Dzep Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Teška bleja u odbrani i apsolutno nerazumevanje protiv koga igra. Ono što definitivno mogu da zaključim iz ovog klipa su sledeće stvari (koje mogu biti istinite u istom trenutku): 1. Ili nam je skauting bio nepostojeći (u šta odbijam da poverujem jer bih u suprotnom mogao odmah da okačim dalji grobarski staž o klin), 2. Ili igrač nije shvatio šta treba da radi (dakle mentalni problem), ili 3. Igrač fizički nije mogao da izvede ono što mu je rečeno. Apsolutno najgora situacija je čini mi se ona koja je najverovatnija - a to je da su sva ova tri faktora nekako iskombinovana, u manjoj ili većoj meri, i to ne samo kod Parkera, već kod svih igrača, koja mogu jedino da kažu da mi (još uvek) nismo na nivou na kome bismo želeli da budemo, a nismo ni na nivou na kome smo mislili da bismo mogli da budemo uz pripreme kakve smo imali. U dve reči, teška priča, Grobarska klasika, uđi u rupu, tačnije sam je sebi iskopaj i onda se vadi cele sezone... Edited 20 hours ago by Dzep 2
JPM Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bez zelje da potcenjujem bilo ciji kosarkaski intelekt ali nagledao sam se Amerikanaca koji igraju odbranu kao Parker na ovom klipu. Nista novo, ja sam baja ja mogu da saspem 30 svakome, jebo difens. 1
Shonewizard Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jedva čekanje novog nervnog sloma, što bi rekli mladi 🙂 2
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Dzep said: Teška bleja u odbrani i apsolutno nerazumevanje protiv koga igra. Ono što definitivno mogu da zaključim iz ovog klipa su sledeće stvari (koje mogu biti istinite u istom trenutku): 1. Ili nam je skauting bio nepostojeći (u šta odbijam da poverujem jer bih u suprotnom mogao odmah da okačim dalji grobarski staž o klin), 2. Ili igrač nije shvatio šta treba da radi (dakle mentalni problem), ili 3. Igrač fizički nije mogao da izvede ono što mu je rečeno. 4. Igrač nema naviku da reaguje u odbrani. Gro stvari u košarci je stvar mišićne memorije, a sve je stvar one bukvalne, intelektualne memorije. Kao da niko ne zna ko je Jabari Parker i kako je igrao do sada - da bi on promenio navike, potrebno je mnogo više od jedne zvanične utakmice. Koliko god je počela da se provlači neka light varijanta kako je Obradović propao, meni je zaista teško da poverujem da u bilo kojoj verziji on nema skauting u stručnom štabu, ili da to otaljavaju. Tako da me sumnjam da su igraču pokazali klip posle utakmice, u fazonu, jel vidiš šta je trebalo da uradiš ovde? 3 1
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago :zeljkov svedok mode: imate pripreme gde su najbitniji igraci dosli povredjeni (Carlik), povredili se (Tajrik), bili odsutni (Bonga) itd Na tim pripremama uigravas postavu koja pocinje, koja je bila tu sve vreme, koja se pokazala solidno na tim pripremnim mecevima, i onda dodje prva zvanicna, puj pike ne vazi, daj rekonvalescente, daj Bonga nema veze sto si mrtav i sto si tu samo 7 dana. Pocinjite vi... jebi ga, sta da kaze taj Duejn posle onakvih priprema, zasto ja nisam poceo? Ili taj Lakic koji odlicno radi decko? udjete u patike tih igraca, i razmislite malo... :zeljkov svedok mode off: Kasnio sa izmenama, kasnio sa tajm autom... za to nemam opravdanja stvarno ma koliko se trudio 😂😂😂😂 vecerasnju utakmicu, srce kaze dobijamo, razum kaze nema sansi, posle ovolikog puta, +2 vremenske razlike, sa 39 na 9... Armani spavao i trenirao u Bg, dobili komsije... teska prica... bas teska.. ja sam se vratio, ne mogu doci sebi nikako 1
Ne sam Safete Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Armani Jeans 10:0 otvaranje večeras. Moguce ... ali semafor na kraju 92-76
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ajmo Sterlinze, Zeljko, Karlik, Wash. Jebeno budjenje. 1
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 1 hour ago, ScepanScekicSto said: imate pripreme gde su najbitniji igraci dosli povredjeni (Carlik), povredili se (Tajrik), bili odsutni (Bonga) itd Na tim pripremama uigravas postavu koja pocinje, koja je bila tu sve vreme, koja se pokazala solidno na tim pripremnim mecevima, i onda dodje prva zvanicna, puj pike ne vazi, daj rekonvalescente, daj Bonga nema veze sto si mrtav i sto si tu samo 7 dana. Pocinjite vi... I svejedno taj Bonga i taj Takrik uđu u igru i imamo egal sa njima na terenu. Možda ipak nismo morali početi sa onakvom petorkom. 1 hour ago, ScepanScekicSto said: jebi ga, sta da kaze taj Duejn posle onakvih priprema, zasto ja nisam poceo? Igrač koji ovako razmišlja, treba da igra u nekom Bahčešehiru ili slično. Pazi, odigrao je prejadnu EL sezonu, onda se pojavio na 2-3 ABA tekme i u završnici KLSa protiv FMPa i Spartaka, i već na osnovu toga bi ti bila uvreda da ne počne EL? Wow. Ipak, ne mislim da on tako razmišlja. Čak i da zanemarimo to, ja njega jedino vidim kao dvojku, tj da pored sebe ima nekog mnogo boljeg u organizaciji. On i Lakić su kombinacija za Krku. 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Ili taj Lakic koji odlicno radi decko? Koji tačno posao odlično radi? U napadu ne postoji, odbrana - pa ne znam šta da kažem. Verovatno je ok, ali to u ovom "sistemu" teško da može da dođe do izražaja. ******* Sve u svemu, ne postoji teorije da me bilo koji stručnjak uveri u opravdanost eksperimenata sa početnim petorkama. Zašto bi godinama ponavljali situacije gde protivnik otvara utakmicu sa 10-3 i gde se stvara nervoza od samog starta. Edited 8 hours ago by realno *w 4
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Na tim pripremama uigravas postavu koja pocinje, U kom univerzumu uigravaš Lakića da počne? 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Ili taj Lakic koji odlicno radi decko? Isto pitanje, u kom univerzumu se Lakić buni što nije starter, osim ako se na pripremama nije pretvorio u Luku Dončića? 1 hour ago, ScepanScekicSto said: onda dodje prva zvanicna, puj pike ne vazi, daj rekonvalescente, daj Bonga nema veze sto si mrtav i sto si tu samo 7 dana. Pocinjite vi... A onda, svejedno tako mrtav Bonga odigra skoro 28 minuta, Karlik 29, a Tajrik 25. Loše osmišljen početak meča, zakasnele reakcije, odbrana nepostojeća, pristup uglavnom mlitav i to je to. Nikakvo "svedočenje" ne pomaže. Ako se nešto od toga promeni možda će večeras biti drugačije a možda će Zaharije da spoji stolove, dovede muziku i raspojasa se u reketu. Edit: Realni brži. Edited 8 hours ago by Barkley#34 1
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Aha... i zeljko sad to zna, samo nema DeLorean pa da vidi da se zajebao vi kao da ne citate sta ja pisem. Ova postava je pocinjala pripreme i sve pripremne meceve. Dakle, nije eksperimentisso, ta postava je pocinjala svaki pripremni mec
SteveFrancis#3 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Na pripremama nismo imali sve igrace na raspolaganju. Osim toga, ako ce pripremni mecevi biti model za bilo sta, onda smo u vecem problemu nego sto izgleda. Moramo da se uozbiljimo, od igraca i njihovog pristupa preko polu-zainteresovanog trenera do uprave koja i dalje ceka princa na belom konju na poziciji 5. Ako veceras ne uspemo da izvucemo W, 1-5 start je gotovo izvestan. Vozic je vec posao sa pocetne stanice, a ako mi nismo u stanju da skapiramo da na nekoj od prvih narednih treba da se ukrcamo, stize on na odrediste sasvim sigurno bez nas. Edited 7 hours ago by SteveFrancis#3 6
PatrickStar Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Slažem se za startnu petroku da je bila neshvatljiva i nadam se da je ovo poslednja bez Miltona i/ili Karlika u EL. Plus im das Bongu fore da se raspucaju, pa ga posle ne vadiš do kraja. I pored svega okreneš meč i uspeš da ne seces seriju već na 4-0, nego ide TO na 14-2 i osiguran poraz, jer onakvi nije bilo šanse da se 2 puta vratimo. Pred kraj i zumiran Zeljkov pogled u prazno, sa razlogom ka dobrom delu ekipe, ali nadam se i u sebe da gleda što se tiče pripreme i samih reakcija na meču. Večeras se mora dobiti, Milano će biti rasterecen i još opasniji zato, pod kosem nas je urnisao Kabengele, a ovi imaju duplo jacu PF/C liniju...Umor nije opravdanje, Milanu je ovo 4. mec od subote. Ne daj Bože da budemo u situaciji da se vadimo protiv Efesa i u duplom kolu u Španiji.
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago https://www.basketball.com.au/news/aussies-in-nba-taran-armstrong-signs-with-euroleague-powerhouse-kk-partizan tvrde da je potpisao
pendulum Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Slažem se sa Šćepanom ovde da je Lakić očigledno dobio šansu na osnovu prikazanog na pripremama. Uostalom nije za džabe stavljen za zamenika kapitena. I PBG je nešto pisao da će dobiti mnogo veću minutažu ove sezone. Pretpostavljam da je ideja bila da on svojim jakim i krupnim telom može da zatvori Bejkona, a da već imamo previše ofanzivnih opcija u petorci. Obratite pažnju na onom Tonijevom klipu na Arijana i njegove kretnje u prve dve odbrane. Maksimalno fokusiran, ne ispušta igrača iz vida, zna kad da preuzme. Što se tiče Džabarija, ne znam da li je ikoga iznenadila njegova odbrana jer lik tako igra. Od njega samo možeš da očekuješ da će ofanzivno da da više nego što oduzme defanzivno, a ofanzivno jeste zver. Naknadna pamet - Džabari bez Bonge nikako u petorci. Bongu je trebalo na startu zalepiti za Bertu da mu ne da da diše. Davis kad ne da svojih par šuteva sa 8m, više ne postoji. Takođe, Karlik i Džabari ne mogu u istu petorku osim u nekim intervalima jer su obojica defanzivne rupe i ostatak ekipe mora baš mnogo da radi da bi ih pokrio obojicu. Žao mi je Duejna jer je uradio par dobrih stvari na početku. Nije imao sreće sa zicerima. All in all - što bi rekao kolega ranije - iznenadio nas početak sezone u toku prelaznog roka i, rekao bih, završnice pripremnog perioda. Sad kad su svi tu verujem da će to svakako bolje izgledati iz nedelju u nedelju i nadam se da nećemo iz debelog minusa kretati sezonu tj. da ćemo izvući bar na mišiće neke pobede da održimo učinak oko 50% dok ne dođe sve na svoje mesto. Ovaj tim prosto ne može da bude lošiji od prošlosezonskog jer su samo nadograđene neke pozicije i to mora da dođe do izražaja. Slažem se da će tu još malo da se traže uloge alfa mužjaka ali deluje da ovi novopridošli, pa i Džabari, nisu u fazonu "daj mi loptu i skloni se" tako da kontam da će se uklopiti u sistem deljenja lopte i traženja najbolje opcije. Petica i dalje fali pa fali da pomogne protiv raznih Kabengelea ali trebalo bi i bez nje da smo u stanju da izvučemo pobede. Armani je dosta dobro izgledao protiv komšija. Smisleno. Dobre kretnje. Nisu ispuštali utakmicu ni kad su bili na jednom posedu razlike. Biće solidno zajebani ali se uzdam da ćemo da se probudimo uz ludilo Arene i da će se oni zadovoljiti sa 1/2 iz Beograda. 12
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: vi kao da ne citate sta ja pisem. Ova postava je pocinjala pripreme i sve pripremne meceve. Dakle, nije eksperimentisso, ta postava je pocinjala svaki pripremni mec Karlik je bio povređen, nije ni mogao da počne sa njime. Kada se vratio, pred turnir u Australiji, prvi meč protiv Panatinaikosa jeste bila ta postava, dok su protiv Sidneja počeli Karlik i Milton, što je sušta suprotnost od ovoga u utorak. Vašington je, tokom KLSa kada je igrao najbolje, imao silnih problema sa primarnom organizacijom. A ne na EL nivou. 1
albatros Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago smesnijeg igraca od Parkera u odbrani nisam odavno video, svi su svrsavali na njegov dolazak sem nas retkih ali sta je tu je...
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izgleda da ću morati i ja da se upišem na topic danas, kada već nisam pre početka sezone. Čak ni utakmicu nisam gledao. Jbg do mene je. Na nekom odmoru sam ...Mediteran želim peške da pređem....borova šuma duhova puna.... Evo časna partizanska za mene sezona počinje. Vjerujem i za njih. Ajmo crno beli ooooooo! 6
jedibojan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Taran Armstrong signs with EuroLeague powerhouse KK Partizan | Basketball.com.au https://share.google/Gi9YcPkko20Eu3UzK
Luchifer89 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 35 minutes ago, albatros said: smesnijeg igraca od Parkera u odbrani nisam odavno video, svi su svrsavali na njegov dolazak sem nas retkih ali sta je tu je... Ti si prva četvorka Hakinene,Hakinene, Hakineneeeee 1
kojihit Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne klonite duhom momci i devojko, večeras je nase vece, Armani haute couture ce da se pece 1
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, goofy said: Nećemo se mi leba najest' od ovog tima... Evrokup ekipa? 1
Recommended Posts