Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, fedor said:

Postajemo crveno-bela sekcija foruma ๐Ÿ˜„ย Lagano klizimo u taj limbo... Obustavljaj ๐Ÿ˜„ Kakav crni plej, kakav centar, vracajmo se na fabricka podesavanja! Koji vam je omiljeni parfem? ๐Ÿ˜„

Kao fabriฤka podeลกavanja a navukli ste Boltauzera na Tom Forda..

• Ha-ha 2
Posted (edited)
3 hours ago, Son_of_a_gun said:

Mi smo ovdje svi zreli za ludnicu kolektivno.

Ne mogu danas da radim posao cijeli dan, porodici odgovaram sa da, ne i a?,

zamalo me auto nije pokupilo na pjeลกaฤkom jer sam listao jebene forume.

ย 

Ja danas u voลพnji kroz centar grada ne mogu da otvorim forum na telefonu...

...dok ja opcujem Dona pomislivลกi da me banovo, veฤ‡ sam momaฤki zajahao iviฤnjak.

Provozam se tako par metara sa dva toฤka na travnjaku i vratim se veoma lagano u traku ko gospodin ฤovek...jer nikad panika.

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 2
Posted
33 minutes ago, DameTime said:

ย 

Bek ili centar? Malo je mator, ali kazu da je dobar za svlacionicu...ย :whistling:

ย 

ย 

Aj sada bez zezanja - stvarno ne razumem zasto se ne bi doveo Kalates, pa makar i na 2-3 meseca, da zakrpi rupu koja zjapi, pa mozda i ostane do kraja.

ย 

Kao sto smo mi litvanca na centru.ย Vama je jos gora situacija na poziciji pleja nego sto je nama bila na centru.ย 

Posted
7 minutes ago, Alek The Great said:

Brezovac demantovao za Spensera.

Ma naลกi magovi ne mogu spakovati Kalatesa, verujem da ga ลพele ali je problem oko Monaka, komลกije za pola dana dovele Motijejunasa nakon povrede Rivera.

Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Najgore sto sada mozemo da uradimo je da donesemo neku ishitrenu odluku i reagujemo naglo i prebrzo.

Bukvalno dovoditi neku klasu, a tek je kraj oktobra pa nema smisla...

ย 

Do kupa ฤ‡e neko doฤ‡i, a onda u maju junu borba za trofeje.

Posted
19 hours ago, Ne sam Safete said:

Nece ona nidje

ย 

Moguce. Kazem da sam i ja cuo da Poku zeli da ide, pa cemo videti uskoro.ย 

ย 

Nego, secate se one fore sa starog foruma,ย uostalom mislim da Kartaginu treba razoriti?

Ja sam resio da je koristim dok ne dovedemo dva igraca, iako znam da me niko iz kluba nece cuti:

ย 

ย 

uostalom, mislim da Kartaginu treba razoriti treba da prestanem da gledam KKP, nije dobar za moje dusevno zdravlje

ย 

• Like 2
Posted (edited)

"Nemoj se plaลกiti, francuski Uroลก Trifunoviฤ‡ ne postoji i samim tim vas ne moลพe natrpati sutra uveฤe."

ย 

ย 

ย 

Francuski Uroลก Trifunoviฤ‡:

ย 

94727-3-61eff4bbb45e3.jpg

Edited by Elevator Operater
  • Like 1
  • Ha-ha 11
Posted

ฤŒetvrtak, 23.10.

ย 

Veฤ‡e mudraca i dalje vaga. Navijaฤi da budu spokojni, neฤ‡e se dovoditi niko da bi se dovodio. Saฤekajmo joลก malo da i Ulm probere neลกto, pa ฤ‡emo onda mi. Pbg.news spustio broj objava na jednu dnevno, nema viลกe ni laku noฤ‡ grobari mirno spavajte. U petak ฤ‡e biti muฤna atmosfera na prvu naznaku poraza. ลฝelimir urla na konferenciji i retoriฤki postavlja pitanja i sam sebi odgovaraย jel vi mislite, nemam igraฤe za trening, neฤ‡e meni niko, ne moลพemo se trkati, Efes, Zvezda, Olimpijakos.ย 

ย 

Ok.ย 

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Elevator Operater said:

"Nemoj se plaลกiti, francuski Uroลก Trifunoviฤ‡ ne postoji i samim tim vas ne moลพe natrpati sutra uveฤe."

ย 

ย 

ย 

Francuski Uroลก Trifunoviฤ‡:

ย 

94727-3-61eff4bbb45e3.jpg

Trifa koji nam je obecan.

Posted
2 minutes ago, Papanikolesku said:

ฤŒetvrtak, 23.10.

ย 

Veฤ‡e mudraca i dalje vaga. Navijaฤi da budu spokojni, neฤ‡e se dovoditi niko da bi se dovodio. Saฤekajmo joลก malo da i Ulm probere neลกto, pa ฤ‡emo onda mi. Pbg.news spustio broj objava na jednu dnevno, nema viลกe ni laku noฤ‡ grobari mirno spavajte. U petak ฤ‡e biti muฤna atmosfera na prvu naznaku poraza. ลฝelimir urla na konferenciji i retoriฤki postavlja pitanja i sam sebi odgovaraย jel vi mislite, nemam igraฤe za trening, neฤ‡e meni niko, ne moลพemo se trkati, Efes, Zvezda, Olimpijakos.ย 

ย 

Ok.ย 

Pa i ne mozemo da se takmicimo sa gorepomenutim timovima po pitanju budzeta sto broj registrovanih igraca pokazuje .

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, aleksandar2806 said:

Pa i ne mozemo da se takmicimo sa gorepomenutim timovima po pitanju budzeta sto broj registrovanih igraca pokazuje .

ย 

Molim te, stavi me na ignore i repliciraj Elevatoru, on ima duลพi fitilj

• Ha-ha 9
  • Ruke su vam krvave! 1