Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da je vec sve receno. Predsednik obezbedio pare, sve je sad na treneru i sportskom direktoru.
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Veฤ sam napisao da petica neฤe pre formiranja NBA rostera, dakle izmeฤu 14-19.10 ฤe biti jasno ko otpada, a ko ฤe biti na niลกanu. Verujem da je sad ฤarls Besi prva opcija, ako ostane bez ugovora u Hoksima.ย
onomatopeja Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, Elevator Operater said: Jel se iko od vas zapravo primio na limarovu izjavu da centar stize ovih dana? ย Osim ako ja nisam propustio momenat gde se pojam "ovih dana" promenio uย periodย od danas pa do kraja vremena. ย Sad ide nova da je budzet za centra obezbedjen, na KZS se i bek tada spomenuo pod uskoro, medjutim njega u jucerasnjoj izjavi za Mozzartsport nema. Brojcano svakako fali naspram prosle sezone, tu trenutno imamo rokadu Milton in, Ife i Nilikina aut. ย Sto se tice Murinena sudeci po njegovoj izjavi nece se zadrzati duze od godinu dana, spominje koledz kao nesto sto mu je svakako naredni korak. ย ย
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Procitao sam komplet intervju, hvali Embida i kao igraca i kao komunistu ... Umro je u mojim ocima ๐ Bolje da smo ลพiveli u neznanju.ย
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 27 minutes ago, onomatopeja said: ย Sad ide nova da je budzet za centra obezbedjen, na KZS se i bek tada spomenuo pod uskoro, medjutim njega u jucerasnjoj izjavi za Mozzartsport nema. Brojcano svakako fali naspram prosle sezone, tu trenutno imamo rokadu Milton in, Ife i Nilikina aut. ย Sto se tice Murinena sudeci po njegovoj izjavi nece se zadrzati duze od godinu dana, spominje koledz kao nesto sto mu je svakako naredni korak. ย ย Nisam stigao pisati u vreme kada je ovaj deฤko doลกao.ย Marketinลกki dobar potez. Ali ja nemam neka pozitivna oฤekivanja od ovog deฤka.To je kombinacija mojih predrasuda i naslaga iskustva a ne neka logiฤna analiza. ลฝivim na sjeveru veฤ neko vrijeme(Oslo)i moram priznati da je iz naลกeg ugla gledanja sve ovo ฤudan mentalitet, ali svakako Finci su najฤudniji od svih sjevernjaka. Jedno vreme sam njihov film gutao, ISMO mi je omiljeni komiฤar, Mati Nikenen i sad broj jedan u mojoj glavi, AAltoย sjajan opus i uticaj ima u arhitekturi... dakle mogu reฤi da sam sklon ovim ฤudacima. Meฤutim za ovog deฤka imam loลก osjeฤaj i mislim da neka vrsta prevaspitavanjaย u smislu koลกarkaลกke etike i posveฤenosti timu neฤe biti moguฤa. Ne mislim ni da je pogreลกan potez sa obje strane ali.. Nadam se da grijesim. ย ย
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U varijanti u kojoj ide posle godinu dana, ovo sve ostaje samo marketing. Sto je takodje legit. Medjutim, ocekivati neku stabilnu produkciju od njega ove godine je suludo. Tesko se moze reci da smo bilo sta izgubili pri takvom razvoju dogadjaja, ali rezultatski izvesno necemo dobiti nista. 2
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako se ispostavi da je nekim cudom ready now za EL (kao nekad Jan), iskoristiti ga dok je tu, sve sto donosi rezultat treba upotrebiti. Ako nije, koristiti ga u ABA. ย Ako promeni plocu i komituje se na 2 sezone (da javi to na vreme), onda neka investicija u vidu forsiranja nekih minuta u EL treba da dodje u obzir, uprskosย bolovima u rastu. 1
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Papanikolesku said: Veฤ sam napisao da petica neฤe pre formiranja NBA rostera, dakle izmeฤu 14-19.10 ฤe biti jasno ko otpada, a ko ฤe biti na niลกanu. ย Ovo je sad vec izvesno. Dakle, mi sasvim sigurno moramo ovakvi da preguramo Efes i duplo kolo u Spanjolskoj. Za Parizane postoji eventualno neka sansa da budemo zaokruzeni, ali daleko je to od sigurnog.ย
Darko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Lik je imao baลก dobar Eurobasket sa 18 godina, usput ubacivลกi nam dve kljuฤne trojke u ฤetvrtoj. Trebao bi biti koristan.
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Elevator Operater said: Ako se ispostavi da je nekim cudom ready now za EL (kao nekad Jan), iskoristiti ga dok je tu, sve sto donosi rezultat treba upotrebiti. Ako nije, koristiti ga u ABA. ย Ako promeni plocu i komituje se na 2 sezone (da javi to na vreme), onda neka investicija u vidu forsiranja nekih minuta u EL treba da dodje u obzir, uprskosย bolovima u rastu. ย Imo, ne moze se ispostaviti, odnosno ne moze se povlaciti paralela sa Janom jer je on igrao u ekipi bez narocito velikog rezultatskog pritiska u EL, kod trenera koji je bio voljan i spreman da mu da solidne minute (kao i drugim klincima) i sasvim ok sa tim da trpi i rezultat ako je potrebno kroz njegov learning-curve. Miika nema niti jedan od ta dva 'sitna luksuza' - niti ce ga trener cekati i tolerisati preterano niti se KKP moze odbraniti od velikih ocekivanja navijaca, gde bi jos jedna sezona bez doigravanja bila ravna apokalipsi. 1
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Poredjenje sa Janom je iz perspektive kvaliteta koji je odmah doneo na teren, nije tu bilo nekih vecih muka na privikavanje na EL. A Slim je potencijalno i veci talenat. ย A sto se tice pritiska i apokalipse, sve to ovde ostane na (glasnim) recima. Katastrofa je vec 2 god za redom, pa nikom nista, ni treneru ni upravi. Zeljko kao hc je "garancija" da nikakav pritisak ne moze da razmesti stvari u klubu. Eventualno ce opet igraci da izvuku deblji kraj. Edited 4 hours ago by Elevator Operater
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 26 minutes ago, SteveFrancis#3 said: ย Ovo je sad vec izvesno. Dakle, mi sasvim sigurno moramo ovakvi da preguramo Efes i duplo kolo u Spanjolskoj. Za Parizane postoji eventualno neka sansa da budemo zaokruzeni, ali daleko je to od sigurnog.ย ย Da, full ready roster moลพemo oฤekivati poฤetkom 11. meseca. Do tad, krpimo s Dilanom, Pokuลกevskim i jaลกemo Tajrika. Zato bi neki 50-50 skor, ili joลก bolje blagi plus bio veliki boost za nastavak sezone i naลกe takmiฤarske ambicije. A poลกteno govoreฤi, bio bi i uspeh.ย Bacio sam pogled na neke naลกe eventualne opcije nakon kata, par imena ima i ne verujem da ฤe isplivati neลกto drugo jer; do sada bi ih veฤ i potpisali.ย Besi, Bredli, Bamba, Moses Braun, Sar i to je to od potencijalnih meta.ย ย Od ovih, ฤini se da Besi i jeste najbolji fit. Miลกljenje?ย ย
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jahanje Tajrika bi bilo moguce samo ako je naucio da kontrolise faulove i istovremeno igra jako i agresivno. Ne znam bas da li je sposoban za oba. 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Za besija svi pricaju da mu je najveci problem noga tj kolena ย meni je vrlo simptomaticno sto je dolazak Armstronga ocigledno stavljen ย na hold, da li smo odustali od tog nivoa igraca pa sad trazimo rezefvmog pleja, a Duejn ide na to mesto 5.beka videcemo
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 7 minutes ago, Elevator Operater said: Jahanje Tajrika bi bilo moguce samo ako je naucio da kontrolise faulove i istovremeno igra jako i agresivno. Ne znam bas da li je sposoban za oba. ย Moja procena je da nije. Iskreno, ne deluje mi da ฤe on ove sezone napredovati do nivoa npr. Mathiasa, ali ostavljam prostora da (prijatno) iznenadi. 46 minutes ago, Darko said: Lik je imao baลก dobar Eurobasket sa 18 godina, usput ubacivลกi nam dve kljuฤne trojke u ฤetvrtoj. Trebao bi biti koristan. ย Kao deo odreฤenog sistema, plus su Finci bili naprลพeni do maksimuma, kao ekipa. Ne znaฤi da ฤe to automatski da se preslika ovde, pogotovo kad se uzme u obzir specifiฤnostย ลฝeljkovog sistema. Edited 3 hours ago by DameTime typo 1
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znam da je trลพiลกte siromaลกno ali meni se nijedna od tih opcija na centru koje su se pominjale ne ฤasvi, pogotovu za pare koje treba da im damo. Ajde nek bude Princess, ali za njega je bilo moลพda promil ลกanse od poฤetka. ย Mnogo bi bilo bolje da smo maznuli neki g prospekt joลก u junu, mlad i zdrav kao ruลพa i da proฤe pripreme sa ekipom.ย ย Kakav kurฤev kljakavi Besi i sliฤni, plus s kakvom motivacijom treba da doฤe kad smo mu mi zadnja opcija na svirali.ย ย Nismo niลกta nauฤili od Kaminskog. 2
Phobia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Nije lose za prvu utakmicu, da li mislite da je dobra odluka sto je prodat? Edited 2 hours ago by Phobia
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 32 minutes ago, Phobia said: Nije lose za prvu utakmicu, da li mislite da je dobra odluka sto je prodat? Apsolutno dobra.ย ย Neki igraci da ni za 5 godina ne bi proigrali kod Zeljka. Jednostavno trener i igrac nisu na istim talasnim duลพinama i to je to. ย Biฤe Nilikina pristojan u Oly, evo Majk je odlican u Bajernu.ย ย Niko da se zajebe Ifea da pokupi, verujem da bi bio isto okej gde god da ode. ย ย 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Idemo, donoลกenje zakljuฤaka na osnovu jedne odigrane utakmice, vol. 38272829...ย 2 5
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Phobia said: Nije lose za prvu utakmicu, da li mislite da je dobra odluka sto je prodat? ย Samo ukoliko (brzo) ne dovedemo pleja.
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 31 minutes ago, DameTime said: Idemo, donoลกenje zakljuฤaka na osnovu jedne odigrane utakmice, vol. 38272829...ย Ako se odnosi na moj komentar iznad, samo da odgovorim da ne znam gde vidiลก da je zakljuฤak na osnovu jedne utakmice. ย Napisao sam sa je po meni odluka dobra. To nema veze sa tim kako je Nilikina odigrao za Oly, razumeo bih da je odigrao lose pa kao top sto je otiลกao, da ga ne gledamo. Napisao sam da ce biti pristojan u Oly, on je i kod nas bio na tom nivou kada je bio zdrav. ย Mislim da ni on ni Majk nisu kliknuli sa Zeljkom, da li su to povrede, ili takticka zamisao trenera to mi ne mozemo znati. ย Nije realno da Majk odigra celu sezonu na ovom nivou, ali je izvesno da ce imati bolju sezonu nego kod nas.ย
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Coz29 said: Ako se odnosi na moj komentar iznad, samo da odgovorim da ne znam gde vidiลก da je zakljuฤak na osnovu jedne utakmice. ย Udarila sam thumbs up na taj komentar, tako da evo, zakljuฤi sam. 1
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Astrazeneca novi sponzor. ย Od sezone 26/27 sezonske se ubrizgavaju u dupe pa je jedini naฤin da se uฤe u Arenu taj da nas Ostoja i bukvalno naguzi na ulazu. 1 2
Elevator Operater Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Sta god pomaze da se brze udje (no pun intended).
Recommended Posts