Alek The Great Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 22 minutes ago, ScepanScekicSto said: Js koliko znam, on i zeljko nisu u dobrim odnosima? Kako li je uspeo sa nepunih 18 godina da ga iznervira?!
Shonewizard Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Danas neka svadba, a baΕ‘ su mi se gledali Poku i Mika po 30 minutaΒ π«
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, odupri se ludilu said: Volio bih koje minute Mike protiv Deka i/ili Hezonje. Mislim da bi ga pojeli za doruΔak. 1
Papanikolesku Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ε½elimir bi pre doveo Spanulisa za pomoΔnika nego da Yurtsevan ponovo igra za njega Β Β
SuperTraktorko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 6 minutes ago, Alek The Great said: Kako li je uspeo sa nepunih 18 godina da ga iznervira?! Β Tako sto se nesto Zeljko cimao oko njega u Feneru a ovaj ga ispalio i zapalio prvom prilikom za Ameriku, ako se dobro secam.Β Edited 9 hours ago by SuperTraktorko
Alek The Great Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ako smo vec hteli Balsu da ostavimoΒ Yurtseven je veliki upgrade. Bio bi i malo skuplji doduse. Imaju istu boljku, te spore noge, aliΒ Yurtseven ima bolji sut i ume da nazida. 33 minutes ago, SuperTraktorko said: Β Tako sto se nesto Zeljko cimao oko njega u Feneru a ovaj ga ispalio i zapalio prvom prilikom za Ameriku, ako se dobro secam.Β Zamisli otisao na koledz. Danas bi to 99% igraca uradila. 1
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako ima el klauzulu treba juriti Krisa Benkstona, to je fin defanzivni tip centra uz koliko toliko solidan napad i skok. Β Plus je maΕ‘ina za letenje to kod nas uvek upali. 2
Arsenije Pesic Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Yurt7 je za ovih godinu i kusur dana kod Atamana, Ε‘to u klubu Ε‘to u reprezentaciji, prikazao uglavnom niΕ‘ta. Ne previΕ‘e bitan u napadu i joΕ‘ manje u odbrani, proseΔan skill, kao atleta loΕ‘ i nikakav. To Ε‘to je zaliΔio na koΕ‘arkaΕ‘a protiv Srbije na EP, ne znaΔi mnogo. Β Postoji naravno mala moguΔnost da Δe negde da procveta. Ali, ako neko kod Atamana ne pokaΕΎe niΕ‘ta u duΕΎem vremenskom periodu, meni je to popriliΔan red flag. Β Ukratko, ne. Β Na temu DΕΎabarija, mogu ja da ΕΎivim sa njegovim promaΕ‘ajima, ali malo teΕΎe sa onolikim izlivima bolekurcije u odbrani. Posebno sam pregoreo kad je onu loptu pod naΕ‘im koΕ‘em, umesto da je uhvati, a apsolutno je imao poziciju i moguΔnost, samo ΔuΕ‘nuo van reketa po sredini i naravno odmah primamo trojku. A nije da ne moΕΎe da se iscima u odbrani, jer je imao i par korektnih. Ne znam, bojim se da i kad doΔu te partije gde Δe da pogaΔa, da on prosto nije igraΔ koji donosi pobede. Ali jbg, sad je naΕ‘, da ga zagrlimo pa Ε‘ta bude. 2
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago @Arsenije Pesic Β Timski dolazimo do pobeda, a ako misliΕ‘ na klaΔ Ε‘uteve i go to guy-a kada se lomi, imamo bar Δetvoricu koji u arsenalu imaju izolaciju, a meΔu njima je svakako i Jabari. Za mesec dana Δemo videti osetnu razliku, kad se aklimatizuje na sistem, ekipu, sredinu i kad se dovede fiziΔki u red. On Δe svoje isporuΔuvati, jer; isporuΔivao je celu karijeru. Defanzivno smo svi znali da je promaja, a generalno, osim Ε‘to imamo potencijala da peglamo odbranu na mnogo viΕ‘em nivou, od toga niΕ‘ta do sad nismo videli proΕ‘le sezone, izuzev na mahove, i ako iskljuΔimo uvek prisutnog Bongu. Ono Ε‘to Δemo priΔati za Jabarija da uzima loΕ‘e Ε‘uteve, moraΔe se svako od nas naviΔi da to za njega nisu loΕ‘i Ε‘utevi.Β
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Β Cilj o disciplini u klubu prop'o. Ostoyah, je l' sme ovo? 1
SteveFrancis#3 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jao, kako ce nas nalupati Splicani... Modrih guzova idemo za Espanju. 2
Arsenije Pesic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, Papanikolesku said: @Arsenije Pesic Β Timski dolazimo do pobeda, a ako misliΕ‘ na klaΔ Ε‘uteve i go to guy-a kada se lomi, imamo bar Δetvoricu koji u arsenalu imaju izolaciju, a meΔu njima je svakako i Jabari. Za mesec dana Δemo videti osetnu razliku, kad se aklimatizuje na sistem, ekipu, sredinu i kad se dovede fiziΔki u red. On Δe svoje isporuΔuvati, jer; isporuΔivao je celu karijeru. Defanzivno smo svi znali da je promaja, a generalno, osim Ε‘to imamo potencijala da peglamo odbranu na mnogo viΕ‘em nivou, od toga niΕ‘ta do sad nismo videli proΕ‘le sezone, izuzev na mahove, i ako iskljuΔimo uvek prisutnog Bongu. Ono Ε‘to Δemo priΔati za Jabarija da uzima loΕ‘e Ε‘uteve, moraΔe se svako od nas naviΔi da to za njega nisu loΕ‘i Ε‘utevi.Β Β Mislim na to da postoje igraΔi koji kad igraju dobro, nose celu ekipu. Kao Ε‘to je na primer Karlik kod nas, tu moΕΎe da se izvuΔe dosta jasna korelacija izmeΔu izmeΔu toga kako odigra Karlik i kako odigra KKP. Naravno, razumem da je ta korelacija jaΔa kada su u pitanju plejmejkeri. Drugi primer bi bio Moneke. Kod DΕΎabarija Δe, Δini mi se, biti drugaΔija situacija. VeΔ imamo situaciju da smo dobili kad se on raspadao, a deluje mi da Δe biti utakmica gde Δe on da ubaci svoje, a partizan bude loΕ‘. Β I drugo, razumem ja da postoje razliΔiti tipovi i mentalni sklopovi igraΔa, kao Ε‘to i razumem Ε‘ta su DΕΎabarijevi kvaliteti i nedostaci. Ali ne moΕΎe to da bude univerzalno opravdanje, kao, e pa znali smo da je loΕ‘ u odbrani i jbg. Pa postoje razliΔiti nivoi loΕ‘e odbrane, ako on mora da daje 15-20 poena samo da bi bili u nekom egalu Ε‘to se tiΔe njegovog uΔinka, nismo napravili dobar posao. Β Ali da ne idem predaleko sa zakljuΔcima, tek je poΔetak sezone i nekoliko utakmica odigrano. Nadam se da Δe biti bolje i to je to. 1
odupri se ludilu Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Barkley#34 said: Mislim da bi ga pojeli za doruΔak. Pa recimo baΕ‘ zato..TrΔanje sa Ε‘ampionima naΕ‘e ruΕΎe ne procvetale. DeΔku treba iskustva kud ΔeΕ‘ bolje.
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Polako, za poΔetak neka ga stiΔe protiv Splita i sliΔnih timova. Ne mora odmah na fakultet. 1
Son_of_a_gun Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Ne sam Safete said: Β Β Β Kvota 1.03 da bi nokautirao sam sebe. 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago SreΔan nam 11. oktobar, MeΔunarodni dan devojΔica! U to imeΒ Β Β Partizan je i za devojΔiceΒ π 5 1
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Partizan je i za sns preduzetnikeΒ Β Β U potpisu mali Ostoja 1988g 1 8
Recommended Posts