organizaciji napada. ย Veฤi je problem ลกto kasnite sa tim vaลพnijim pojaฤanjem spolja, koji je valjda planiran i dok ste svi bili zdravi. Al to nije problem Calathesa. 1
jedibojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kalates ce uciniti Sterlinga, Miltona, Washa, Riquea i Fernanda boljim igracima i time nadomestiti svoju sutersku impotenciju... Hvala na paznjiย 7 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: sve ok.. ย Legitimno...ย ย Nisam psiholog, ali recimo, reci cu za sebe, ja sam u privatnom zivotu prema samom sebi najstrozi u smislu ocekivanja. ย verujem da ste vi upola strogi i bezgresni u svojim zivotima koliko ocekujete od ljudi koji u ovom momentu igraju i treniraju kk partizan, namerno ne pisem vode, jer to ukljucuje bolida od predsednika. ย rekoh vec, trudicu se da svedem svoje pisanje na minimalnu meru... ย Spoiler Malo smo sad u off topic, ali vredi... nema strozijeg kriticara prema meni od mene samog, slicni smo tu. Ja sam npr fan psihoterapije i verujem u konstantan rad na sebi, ali takodje sam vremenom razvio pragmaticnost u psiho-socijalnom kontekstu, te ne formiram lose misljenje o nekom ko mi protivreci, vec jako cenim argumentovanu diskusiju i vrlo sam rad da mi se misljenje promeni ako ima smisla, jer se i tako uci.ย ย ย Ja tebe postujem kao nekog ko ocigledno mnogo voli KK Partizan i taman posla da manje pises. Samo, smanji licni unos kada se neko ne slaze sa tobom, nekako znas (ne samo ti) da spustas na licni nivo i ponekad (ne uvek) izjednacavas tudje licne osobine sa pisanjem o KKP kada nije pozitivno. ย Bottom line je da se svi trebamo respektovati i da smo svi istoj strani ovde ๐ 2
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da o nama dosta govori to ลกto se viลกe brinemo dal nam treba Kalates u trenutku kad nemamo nijednog pleja nego u kakvom nam je stanju (bar na papiru) najbolji igraฤ u timu.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Son_of_a_gun said: Mislim da o nama dosta govori to ลกto se viลกe brinemo dal nam treba Kalates u trenutku kad nemamo nijednog pleja nego u kakvom nam je stanju (bar na papiru) najbolji igraฤ u timu. ย Taj je plaฤen toliko mnogo, da treba da natrpava i sa 4 upotrebljiva prsta (jaฤe nego neko je bertans). ย Let him figure it out ๐
Recommended Posts