MrTwister Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 hours ago, SteveFrancis#3 said: ย Ne mozes samo tako kao magija, da javis se pa nestanes ย P.S. preteruje se sa optimizmom, zaista mi je odvec neprijatno Nijesmo spremni za novi album zKne sto sprema ๐
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ajde napokon da mi u prvom kolu nekog ย ย 2 5
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago EL ovo besplatno?ย ย Vlahoviฤa drma trema pred ลฝelimirom viลกe nego ลกto bi mene. ๐ ย ย Apropo dovoฤenja igraฤa, kaลพe ลฝeljko:ย ja spomenem jednog igraฤa (za neku poziciju), pa drugog, treฤeg, ฤetvrtog i potpiลกemo petog. A nekad ne potpiลกeลก ni tog petog...ย ย Partizan ima budลพet najveฤi u svojoj istoriji, ali to i dalje nije u rangu nekih drugih klubova itd. ย Evo @kojihitย ti si mi svedok, da sam ovo isto priฤala i ja. ๐
Marvin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Drugar'ce i drugovi, sreฤan nam poฤetak sezone! Igraฤima ลพelim da se lepo igraju i da nas ne brukaju โค๏ธ 12 1
dissolvius Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Postovani igraci Partizana, gledajte da pobedite veceras, zbog vas, zbog nas i zbog mene. A ako i ne uspete u toj nameri, nista strasno. Rodjendan mi je 01.10., pa ako ostanem budan do 0:01, mozda i bude nesto! 6 2 9
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, dissolvius said: Postovani igraci Partizana, gledajte da pobedite veceras, zbog vas, zbog nas i zbog mene. A ako i ne uspete u toj nameri, nista strasno. Rodjendan mi je 01.10., pa ako ostanem budan do 0:01, mozda i bude nesto! ย Da je KLS derbi, proslavio bi ga negdje sredinom treฤe ฤetvrtine.ย ๐ 1 1 5
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Srecno komsije i volim sto vam je aktivna tema. :D 2 1 1
fedor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Neko bi rekao da sam srecan covek sto je ovo sto danas pocinje moj najveci uzrocnik stresa i frustracija vec evo cetvrtu godinu. Kada pogledam kroz sta ljudi prolaze u zivotu to je svakako jako blizu istini. Medjutim tih 2 sata kosarke (i sat vremena sudijskog gledanja snimaka) me toliko "uniste" da nekad mislim da cu prolupati. Kazu mi ljudi besmisleno je i glupo nervirati se toliko zbog kosarke, zbog Partizana, zbog EL, zbog nekih tamo kosarkasa koji cak i nisu "nasi". Mozda jeste i glupo i besmisleno, ali ne bih to menjao ni za sta na svetu!ย Nek nam je sa srecom!ย 7
therion Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pominje seย sad Nerlens Noel, navodno i Virtus i Makabi su zainteresovani pored nas. Lik je hodajuca povreda i nije igrao kontam 3 god.
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mnogo ste se razgalamili od jutros.. A kad Kremenko Prepeliฤ otvori sa dve trojke sa 8m biฤe neprijatno...ย 3 11
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi ลกto pratimo fudbal smo veฤ u treningu, samo ฤemo pojaฤati vinjak i to je to. Nadam se da su se ostali pripremili. ย Napred Partizan! 3 9
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Veceras da bude ลกto stresinije, da i mi navijaฤi polako hvatamo ritam! Parker za pobedu u zadnjoj sekundi! 2
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kolega Mairosu je dao svoje viฤenje naลกegย puta ka ludniciย kluba pred poฤetak sezone: https://velikeprice.com/sport/kk-partizan-najava-sezone-pojacanja/ 2
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako vam proฤu ove cene ulaznica, moram da priznam da ฤu poฤeti da verujem da se u dobroj meri sami izdrลพavate.ย ย Cene pojedinaฤnih karata su zaista visoke, ali verovatno ne predstavljaju neki preveliki rizik. ฤak i da ih u katastrofalnom scenariju niko ne kupi, opet ฤe biti 13k+ ljudi na tribini, u hali koja prima 18 500 mesto gore dole, to neฤe padati u oฤi.
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 57 minutes ago, JPM said: Ako vam proฤu ove cene ulaznica, moram da priznam da ฤu poฤeti da verujem da se u dobroj meri sami izdrลพavate.ย ย Cene pojedinaฤnih karata su zaista visoke, ali verovatno ne predstavljaju neki preveliki rizik. ฤak i da ih u katastrofalnom scenariju niko ne kupi, opet ฤe biti 13k+ ljudi na tribini, u hali koja prima 18 500 mesto gore dole, to neฤe padati u oฤi. Racunaj da na razlicite nacine jos bar 2k ljudi bez zvanicnih karata nadje nacin da udje na svaku tekmu, nece biti zime za posecenost. A protiv Armaniji, uprkos cenu ulaznica, deluje da nije ostalo vise od 1.5k slobodnih mesta. 2
fedor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 47 minutes ago, JPM said: Ako vam proฤu ove cene ulaznica, moram da priznam da ฤu poฤeti da verujem da se u dobroj meri sami izdrลพavate.ย ย Cene pojedinaฤnih karata su zaista visoke, ali verovatno ne predstavljaju neki preveliki rizik. ฤak i da ih u katastrofalnom scenariju niko ne kupi, opet ฤe biti 13k+ ljudi na tribini, u hali koja prima 18 500 mesto gore dole, to neฤe padati u oฤi. 90% vlasnika sezonskih ili dodje ili da nekom da dodje. 2-3 hiljade ovih pojedinacnih ce se prodati koja god da je cena. To je 16k ljudi garantovanih na svakoj utakmici, na toj dodas masu ljudi koji udju na ovaj ili onaj nacin, a pre svega preko ljudi zaposlenih u samoj areni ili klubu dobije se jedna pristojna cifra koja halu cini punom na vecini tih "neatraktivnih" utakmica. Ako su rezultati povoljni, pozicija na tabeli otvorena ili ako je protivnik po meri u hali je bar dve-tri hiljade ljudi vise nego sto bi trebalo da bude.ย Ovakav budzet ne moze da bude od samoizdrzavanja, ali je cinjenica da navijaci Partizana generisu ogroman prihod klubu bez obzira na abnormalne cene karti za nase uslove, a ljudi iz kluba to sve manje i manje cene.ย 2
Recommended Posts