Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
6 minutes ago, Alek The Great said:

Kako li je uspeo sa nepunih 18 godina da ga iznervira?!

Β 

Tako sto se nesto Zeljko cimao oko njega u Feneru a ovaj ga ispalio i zapalio prvom prilikom za Ameriku, ako se dobro secam.Β 

Edited by SuperTraktorko
Posted

Ako smo vec hteli Balsu da ostavimoΒ Yurtseven je veliki upgrade. Bio bi i malo skuplji doduse. Imaju istu boljku, te spore noge, aliΒ Yurtseven ima bolji sut i ume da nazida.

33 minutes ago, SuperTraktorko said:

Β 

Tako sto se nesto Zeljko cimao oko njega u Feneru a ovaj ga ispalio i zapalio prvom prilikom za Ameriku, ako se dobro secam.Β 

Zamisli otisao na koledz. Danas bi to 99% igraca uradila.

• Like 1
Posted

Ako ima el klauzulu treba juriti Krisa Benkstona, to je fin defanzivni tip centra uz koliko toliko solidan napad i skok.

Β 

Plus je maΕ‘ina za letenje to kod nas uvek upali.

• Like 2
Posted

Yurt7 je za ovih godinu i kusur dana kod Atamana, őto u klubu őto u reprezentaciji, prikazao uglavnom niőta. Ne previőe bitan u napadu i joő manje u odbrani, prosečan skill, kao atleta loő i nikakav. To őto je zaličio na koőarkaőa protiv Srbije na EP, ne znači mnogo.

Β 

Postoji naravno mala moguΔ‡nost da Δ‡e negde da procveta. Ali, ako neko kod Atamana ne pokaΕΎe niΕ‘ta u duΕΎem vremenskom periodu, meni je to popriličan red flag.

Β 

Ukratko, ne.

Β 

Na temu DΕΎabarija, mogu ja da ΕΎivim sa njegovim promaΕ‘ajima, ali malo teΕΎe sa onolikim izlivima bolekurcije u odbrani. Posebno sam pregoreo kad je onu loptu pod naΕ‘im koΕ‘em, umesto da je uhvati, a apsolutno je imao poziciju i moguΔ‡nost, samo Δ‡uΕ‘nuo van reketa po sredini i naravno odmah primamo trojku. A nije da ne moΕΎe da se iscima u odbrani, jer je imao i par korektnih. Ne znam, bojim se da i kad doΔ‘u te partije gde Δ‡e da pogaΔ‘a, da on prosto nije igrač koji donosi pobede. Ali jbg, sad je naΕ‘, da ga zagrlimo pa Ε‘ta bude.

• Like 1
Posted

@Arsenije Pesic

Β 

Timski dolazimo do pobeda, a ako misliΕ‘ na klač Ε‘uteve i go to guy-a kada se lomi, imamo bar četvoricu koji u arsenalu imaju izolaciju, a meΔ‘u njima je svakako i Jabari. Za mesec dana Δ‡emo videti osetnu razliku, kad se aklimatizuje na sistem, ekipu, sredinu i kad se dovede fizički u red. On Δ‡e svoje isporučuvati, jer; isporučivao je celu karijeru. Defanzivno smo svi znali da je promaja, a generalno, osim Ε‘to imamo potencijala da peglamo odbranu na mnogo viΕ‘em nivou, od toga niΕ‘ta do sad nismo videli proΕ‘le sezone, izuzev na mahove, i ako isključimo uvek prisutnog Bongu. Ono Ε‘to Δ‡emo pričati za Jabarija da uzima loΕ‘e Ε‘uteve, moraΔ‡e se svako od nas naviΔ‡i da to za njega nisu loΕ‘i Ε‘utevi.Β 

Posted
5 minutes ago, Papanikolesku said:

@Arsenije Pesic

Β 

Timski dolazimo do pobeda, a ako misliΕ‘ na klač Ε‘uteve i go to guy-a kada se lomi, imamo bar četvoricu koji u arsenalu imaju izolaciju, a meΔ‘u njima je svakako i Jabari. Za mesec dana Δ‡emo videti osetnu razliku, kad se aklimatizuje na sistem, ekipu, sredinu i kad se dovede fizički u red. On Δ‡e svoje isporučuvati, jer; isporučivao je celu karijeru. Defanzivno smo svi znali da je promaja, a generalno, osim Ε‘to imamo potencijala da peglamo odbranu na mnogo viΕ‘em nivou, od toga niΕ‘ta do sad nismo videli proΕ‘le sezone, izuzev na mahove, i ako isključimo uvek prisutnog Bongu. Ono Ε‘to Δ‡emo pričati za Jabarija da uzima loΕ‘e Ε‘uteve, moraΔ‡e se svako od nas naviΔ‡i da to za njega nisu loΕ‘i Ε‘utevi.Β 

Β 

Mislim na to da postoje igrači koji kad igraju dobro, nose celu ekipu. Kao Ε‘to je na primer Karlik kod nas, tu moΕΎe da se izvuče dosta jasna korelacija izmeΔ‘u izmeΔ‘u toga kako odigra Karlik i kako odigra KKP. Naravno, razumem da je ta korelacija jača kada su u pitanju plejmejkeri. Drugi primer bi bio Moneke. Kod DΕΎabarija Δ‡e, čini mi se, biti drugačija situacija. VeΔ‡ imamo situaciju da smo dobili kad se on raspadao, a deluje mi da Δ‡e biti utakmica gde Δ‡e on da ubaci svoje, a partizan bude loΕ‘.

Β 

I drugo, razumem ja da postoje različiti tipovi i mentalni sklopovi igrača, kao őto i razumem őta su Džabarijevi kvaliteti i nedostaci. Ali ne može to da bude univerzalno opravdanje, kao, e pa znali smo da je loő u odbrani i jbg. Pa postoje različiti nivoi loőe odbrane, ako on mora da daje 15-20 poena samo da bi bili u nekom egalu őto se tiče njegovog učinka, nismo napravili dobar posao.

Β 

Ali da ne idem predaleko sa zaključcima, tek je početak sezone i nekoliko utakmica odigrano. Nadam se da Δ‡e biti bolje i to je to.

• Like 1