ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ljudi ne lozite se, svi ce igrati... Β kao sto juce nije igrao Maledon, pre njega Larkin i sl Β ne znam zasto ulazimo u filozofiju, igrao ne igrao, tamo treba da pokazemo bolju igru... budemo li igrali kao juce prvo poluvreme, dzaba nam i igrac vise u polju 1
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 1 minute ago, Bad said: Dialo, muΔi ga zglob ako sam dobro uhvatio. Β Meh, kad su protivnici KKPa u pitanju, priznajem samo gips. Edited 12 hours ago by realno *w 1 2
La mano de Dios Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako god bilo, 3-2 posle ovih prvih 5 kola bi bila premija kad se uzme u obzir raspored, prakticno nisi imao utakmicu gde si bio veliki favorit i sad se vidi koliko je ona pobeda nad Armanijem kuci bitna jer su pogubili sve i raspadaju se trenutno.
Tex_Willer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Ljudi ne lozite se, svi ce igrati... Β kao sto juce nije igrao Maledon, pre njega Larkin i sl Β ne znam zasto ulazimo u filozofiju, igrao ne igrao, tamo treba da pokazemo bolju igru... budemo li igrali kao juce prvo poluvreme, dzaba nam i igrac vise u polju Nije realno da igra Forest ako je loza otiΕ‘la, a Markus i Dialo Δe igrati to sam ubedjen.Β
kendrick duckworth Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 50 minutes ago, NMX said: Baskonija je trenutno (a moguΔe i do kraja sezone) verovatno najpoΕΎeljnije gostovanje uz Asvel. Ne znam Ε‘to se beΕΎi od uloge apsolutnog favorita (ovo bih isto napisao i za nas i ovako sakati da idemo sad tamo). U poslednjih desetak dana, Pirejci i Zeleni im izvaΔarili pobedu, Real okrenuli nakon -20 na tom istom terenu. Stvarno ne vidim da se bilo koja ekipa raduje Ε‘to Δe tamo sad. A pogotovo ne ekipa koja je skupila 5-6-7-8 minuta konkurentnog basketa od 80 na dosadaΕ‘njim gostovanjima.Β Β Pre poΔetka sezone bih rekao ovo Ε‘to i ti, ali jedno je papir i teorija, drugo je (za sada) teren.Β Β Utakmica moΕΎe otiΔi u bilo kojem smeru, i zaista ne vidim objektivne argumente za suprotno, oni koji su se makar u obrisima pokazali u ova Δetiri kola.Β 1
wrach Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago jel neko ovde video aut za nas? ne bi to promenilo ishod naravno, nego me interesuje jel tripujem
Knipex Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne tripujeΕ‘, isto sam pomislio sinoΔ. Bilo mi Δudno Ε‘to se niko ne buni. 1
Son_of_a_gun Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 minutes ago, realno *w said: Hauard igra ali ga muΔi prst Β SinoΔ posle utakmice onaj lik Ε‘to radi postgame sa MiΔom BeriΔem reΔe da uopΕ‘te nije povreΔen nego da ga trener ne ΕΎeli i da je na izlaznim vratima. Eto idealne Ε‘anse da trener promijeni miΕ‘ljenje. Β Elem: Β 1
Papanikolesku Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 14 minutes ago, realno *w said: Β Ne, to sam rekao za pune sastave. Tokom ovih godina iznenadnih povrataka povreΔenih igraΔa za meΔeve sa nama, ne verujem niΕ‘ta, dok ne vidim ko im je izaΕ‘ao na zagrevanje. Β Β Elem, o kojim povredama uopΕ‘te priΔamo? Ok, za Foresta znam, Hauard igra ali ga muΔi prst, ko je treΔi? Β Β 47 minutes ago, realno *w said: Ok neka uloga blagog favorita, pod uslovom da im stvarno ne igra Forest i kao je Hauards zaista povreΔen, sve ostalo je smeΕ‘na priΔa, klasiΔna 50-50 tekma, ako i to. Β Zato sam ti replicirao, kad i ako protiv nas ne igraju tri najbolja igraΔa onda smo mi blagi favoriti. Kad bi mi igrali bez najbolja tri igraΔa, onda bi bili ogromni autsajderi. Kako nam paΕ‘e. Β Nije ni bitno, ukoliko se ispostavi da zaista ne igraju Diallo, Howard i Forrest, sve izuzev pobede je poraΕΎavajuΔe. Imali bi tri konkurentna igraΔa, Luvavua, Ε amaniΔa i Sedekerskisa.Β 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Elem: Β Β Pretpostavio sam da je Δarls Besi meta, nema ko drugi za ono Ε‘to mi igramo.Β 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne znam da li postoji neΕ‘to gore u koΕ‘arci od ovog upisivanja pobede (ili poraza) unapred.Β Β Ne treba beΕΎati od uloge favorita, ali to ne mora niΕ‘ta da znaΔi za krajnji ishod utakmice. Koliko puta smo videli da seΒ svlaΔionica skupiΒ usled svih povreda, Δak i na primeru Partizana. Β Ako Howard, Forrest i(li) Diallo ne budu igrali, Δuvati ostale kao da su ova trojica na terenu. Mislim na intenzitet, naravno. 2
Marvin Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ja sam sredinom 3/4 ugasio TV. Jednostavno je bila jedna od onih utakmica Ε‘to da se igra 10 dana ne bismo dobili. Tako da sam propustio nekakav povratak u ΕΎivot Ludog Save i DΕΎabarija.Β Ako se ne varam, mi smo negde do pred kraj 1/2 napravili 4 faula, od toga 3 ili Δak sva 4 su bila pri Ε‘utu. Pa jebemmumater, Ε‘ta je s mozgom? DΕΎabari ostane u mismeΔu sa Tavaresom, on ne napravi faul odmah nego pri Ε‘utu, pa onda joΕ‘ i onaj nameran faul!?!?!? Β Sve u svemu utakmica za zaborav. OΔekujem jak ulazak u tekmu protiv Baskonije ali i borbu do zadnjeg minuta.Β Β I da, dajte ljudi joΕ‘ jednog centra, a moΕΎe ako treba i grΔki ciglar umesto Ludog Save, ovako ne vredi viΕ‘e Β edit: Ε‘to se tiΔe Besija, to moΕΎe samo ako ga Atalanta otpusti? Edited 12 hours ago by Marvin 3
Dzep Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago @PapanikoleskuΒ Pretpostavljam da si ga gledao viΕ‘e od mene, zaΕ‘to misliΕ‘ da je Besi ono Ε‘to nam treba? Ja ne znam igraΔa, nemam pojma ko je, mislim da je poslednje Ε‘to ga se seΔam San Antonio, ako se ne varam, od tada ga nisam gledao. Β Elem, moΕΎda sam u zabludi, ali uvek se vraΔam na proΕ‘logodiΕ‘nju utakmicu protiv Efesa u gostima. Tako disciplinovani i koncentrisani a da igramo protiv kvalitetne ekipe kojoj takoΔe gori pod nogama (a da nije neki Asvel npr) - mora tako uvek, taΔka. UopΕ‘te nije bitno dobijeΕ‘ izgubiΕ‘, takvim pristupom sigurno na duΕΎe staze dobijaΕ‘. Ja ne mogu da prihvatim da biraju utakmice, ne ΕΎelim da prihvatim da profi sportisti to rade, ali kad vidim ovakve amplitude u trudu i fokusu, Ε‘ta drugo Δovek i moΕΎe da pomisli? 2
Magia Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Meni je svakako bolja meta Cimbe, pitanje je da li ce on uopste ostati u Jazzu.
SuperTraktorko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 37 minutes ago, realno *w said: Β Meh, kad su protivnici KKPa u pitanju, priznajem samo gips. Β Β 5
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Β 18 minutes ago, Marvin said: edit: Ε‘to se tiΔe Besija, to moΕΎe samo ako ga Atalanta otpusti? Β Nema on ugovor. Tj ima ovo "non-guaranteed training camp deal". Just now, SuperTraktorko said: Β Β Β Pazi, nije mi poznt ovaj momenat, ali pretpostavljam da se stvar dalje odvija tako Ε‘to baca ovo Δebe, trΔi u ring i razbija sve πΒ
Marvin Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 10 minutes ago, realno *w said: Nema on ugovor. Tj ima ovo "non-guaranteed training camp deal". Β Ovo sam nasao na netu: Β Charles Bassey has a one-year, exhibit-10 contract with the Atlanta Hawks for the 2025-2026 season. Β Sto bi znacilo da ne moze tek tako da ode. Ali mozda vec ima info da ce ga otpisati.Β
Papanikolesku Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 41 minutes ago, Dzep said: @PapanikoleskuΒ Pretpostavljam da si ga gledao viΕ‘e od mene, zaΕ‘to misliΕ‘ da je Besi ono Ε‘to nam treba? Ja ne znam igraΔa, nemam pojma ko je, mislim da je poslednje Ε‘to ga se seΔam San Antonio, ako se ne varam, od tada ga nisam gledao. Β 38 minutes ago, Magia said: Meni je svakako bolja meta Cimbe, pitanje je da li ce on uopste ostati u Jazzu. Β U perspektivi Besi je dosta bolji defanzivac od Oskara, i spolja i unutra. Tshiebwe je samo elitni skakaΔ.Β Ima izuzetno spore noge za visinu od 2.03, upitno da li moΕΎe da preuzima bilo Ε‘ta.Β Ε to naravno ne znaΔi da ne bih bio prezadovoljan da smo ga potpisali joΕ‘ juΔe.Β Atleticizam, defanziva, bolji pik igraΔ, sve je u veΔoj ili manjoj meri na strani Besija. I naravno, ima sjebano koleno.Β 2
VISOKOLETAC Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, wrach said: jel neko ovde video aut za nas? ne bi to promenilo ishod naravno, nego me interesuje jel tripujem Mislim da gresis. Ova slika nije krajnja tacka gde je lopta udarila, vec je jos u letu, pa je opticka varka. Bas sam sinoc obratio paznju na ovaj detalj i na usporenom snimku lopta udara u deo parketa u terenu.Β
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Nismo mi juceΒ biraliΒ utakmicu. Krenuli smo da grizemo u odbrani ali pogresno i uzalud, da ciglarimo u napadu i brzo se uvukao defetizam. Zasto (manje vise) samo nasa ekipa psiholoski tako jako i brzo tresne je pitanje koje sam postavljao i prosle sezone. I to ekipa puna stranih placenika. Tudji strani placenici grizu i igraju isto i na +10 i -20 (opet, proslogodisnji Pariz). Β Jel mi biramo strance meka srca i duse? Edited 11 hours ago by Elevator Operater
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Real je baΕ‘ jak a sinoΔ im se igralo. Ipak, Δak ste i takvu ekipu uspeli pred kraj da ubacite u nervozu vaΕ‘om sposobnoΕ‘Δu da trpate 1 na 1, Parker i Washington posebno. Nije tu bilo nekog naroΔitog plana nego hail mary koΕ‘arka, aka Dwizz basketball experience. Ne znam da li je Δovek sposoban da igra drugaΔije, to je paket, pukovnik ili pokojnik, kao neke portorkianske vedete sa poΔetka milenijuma. 2
Gudura Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ukoliko stvarno ne budu igrali Forest, Hauard i Dialo, mislim da nema trika da vas dobiju. Bio bi to ozbiljan blam za vas. Cak i da samo Forest odsustvuje, a po svemu sudeci, to je skroz izvesno, ogromni ste favoriti. A i nije red da ih vracate u zivot, pred njihovo gostovanje namaπ
jedibojan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 39 minutes ago, Elevator Operater said: Β Zasto (manje vise) samo nasa ekipa psiholoski tako jako i brzo tresne je pitanje koje sam postavljao i prosle sezone Zato sto nema Lucu pa makar i da presedi trecinu sezone povredjen... 1
Knipex Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 2 hours ago, VISOKOLETAC said: Mislim da gresis. Ova slika nije krajnja tacka gde je lopta udarila, vec je jos u letu, pa je opticka varka. Bas sam sinoc obratio paznju na ovaj detalj i na usporenom snimku lopta udara u deo parketa u terenu.Β Nije problem gde je lopta udarila, barem meni, nego to Ε‘to je Tavares veΔ bio na parketu kada je izbacio loptu. Edited 9 hours ago by Knipex slovo
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 minutes ago, Knipex said: Nije problem gde je lopta udarila, varem meni, nego to Ε‘to je Tavares veΔ bio na parketu kada je izbacio loptu. Β Naravno. Svi znamo da Tavaresov skok i "flight time" traje oko 0.3 sekunde. 1
Recommended Posts