Jump to content

Recommended Posts

Posted

Spominje se peta za Karlika. Imao sam u porodici slučaj gde je naprsla peta, tu je nezgodno što udarac koji dovodi do takve povrede prouzrokuje i povredu zgloba + nema mogućnosti nekog nameštanja niti efikasne terapije, jedini lek je vreme .

Iskreno se nadam da nije peta već "samo" zglob.

Posted

Karliku brz oporavak, i da se vrati kad bude potpuno zdrav. Jebeš sad sve. 

Upravu, i sportski sektor na čelu sa Želimirom i Savićem nek bude sramota za ovo šibicarenje sa igračima. 

• Like 4
Posted (edited)

Ne mogu da verujem, mislio sam da je povredio skocni zglob kad ono peta i to ni manje ni vise nego metatarzalna kost...

Ako nece Lundberga da vracaju pod hitno igrac na poziciji 1. Sa tim sto bi ja razmisljao i dalje o dovodjenju jos jednog kombo beka jer duga je sezona i niko ne moze da garantuje kako ce ovaj prvi uklopiti.

Da me neko ne razume pogresno ne bih vracao Ifea kao primarnu zamenu za Karlika, svakako sam da se dovede igrac sad na da ga odmeni, Ifea bih vratio vise kao ovog jos jednog igraca na pozciji 1-2 koji bi mi bio osigurac ili u slucaju povreda ili dok se zamena za Karlika ne uhoda u sistem jer nece to biti odmah instant lako.

Karliku brz oporavak, koliko je iscedjen bio prosle godine i pocelo je i ove godine opet isto i momak prosto nije izdrzao. Nadam se da ce zaleciti ovo kako treba i koliko god vremena mu bude trebalo.

Edited by La mano de Dios
  • Like 1
Posted

Bravo Željko. Bitno je da se dobije FMP u Aba ligi!!! 

Ajde opet izjavi kako nećeš da srljaš sa pojačanjima i da ih nećeš dovoditi pošto-poto!!!

200 ovaca i lagano u Čačak!

• Like 2
Posted

Gore nam 2 igraca spolja sada, iskreno nama gasi pozar koliko toliko Kalates, jednostavno mi vise nikog nemamo ko će organizovati igru.

Moze Grk imati svojih 15-17 min, on je u Feneru bas dobro igrao, može se desiti ala Motijejunas slučaj da promenom sredine vrati formu( pogotovo jer je Monako opasno natrpao spolja, a on igra uz Majka).

• Like 1
Posted

Moja sestra je polomila peti metatarzalnu (skokom, visina, običan doskok ali...), mesec dana gips, mesec dana oporavak, znači nema Sudanca do januara sigurno

Posted

Zao mi Karlika, volim Partizan ali na neki cudan nacin mi je "drago" da je sreca odlucila da se posere po triu fantastiku koji se kocka vec par godina.

E pa ne moze tako gospodo, sad dovodite i vise nego sto se hteli inace vasi famozni ciljevi postaju sprdnja.

• Like 1
Posted

Najveća greška bi sad bilo da se tvrdoglavost nastavi i da se ceka samo nba pojačanje, nama sad treba i to pojačanje ali i neko iz Evrope, pogotovo što je i sa Karlikom( koji je bio na full minutima) bio potreban igrac spolja.

Posted

E sad neko da sedne ko je pametan.. i kaze carlik isticd ugovor, tesko cemo ga zadrzati. 

daj onda sad da dovedes odlicnog igraca kao sto je Batler, i da na njemu zasnivas sledece dve godine

Imas parkera na 2 godine, sterlinga,  Bongu (mada ce on tesko ostati), Carlika...

Posted

Doveli ste Miltona, otpustili Lundberga i prodali Nilikinu. Dakle, u startu ste bez kompletne rotacije na bekovima, nije situacija kao u Zvezdi gde je bolnica. Ali nije mi jasan stepen neodgovornosti da se ne kompletira rotacija na bekovima, nezavisno od ove povrede koja je uvek moguća.

Brz oporavak Karliku, da se što pre vrati na teren a ne da pravi gluposti po splavovima.

Posted
8 hours ago, Tunis said:

Kao neko ko je to lomio, mogu da ti kažem da je bez snimka apsolutno nemoguća dijagnostika. Može i običan skener, ali naravno da je magnetna bolja.

Verovatno si se upleo u terminologiju, ali za ovo je dovoljan rendgen, u nekom slučajevima je potreban CT, a magnetna u ekstremno retkim slučajevima stres preloma. 

Da, 3 meseca out je realna prognoza. Mada se i tu trendovi menjaju, sad je dozvoljeno poptuno oslanjanje na nogu od početka, pa može da se desi i da krene sa treninzima već tamo od 6. nedelje. 

Posted

Ja ne mogu da vjerujem šta sebi dopušta trener koji je između ostalog uveo u evropsku košarku igru sa dva pleja.

Meni je muka više da svake godine krpimo dupe na nekoj poziciji, bukvalno svake sezone imaš rupu na bar jednoj poziciji. Koji kurac Fart+, mi treba da se zovemo FT1P.

Pa da krenemo redom:

- 2021/22 - Krenuli u sezonu sa Smailagićem na centru, Balšone bio zamjena. Krv ti jebem. Doveli Lesora u decembru.

- 2022/23 - Ništa bolja situacija, Lesor riljao k'o konj cijelu sezonu, imali puku sreću da se nije povrijedio. Za nagradu pušten u Pao još u toku sezone. Kakav je to bio retardiran potez uprave shvatićemo u sezoni

- 2023/24 - Prvo je ideja bila da čovjek sa staklenim koljenima Kaminsky može da rilja kao Lesor. Jbt. Kad se shvatilo da ne može doveden Kaboklo. Sezona pukla, Kaboklo zapalio pred KLS da tetki odnese lek.

- 2024/25 - Zamijenjen ceo tim. Kockali se sa pozicijom četiri, čekali ko zna koga, na kraju mučeni Bonga igrao četvorku. I trojku, dvojku, peticu... Na papiru prva četvorka Mike igrao nešto preko 15,5 minuta, Bonga koji nije četvorka 25.

- 2025/26 - Krenulo jako, zadržan kostur ekipe, pušteni otpaci, dovedeni Parker umjesto nikog, Dilan umjesto Mikea?, Milton. A onda kreće šou. Karte otišle u nebesa, budžet nikad veći, hvala predsjedniku, navijačima karina fart+. Ne računamo na Iffea ali ćemo mu uredno plaćati sezonu ugovora. Nilikina ide. Nilikina ne ide. Nilikina ipak ide, spremna zamjena. Nema zamjene ne treba nam niko. Izuzetno smo zahvalni na ovom što imamo, (valjda) hvala predsjedniku. Nećemo dovoditi da bi doveli. U sezonu krenuli sa jednim plejmejkerom i sa jednim centrom. Četiri visoka igrača ukupno. SA BUDŽETOM OD 27 MILIONA EVRA, 27 VAM KRVAVIH MAJKI JEBEM!

I onda karma. Što neko napisa sinoć, I ain't even mad.

Pitanje sad nije hoćemo li dovesti nekog i kada nego hoćemo li jebati mater nekom za ovo. I kada. 

• Like 21
Posted
8 minutes ago, Barkley#34 said:

Za početak, da se izbaci komšiluk sa teme, donose lošu sreću sa povredama. :86::classic_biggrin:

Ako ostanu do novembra, oteraće nam i trenera.

• Ha-ha 11
Posted

Sto se kaze - ne cveta cvece ni u vase preduzece... 🙄 

Bedak ovo s Karlikom, sam doskok nije delovao kao ozbiljna situacija, eventualno izvrnuce zgloba (doduse nisam na snimku video da se izvrce stopalo), a sad ispada da ga nece biti do kraja godine, pa dok opet uhvati takmicarski ritam... realno vama sada i Nick the Brick na par meseci spasava stvar, a jos jedan kombo i pre svega centar su "must". To ne sumnjam da ce doci, preko bare, ceka se ko je zapravo slobodan. Ali za quick fix - Nick.

• Like 1
Posted

Nama sad trebaju 2 plejmejkera. Jedan koji je trebao da menja Karlika u igri, a sada pored tog, treba i jedan da menja Karlika u rosteru.

Jedva cekam prislonicki (da slobodno kazemo made by Zeljko) spin kako smo hitno pivotirali ka pleju i ne mozemo sad da jurimo centra. Ili ce na kraju doci neki fiba LS/EC centar kojeg smo mogli dovesti bukvalno u pauzi izmedju 2 treninga i koji nista ne resava.

• Like 2
Posted

Apsolutni krivac za kraću rotaciju je Željko Obradović. Puštamo po dva beka i centra, dovodimo po jednog i to u dužoj sezoni EL gde je svaki meč full intenzitet. Na sve to govoriš da ti ne treba spolja niko? Da, tako što će Karlik da ti igra od srede do ponedeljka skoro 100 minta...tvrdoglavost koja je dovela do ove povrede. Kako je dobio samarcinu realnosti za 10 dana nakon price da mu ne treba igrac spolja, ali nažalost ovo ga svakako neće promeniti...

• Like 2
Posted
16 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Ja ne mogu da vjerujem šta sebi dopušta trener koji je između ostalog uveo u evropsku košarku igru sa dva pleja.

Meni je muka više da svake godine krpimo dupe na nekoj poziciji, bukvalno svake sezone imaš rupu na bar jednoj poziciji. Koji kurac Fart+, mi treba da se zovemo FT1P.

Pa da krenemo redom:

- 2021/22 - Krenuli u sezonu sa Smailagićem na centru, Balšone bio zamjena. Krv ti jebem. Doveli Lesora u decembru.

- 2022/23 - Ništa bolja situacija, Lesor riljao k'o konj cijelu sezonu, imali puku sreću da se nije povrijedio. Za nagradu pušten u Pao još u toku sezone. Kakav je to bio retardiran potez uprave shvatićemo u sezoni

- 2023/24 - Prvo je ideja bila da čovjek sa staklenim koljenima Kaminsky može da rilja kao Lesor. Jbt. Kad se shvatilo da ne može doveden Kaboklo. Sezona pukla, Kaboklo zapalio pred KLS da tetki odnese lek.

- 2024/25 - Zamijenjen ceo tim. Kockali se sa pozicijom četiri, čekali ko zna koga, na kraju mučeni Bonga igrao četvorku. I trojku, dvojku, peticu... Na papiru prva četvorka Mike igrao nešto preko 15,5 minuta, Bonga koji nije četvorka 25.

- 2025/26 - Krenulo jako, zadržan kostur ekipe, pušteni otpaci, dovedeni Parker umjesto nikog, Dilan umjesto Mikea?, Milton. A onda kreće šou. Karte otišle u nebesa, budžet nikad veći, hvala predsjedniku, navijačima karina fart+. Ne računamo na Iffea ali ćemo mu uredno plaćati sezonu ugovora. Nilikina ide. Nilikina ne ide. Nilikina ipak ide, spremna zamjena. Nema zamjene ne treba nam niko. Izuzetno smo zahvalni na ovom što imamo, (valjda) hvala predsjedniku. Nećemo dovoditi da bi doveli. U sezonu krenuli sa jednim plejmejkerom i sa jednim centrom. Četiri visoka igrača ukupno. SA BUDŽETOM OD 27 MILIONA EVRA, 27 VAM KRVAVIH MAJKI JEBEM!

I onda karma. Što neko napisa sinoć, I ain't even mad.

Pitanje sad nije hoćemo li dovesti nekog i kada nego hoćemo li jebati mater nekom za ovo. I kada. 

Jebote bog...odavno nisam video smislenije i argumentovanije napisan rant.

• Like 2