mister-no Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 12 minutes ago, fedor said: Postajemo crveno-bela sekcija foruma ๐ย Lagano klizimo u taj limbo... Obustavljaj ๐ Kakav crni plej, kakav centar, vracajmo se na fabricka podesavanja! Koji vam je omiljeni parfem? ๐ Kao fabriฤka podeลกavanja a navukli ste Boltauzera na Tom Forda.. 2
fedor Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 16 minutes ago, VISOKOLETAC said: ย Samo nam je ovo na danasnji dan trebalo! Slag na tortu... 1
VISOKOLETAC Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, fedor said: Samo nam je ovo na danasnji dan trebalo! Slag na tortu... Ali, pamtice me....ย ๐ย Ljubi ga Covicย ๐ 2
Wingwalker Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 46 minutes ago, Don Dusko said: Izgleda da cemo i ovde pravila morati uvoditi. ๐ mojne da si Cane...viลก da krenulo na raskalaลกnost. 1
Wingwalker Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Mi smo ovdje svi zreli za ludnicu kolektivno. Ne mogu danas da radim posao cijeli dan, porodici odgovaram sa da, ne i a?, zamalo me auto nije pokupilo na pjeลกaฤkom jer sam listao jebene forume. ย Ja danas u voลพnji kroz centar grada ne mogu da otvorim forum na telefonu... ...dok ja opcujem Dona pomislivลกi da me banovo, veฤ sam momaฤki zajahao iviฤnjak. Provozam se tako par metara sa dva toฤka na travnjaku i vratim se veoma lagano u traku ko gospodin ฤovek...jer nikad panika. Edited 16 hours ago by Wingwalker 2
TripleJ Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Izgleda da cemo i ovde pravila morati uvoditi. ๐ Zakljucaj topic do Pariza ๐ย .
RSF Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1884248/partizan-in-advanced-talks-with-spencer-dinwiddie/ ย
La mano de Dios Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Sat vremena ciste poezije taman da se posten covek uspava lepo za naredni radni dan. Laku noc grobari i sanjajte velike stvari. 1
Kooineeperk Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 33 minutes ago, DameTime said: ย Bek ili centar? Malo je mator, ali kazu da je dobar za svlacionicu...ย ย ย Aj sada bez zezanja - stvarno ne razumem zasto se ne bi doveo Kalates, pa makar i na 2-3 meseca, da zakrpi rupu koja zjapi, pa mozda i ostane do kraja. ย Kao sto smo mi litvanca na centru.ย Vama je jos gora situacija na poziciji pleja nego sto je nama bila na centru.ย
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 minutes ago, Alek The Great said: Brezovac demantovao za Spensera. Ma naลกi magovi ne mogu spakovati Kalatesa, verujem da ga ลพele ali je problem oko Monaka, komลกije za pola dana dovele Motijejunasa nakon povrede Rivera.
SteveFrancis#3 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Najgore sto sada mozemo da uradimo je da donesemo neku ishitrenu odluku i reagujemo naglo i prebrzo. 5 6 3
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Najgore sto sada mozemo da uradimo je da donesemo neku ishitrenu odluku i reagujemo naglo i prebrzo. Bukvalno dovoditi neku klasu, a tek je kraj oktobra pa nema smisla... ย Do kupa ฤe neko doฤi, a onda u maju junu borba za trofeje.
Luchifer89 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago "Igraฤ je reลกen, ฤekam samo da mi oprave fax da poลกaljem ugovor" ย 1
Marvin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 19 hours ago, Ne sam Safete said: Nece ona nidje ย Moguce. Kazem da sam i ja cuo da Poku zeli da ide, pa cemo videti uskoro.ย ย Nego, secate se one fore sa starog foruma,ย uostalom mislim da Kartaginu treba razoriti? Ja sam resio da je koristim dok ne dovedemo dva igraca, iako znam da me niko iz kluba nece cuti: ย ย uostalom, mislim da Kartaginu treba razoriti treba da prestanem da gledam KKP, nije dobar za moje dusevno zdravlje ย 2
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) "Nemoj se plaลกiti, francuski Uroลก Trifunoviฤ ne postoji i samim tim vas ne moลพe natrpati sutra uveฤe." ย ย ย Francuski Uroลก Trifunoviฤ: ย Edited 6 hours ago by Elevator Operater 1 12
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago ฤetvrtak, 23.10. ย Veฤe mudraca i dalje vaga. Navijaฤi da budu spokojni, neฤe se dovoditi niko da bi se dovodio. Saฤekajmo joลก malo da i Ulm probere neลกto, pa ฤemo onda mi. Pbg.news spustio broj objava na jednu dnevno, nema viลกe ni laku noฤ grobari mirno spavajte. U petak ฤe biti muฤna atmosfera na prvu naznaku poraza. ลฝelimir urla na konferenciji i retoriฤki postavlja pitanja i sam sebi odgovaraย jel vi mislite, nemam igraฤe za trening, neฤe meni niko, ne moลพemo se trkati, Efes, Zvezda, Olimpijakos.ย ย Ok.ย 1
bungalov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Elevator Operater said: "Nemoj se plaลกiti, francuski Uroลก Trifunoviฤ ne postoji i samim tim vas ne moลพe natrpati sutra uveฤe." ย ย ย Francuski Uroลก Trifunoviฤ: ย Trifa koji nam je obecan.
aleksandar2806 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: ฤetvrtak, 23.10. ย Veฤe mudraca i dalje vaga. Navijaฤi da budu spokojni, neฤe se dovoditi niko da bi se dovodio. Saฤekajmo joลก malo da i Ulm probere neลกto, pa ฤemo onda mi. Pbg.news spustio broj objava na jednu dnevno, nema viลกe ni laku noฤ grobari mirno spavajte. U petak ฤe biti muฤna atmosfera na prvu naznaku poraza. ลฝelimir urla na konferenciji i retoriฤki postavlja pitanja i sam sebi odgovaraย jel vi mislite, nemam igraฤe za trening, neฤe meni niko, ne moลพemo se trkati, Efes, Zvezda, Olimpijakos.ย ย Ok.ย Pa i ne mozemo da se takmicimo sa gorepomenutim timovima po pitanju budzeta sto broj registrovanih igraca pokazuje . 1 1 2
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Struka je ocito pametno procijenila i prihvatila moj plan o D-Wizzovom pripaljivanju s 9 metara. Ide preporod i 5 pobjeda u nizu. 4
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, aleksandar2806 said: Pa i ne mozemo da se takmicimo sa gorepomenutim timovima po pitanju budzeta sto broj registrovanih igraca pokazuje . ย Molim te, stavi me na ignore i repliciraj Elevatoru, on ima duลพi fitilj 10 1
Recommended Posts