Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)
6 minutes ago, Alek The Great said:

Kako li je uspeo sa nepunih 18 godina da ga iznervira?!

ย 

Tako sto se nesto Zeljko cimao oko njega u Feneru a ovaj ga ispalio i zapalio prvom prilikom za Ameriku, ako se dobro secam.ย 

Edited by SuperTraktorko
Posted

Ako smo vec hteli Balsu da ostavimoย Yurtseven je veliki upgrade. Bio bi i malo skuplji doduse. Imaju istu boljku, te spore noge, aliย Yurtseven ima bolji sut i ume da nazida.

33 minutes ago, SuperTraktorko said:

ย 

Tako sto se nesto Zeljko cimao oko njega u Feneru a ovaj ga ispalio i zapalio prvom prilikom za Ameriku, ako se dobro secam.ย 

Zamisli otisao na koledz. Danas bi to 99% igraca uradila.

• Like 1
Posted

Ako ima el klauzulu treba juriti Krisa Benkstona, to je fin defanzivni tip centra uz koliko toliko solidan napad i skok.

ย 

Plus je maลกina za letenje to kod nas uvek upali.

• Like 2
Posted

Yurt7 je za ovih godinu i kusur dana kod Atamana, ลกto u klubu ลกto u reprezentaciji, prikazao uglavnom niลกta. Ne previลกe bitan u napadu i joลก manje u odbrani, proseฤan skill, kao atleta loลก i nikakav. To ลกto je zaliฤio na koลกarkaลกa protiv Srbije na EP, ne znaฤi mnogo.

ย 

Postoji naravno mala moguฤ‡nost da ฤ‡e negde da procveta. Ali, ako neko kod Atamana ne pokaลพe niลกta u duลพem vremenskom periodu, meni je to popriliฤan red flag.

ย 

Ukratko, ne.

ย 

Na temu Dลพabarija, mogu ja da ลพivim sa njegovim promaลกajima, ali malo teลพe sa onolikim izlivima bolekurcije u odbrani. Posebno sam pregoreo kad je onu loptu pod naลกim koลกem, umesto da je uhvati, a apsolutno je imao poziciju i moguฤ‡nost, samo ฤ‡uลกnuo van reketa po sredini i naravno odmah primamo trojku. A nije da ne moลพe da se iscima u odbrani, jer je imao i par korektnih. Ne znam, bojim se da i kad doฤ‘u te partije gde ฤ‡e da pogaฤ‘a, da on prosto nije igraฤ koji donosi pobede. Ali jbg, sad je naลก, da ga zagrlimo pa ลกta bude.

• Like 2
Posted

@Arsenije Pesic

ย 

Timski dolazimo do pobeda, a ako misliลก na klaฤ ลกuteve i go to guy-a kada se lomi, imamo bar ฤetvoricu koji u arsenalu imaju izolaciju, a meฤ‘u njima je svakako i Jabari. Za mesec dana ฤ‡emo videti osetnu razliku, kad se aklimatizuje na sistem, ekipu, sredinu i kad se dovede fiziฤki u red. On ฤ‡e svoje isporuฤuvati, jer; isporuฤivao je celu karijeru. Defanzivno smo svi znali da je promaja, a generalno, osim ลกto imamo potencijala da peglamo odbranu na mnogo viลกem nivou, od toga niลกta do sad nismo videli proลกle sezone, izuzev na mahove, i ako iskljuฤimo uvek prisutnog Bongu. Ono ลกto ฤ‡emo priฤati za Jabarija da uzima loลกe ลกuteve, moraฤ‡e se svako od nas naviฤ‡i da to za njega nisu loลกi ลกutevi.ย 

Posted
5 minutes ago, Papanikolesku said:

@Arsenije Pesic

ย 

Timski dolazimo do pobeda, a ako misliลก na klaฤ ลกuteve i go to guy-a kada se lomi, imamo bar ฤetvoricu koji u arsenalu imaju izolaciju, a meฤ‘u njima je svakako i Jabari. Za mesec dana ฤ‡emo videti osetnu razliku, kad se aklimatizuje na sistem, ekipu, sredinu i kad se dovede fiziฤki u red. On ฤ‡e svoje isporuฤuvati, jer; isporuฤivao je celu karijeru. Defanzivno smo svi znali da je promaja, a generalno, osim ลกto imamo potencijala da peglamo odbranu na mnogo viลกem nivou, od toga niลกta do sad nismo videli proลกle sezone, izuzev na mahove, i ako iskljuฤimo uvek prisutnog Bongu. Ono ลกto ฤ‡emo priฤati za Jabarija da uzima loลกe ลกuteve, moraฤ‡e se svako od nas naviฤ‡i da to za njega nisu loลกi ลกutevi.ย 

ย 

Mislim na to da postoje igraฤi koji kad igraju dobro, nose celu ekipu. Kao ลกto je na primer Karlik kod nas, tu moลพe da se izvuฤe dosta jasna korelacija izmeฤ‘u izmeฤ‘u toga kako odigra Karlik i kako odigra KKP. Naravno, razumem da je ta korelacija jaฤa kada su u pitanju plejmejkeri. Drugi primer bi bio Moneke. Kod Dลพabarija ฤ‡e, ฤini mi se, biti drugaฤija situacija. Veฤ‡ imamo situaciju da smo dobili kad se on raspadao, a deluje mi da ฤ‡e biti utakmica gde ฤ‡e on da ubaci svoje, a partizan bude loลก.

ย 

I drugo, razumem ja da postoje razliฤiti tipovi i mentalni sklopovi igraฤa, kao ลกto i razumem ลกta su Dลพabarijevi kvaliteti i nedostaci. Ali ne moลพe to da bude univerzalno opravdanje, kao, e pa znali smo da je loลก u odbrani i jbg. Pa postoje razliฤiti nivoi loลกe odbrane, ako on mora da daje 15-20 poena samo da bi bili u nekom egalu ลกto se tiฤe njegovog uฤinka, nismo napravili dobar posao.

ย 

Ali da ne idem predaleko sa zakljuฤcima, tek je poฤetak sezone i nekoliko utakmica odigrano. Nadam se da ฤ‡e biti bolje i to je to.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Barkley#34 said:

Mislim da bi ga pojeli za doruฤak.

Pa recimo baลก zato..Trฤanje sa ลกampionima naลกe ruลพe ne procvetale. Deฤku treba iskustva kud ฤ‡eลก bolje.

Posted

Sreฤ‡an nam 11. oktobar, Meฤ‘unarodni dan devojฤica! U to imeย 

ย 

spacer.png

ย 

Partizan je i za devojฤiceย ๐Ÿ’•

• Love 3
  • Pumpaj! 1