Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Ne mozes samo tako kao magija, da javis se pa nestanes

P.S. preteruje se sa optimizmom, zaista mi je odvec neprijatno

Nijesmo spremni za novi album zKne sto sprema 😂

Posted

EL ovo besplatno? 

Vlahovića drma trema pred Želimirom više nego što bi mene. 😁

Apropo dovođenja igrača, kaže Željko: ja spomenem jednog igrača (za neku poziciju), pa drugog, trećeg, četvrtog i potpišemo petog. A nekad ne potpišeš ni tog petog... 

Partizan ima budžet najveći u svojoj istoriji, ali to i dalje nije u rangu nekih drugih klubova itd.

Evo @kojihit ti si mi svedok, da sam ovo isto pričala i ja. 😁

Posted

Postovani igraci Partizana, gledajte da pobedite veceras, zbog vas, zbog nas i zbog mene. A ako i ne uspete u toj nameri, nista strasno. Rodjendan mi je 01.10., pa ako ostanem budan do 0:01, mozda i bude nesto!

• Like 5
  • Love 2
  • Ha-ha 9
Posted
Just now, dissolvius said:

Postovani igraci Partizana, gledajte da pobedite veceras, zbog vas, zbog nas i zbog mene. A ako i ne uspete u toj nameri, nista strasno. Rodjendan mi je 01.10., pa ako ostanem budan do 0:01, mozda i bude nesto!

Da je KLS derbi, proslavio bi ga negdje sredinom treće četvrtine. 😁

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Posted

Neko bi rekao da sam srecan covek sto je ovo sto danas pocinje moj najveci uzrocnik stresa i frustracija vec evo cetvrtu godinu. Kada pogledam kroz sta ljudi prolaze u zivotu to je svakako jako blizu istini. Medjutim tih 2 sata kosarke (i sat vremena sudijskog gledanja snimaka) me toliko "uniste" da nekad mislim da cu prolupati. Kazu mi ljudi besmisleno je i glupo nervirati se toliko zbog kosarke, zbog Partizana, zbog EL, zbog nekih tamo kosarkasa koji cak i nisu "nasi". Mozda jeste i glupo i besmisleno, ali ne bih to menjao ni za sta na svetu! 

Nek nam je sa srecom! 

• Love 7
Posted

Pominje se  sad Nerlens Noel, navodno i Virtus i Makabi su zainteresovani pored nas. Lik je hodajuca povreda i nije igrao kontam 3 god.

Posted

Ako vam prođu ove cene ulaznica, moram da priznam da ću početi da verujem da se u dobroj meri sami izdržavate. 

Cene pojedinačnih karata su zaista visoke, ali verovatno ne predstavljaju neki preveliki rizik. Čak i da ih u katastrofalnom scenariju niko ne kupi, opet će biti 13k+ ljudi na tribini, u hali koja prima 18 500 mesto gore dole, to neće padati u oči.