Nikola Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mozda da se otvori tema zasto mrzim doticnog i onda da olaksavamo dusu... 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Bad said: Znači u teoriji da Partizan dominira, ide na F4, da se sipa u klub nemilice… Ti bi bio jedan od onih neutralnih? u teoriji kojij ti pises, vucic se ne bi zanimao nicim vec onim sto je njegov posao. u toj teoriji,vucic ne bi imao sigurnih glasova, zaposlenih u javnom sektoru, biznis kombinacija, ucenjenih grobara, obogacenih cigana... I u toj teoriji, bih bio protiv njega, kao sto sam uvek bio, kao sto cu uvek biti. Ja sam partizan pratio i mnogo pre vucica, ako budem ziv, praticu ga i posle njega.
Bad Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: u teoriji kojij ti pises, vucic se ne bi zanimao nicim vec onim sto je njegov posao. u toj teoriji,vucic ne bi imao sigurnih glasova, zaposlenih u javnom sektoru, biznis kombinacija, ucenjenih grobara, obogacenih cigana... I u toj teoriji, bih bio protiv njega, kao sto sam uvek bio, kao sto cu uvek biti. Ja sam partizan pratio i mnogo pre vucica, ako budem ziv, praticu ga i posle njega. Ja pišem o teoriji u kojoj je sve isto samo se forsira Partizan na svim nivoima inu svim sekcijama. Meni je recimo klupska košarka na 50 mestu prioriteta šta bi trebalo rešavati u ovoj zemlji i sutra bih potpisao da Zvezda ne postoji, a da mi imamo standard neke Danske. Naći ću drugi klub ili ću pratiti reprezentaciju ali godine života u ovom prćiji mi niko ne može vratiti nazad. Uhvatim sebe u razmišljanju koji sam djavo decu pravio kad im ostavljamo ovu ludnicu koji neki nazivaju državom. 9 1
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 44 minutes ago, Eddard said: Ali da je KKP bio u prethodnih 10ak godina uspešniji od CZV nisam siguran da bi bili toliki opozicionari. Velika istina. Zato dobar deo cigana i svesno i nesvesno drži taj niski stav - e ne volim ga ja nešto, ali hej jebe mi se ipak je bolje klubu nego pre, ima titula i Evrope a oni grobari licimuri bi nam radili isto i gore, samo da mogu. I tu se negde zatvara ceo krug te međusobne patologije, duplih standarda i čega ne, koji očigledno ne mogu da se odmrse i ogole do kraja jer smo generalno jedan pokvaren narod koji živi za malo ćara. Makar ta ćar bila pišljiva titula u proturanju lopte kroz obruč i gol. I zato smo zaslužili i zadužili vrhovnog ludaka, i ako se u skorije vreme ne desi solidna društvena katarza sigurno će se pojaviti slična verzija. Stvorićemo ga opet sami. 18 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Bad said: Ja pišem o teoriji u kojoj je sve isto samo se forsira Partizan na svim nivoima inu svim sekcijama. Meni je recimo klupska košarka na 50 mestu prioriteta šta bi trebalo rešavati u ovoj zemlji i sutra bih potpisao da Zvezda ne postoji, a da mi imamo standard neke Danske. Naći ću drugi klub ili ću pratiti reprezentaciju ali godine života u ovom prćiji mi niko ne može vratiti nazad. Uhvatim sebe u razmišljanju koji sam djavo decu pravio kad im ostavljamo ovu ludnicu koji neki nazivaju državom. dozvolis da neko razmislja drugacije? Taj Zeljko je dosso u ovo blato, podigao je klub koji voli, rekao najdirektnije da podrzava studente, i sta je dobio za to? Sta je dobio za to? Dobio da ga i na ovom forumu mrskaju iz kluba, dobio je najodvratnije nadimke koji su gnusni.. ali to je sve na koncu nebitno, i ja bi Dansku, ali toga nema, zato posle toliko godina drzavi ne placam ni dinar jedini vise nego sto moram, zato me fokus Partizan... i gledam da na decu u perspektivi uticem da idu u inostranstvo. Tvoj stav postujem, niti se trudim da tebe i koji slicno razmisljaju ds oromenim, nemam snage, te onda ljudima i ne pokusavsm da objssnim moj stav... zajebah se sto ista napisah i ovde
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, Bad said: sutra bih potpisao da Zvezda ne postoji, a da mi imamo standard neke Danske. Gde treba da potpišem? 1 2 18
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Po vašim standardima ja ne bih trebao reč protiv Vučića da kažem. Živim dobro, zarađujem dobro, klub koji volim je "uspešan",... Ipak ja od početka učestvujem u protestima jer nisam slep i vidim šta radi kriminalna hobotnica. Pokušavam da zamislim šta će biti kasnije, šta će ostati mojoj deci u amanet. I da veoma je drugačije na obe tribine jer kod nas je bukvalno organizovana vojska a kod vas razbijena banda, pa kada se i pokuša izazvati neko navijanje protiv vlasti vrlo brzo bude ugušeno jer nikad neće moći neorganizovana grupa od 10k ljudi protiv 100-200 organizovanih. 100 obučenih vojnika vredi 10k neobučenih... Zato su minimalne šanse da se na našim utakmicama nešto uradi i većina navijača Zvezde bira da učestvuje u organizovanim protestima na ulici. A što se tiče vas, vas daleko više uništili vaši pohlepni bivši igrači i funkcioneri nego što bi to ikad uspeo Vučić. 9
Bad Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Barkley#34 said: Gde treba da potpišem? U Kopenhagenu 😅 1 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Molim moderaciju da ovo prekida... ne sto mi smeta... otici ce tema u kurac, vec nam je klub u kurcu, pa aj bar ovde ako je mogice da se zadrzimo na kosarci (oblacenje i moda excluded) 1
Patriota iz kauca Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gledam sat statse Dzabarija iz Barse. To je to, on je posle ovih šest utakmica po statistici za 10% slabiji nego u Barsi. I tih 10% će dostići tokom sezone i to je to. Nije do Dzabarija, on daje svoje, do ovih koji su mislili da će dati više nego u Barsi je. 1
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Vi ste svi vanila, ja žvalavog prezirem još iz ranih devedesetih kad je pod krinkom nekakvog novinarčića za paljanski Kanal S širio fašizam i šešeljizam među ionako sluđenim narodom. Sramota me reći ali vi ste na vlasti dobili jednu razblaženu verziju Vučića. Stresem se svaki put kad pomislim šta bi zapravo bilo na Balkanu da su on ili njegov duhovni otac bili na vlasti kad je buknuo rat. Gnjida jedna, otjelotvorenje svih poznatih i nepoznatih ljudskih pokvarenosti. Svako veče kad legnem nadam se da ću se ujutru probuditi u svijetu u kom ga nema, ni njega ni Šešelja. Mrzim ih svakom ćelijom svog organizma. https://radiosarajevo.ba/amp/vijesti/bosna-i-hercegovina/snimak-iz-1992-god-pogledajte-aleksandra-vucica-kao-novinara-na-paljanskom-kanalu-s/323031 Edited 3 hours ago by Son_of_a_gun 21
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 30 minutes ago, Knipex said: A što se tiče vas, vas daleko više uništili vaši pohlepni bivši igrači i funkcioneri nego što bi to ikad uspeo Vučić. Ovo je u principu tačno kada je reč o funkcionerima, no njih nisam postavio ja, i držao razne Vazure, Vučeliće dok nisu isisali poslednji dinar iz najprofitabilnijeg kluba, doveli ga do minusa od 70M, gde su oprane silne pare i indirektno doterano sportsko društvo do ivice egzistencije. Nakon njihove smene, niko nije procesuiran, ne vode se nikakvi postupci i nema nikakve odgovornosti a klub direktno zavisi od "dobre volje", možeš misliti, državnog vrha. Stvar je kristalno jasna, Vučić je uništio SDP na svim nivoima, više nego bilo ko drugi od njegovog osnivanja, te nemojmo ove zamene teza. Sa druge strane, potpuno je tačno da navijači Partizana 75% svoje netrepeljivosti i mržnje crpe iz toga, što je pomalo žalosno - jer je najmanji problem u ovom društvu i državi uništavanje Partizana. Ono je samo ogledalo korupcije, bezakonja i diktature jednog kriminalca u ovoj truloj do srži Srbiji. Edited 2 hours ago by Papanikolesku 5
ChrisJudd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da je (ne računajući pllaćenike iz kopova) preko 80% protiv ludaka i kod nas i kod Cigana u Areni. To kom klubu više pomaže ili odmaže utiče možda na 5% ljudi kojima je sport važniji od ostalih stvari. Milsim da to nije razlog nereakcije na Zvezdinim utakmicama, več ono što je nekoliko forumaša pisalo o većoj i organizovanijoj ćaci grupaciji kod njih koja se odaziva na ime Delije sever. Ali su i oni slabiji kao i vrhovni vođa nego što su bili u proleće, a i tada ste pumpali na EL na jednoj utakmici. U narednim danima će da vri Srbija i siguran sam da će da se priključi i crveno bela Arena. 4
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ne znam da l vam je lakse, ali ako jeste, kao simpatizer CZ mogu da kazem mi zaista sve ove titule (posle 10ak godina) nisu niti bitne, niti ih emotivno i sentimentalno graviram. I fudbal i kosarka. U kosarci uvazavam one titule sa Radonjicem jer je to krenulo (malo) pre je Vucic uzeo maha, a i napravljeno je solidno organski... Radonja je tu sistemski radio i stvarao tim, koji se u Evropi nosio posteno sa malim budzetom. Ovo ostalo, niti se nesto secam trenutaka, niti brojim te titule, niti su mi nesto izazvale srecu. Pretpostavljam da vama ovo bas nista ne znaci, ali cisto ono... Just sayin' Edited 2 hours ago by BattleBender 1 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 14 minutes ago, ChrisJudd said: Ali su i oni slabiji kao i vrhovni vođa nego što su bili u proleće, a i tada ste pumpali na EL na jednoj utakmici. U narednim danima će da vri Srbija i siguran sam da će da se priključi i crveno bela Arena. Bilo je pumpanja na više el utakmica, čak čini mi se i u gostima protiv Bajerna. Edit. Ali naravno da se slažem da bi trebalo biti mnogo više i češće. Edited 2 hours ago by Čvarkov 1
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Gde treba da potpišem? Level rizika: "Bolje sto godina kao milijunaš..."
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 36 minutes ago, Papanikolesku said: Ovo je u principu tačno kada je reč o funkcionerima, no njih nisam postavio ja, i držao razne Vazure, Vučeliće dok nisu isisali poslednji dinar iz najprofitabilnijeg kluba, doveli ga do minusa od 70M, gde su oprane silne pare i indirektno doterano sportsko društvo do ivice egzistencije. Nakon njihove smene, niko nije procesuiran, ne vode se nikakvi postupci i nema nikakve odgovornosti a klub direktno zavisi od "dobre volje", možeš misliti, državnog vrha. Stvar je kristalno jasna, Vučić je uništio SDP na svim nivoima, više nego bilo ko drugi od njegovog osnivanja, te nemojmo ove zamene teza. Misliš da je kod nas bolje stanje? Dug u fk daj Bože da nije 100 miliona. Razlika je u rezultatima u evropi i novcu koji je došao odatle. I to su iz izvukli koliko su mogli. Srušiće se sve kao kula od karata čim izostane ulazak u grupe. Sada nadomešćuju prodajom vanserijski talentovane dece, ali ni to nije dovoljno. Zbog svega sam i prestao da kupujem sezonske za sebe i decu pre 3 godine, a kupovao sam ih godinama unazad. Na stadionu sam zadnji put bio u maju 2022... 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Bruno ozvanicen od starne kluba. Edited 1 hour ago by Xpert 4
fedor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pisao sam vec negde ovde, ja licno sam odrastao kao pripadnik navijacke grupe, ljubav prema Partizanu me je odvukla na tu stranu u mladosti i uvek sam bio, a i dan danas sam neobjektivan, iskljuciv i pun abnormalne mrznje prema svemu sto se zove Crvena Zvezda. Sada sam covek u srednjim tridesetim i ceo taj zivot je davno iza mene, ali i dalje imam isti sentiment. Medjutim moralni pijedestal na koji smo se mi kao navijaci Partizana popeli u poslednje vreme je kada je rec o vlasti i zvalavom je velika zabluda. Apsolutna je istina da je AV opterecen unistavanjem Partizana kao svoj side quest i da je svaka selekcija sportskog drustva ruinirana osim kosarke, koje je opet bila ruinirana do trenutka kada je ubedljivo najveci trener u evropi svih vremena odlucio da se vrati pa nas svojim imenom ubaci u EK sa sedmog mesta, kasnije i u EL bez da smo na terenu to zaradili. Sve osim toga je propast sa povremenim bljescima u beznacajnim sportovima kada se neka sns skupina odluci da napravi sebi igracku (kao RK trenutno). Sportsko drustvo je u vreme Slobe, dss, ds-a imalo preko 60 posto sampiona drzave i te brojke odrzavalo konstantno, onda je da je iz cista mira od 2013te kada Vucic polako preuzima totalnu kontrolu nad svim u drzavi taj broj sveden na 10-15 posto. Nista se promenilo nije osim te jedne stvari, ne postoji racionalno objasnjenje za takav scenario niti je to u matematici moguce. To su neke cinjenica koje ni jedan spin, niti "coping" mehanizam pojedinih navijaca CZ ne mogu na promene. E sad cinjenjce su i da ne postoji razlika u nekom "opozicionom" procentu izmedju nas i njih. Postoji samo privid koji proistice iz frustracija zbog svega ovog sto sam prethodno naveo kao i cinjenica da su snaga i ujedinjenost navijackih grupa nemerljive. Realno mnogo je lakse pederovati na nasim utakmicama, pobunice se dve - tri grupe pod direktnom kontrolom bia, izbice mozda neko sranje kao u petak i to je to. Sa druge strane DS su mnogo ozbiljnije organizovani, njihov politicki stav je jasan, oni nikad nece krenuti protiv AV i to su pokazali svima, ali sto je najvaznije to je nametnutno kao stav svakog clana grupe. Delije na svakom delu hale/stadiona imaju svoje ljude, svako ko donese neku zastavu, krene neko navijanje i uradi bilo sta sto oni smatraju neprihvatljivim biva odmah "sankcionisan". Znam ljude kojima su dolazili na kucu jer su stampali suvenire sa grbovima delija, znam klince koje su na kucnom pragu tukli jer su snimali kada vodja drzi neki "govor" pred ulazak na stadion i objasnjava masi sta i kako treba. Gasili su pod prisilom popularne forume kada su sami navijaci Zvezde krenuli da pljuju Terzica i Vucica na svakodnevnom nivou. Toga kod nas jednostavno nema, mi smo daleko ispod tog nivoa i mozda ce pasti neko naguravanje i tu se prica zavrsava. Zato je po meni onih par puta kada im je hala grmela Vucicu Pederu veliki uspeh i svaki sledeci put kada se to desi ja cu da skinem kapu. Zaboravlja se i da velika vecina Srbije navija za CZ, pa je i publika na utakmicama mnogo raznovrsnija. Uglavnom biti protiv Vucica i ove vlasti je stvar inteligencije, morala, integriteta, ljudskosti i nema nikakve veze sa navijackom pripadnoscu. Nama je to faktor vise da ga mrzimo, njima mozda faktor manje, ali u sustini nista ne menja. Mnogo bas zvezdasa znam koji mesecima vode borbu protiv ovog zla i licemerno bi bilo diskreditovati ih i unizavati jer se raduju uspesima klubova koji vode Terzic ili Drcelic, a radovati se uspesima klubova koji vode Ljajic i Ostojic. Jednog dana cemo mozda imati sportiste i ostvarene ljude u upravama, politika ce biti tema na koju se necemo obazirati, a radosti i uspesi ce biti nemerljivo sladji. Do tada imamo to sto imamo i jedni i drugi. Sto se tice navijaca i navijackih grupa tek bi tu mogao da pisem u nedogled, ali jedno stvar je bitna. Sto se tice politike BIA to vise ne prepusta slucaju, ko god da nesto znaci u navijackom svetu mora da gura politiku koja se servira "odozgo" i tu nema polemike. Ni jedna ozbiljna navijacka grupa nikad vise nece otvoreno udariti na vlast i kad se to desi, kada sa mikrofona na jugu ili severu krene Vucicu Pederu onda znajte da je kraj. Do tada se cuvajte, jer kako idu izbori pritisci i na te navijace ce biti sve veci i veci. Bar neki privid reda mora da se uspostavi vrlo brzo. Zbog toga ono u petak, zbog toga sve ono sto sledi u narednom periodu. 7 2
Mile1 Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago On 10/23/2025 at 7:35 PM, Mile1 said: Cuo sam i ja za fernanda da je to to, nisam imao uspeha kod vas sto se tice pojacanja. Videcemo sada Evo ga konacno
La mano de Dios Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Dosao novi centar zvanicno malopre, danas utakmica u Aba ligi, sledi duplo kolo a ovde ni reci o tome. Eto kakva su se sranja desila u petak van terena i nije ni cudo sto ne jenjava od tada..
Plant Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago (edited) 20 minutes ago, fedor said: i dan danas sam neobjektivan, iskljuciv i pun abnormalne mrznje prema svemu sto se zove Crvena Zvezda. Svaka cast za ostatak posta ali ovo ne mogu da shvatim ... mozda je razlog odrastanje u tim prokletim 90im, gde su svi sistemi vrednosti srozani do samog dna i nazalost ni dan danas se nisu mnogo uzdigli. Mi matoriji pamtimo neka druga vremena, gde su takve recenice bile ipak retkost Edited 40 minutes ago by Plant 2
KockoOblo Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Fernandinjo kao zamena za Koprivicu, tj. 3 centra ok. Gde nam je drugi centar? Max Pejn kao zamena za Savu(ako se nedajbože povredi) , ok. Ko će ćerat mašinu dok je Karlik na bolovanju? Ili je Željun podpisao kapitulaciju i krećemo da igramo ono što nikada igrali nismo. Meni ovo liči da se raspadamo. Mobilizacija navijača niš ne pomaže, ako nema iste u upravi. Stihija.
odupri se ludilu Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Ja nekako od Bruna ocekujem da se ispolira i da tu njegovu snagu iskoristimo. Dobro je da Tajrik ima osigurač da se i njegove prednosti eksploatišu bez straha za ekipu i rezultate.
Recommended Posts