Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, SteveFrancis#3 said:

ย 

Ne mozes samo tako kao magija, da javis se pa nestanes

ย 

P.S. preteruje se sa optimizmom, zaista mi je odvec neprijatno

Nijesmo spremni za novi album zKne sto sprema ๐Ÿ˜‚

Posted

EL ovo besplatno?ย 

ย 

Vlahoviฤ‡a drma trema pred ลฝelimirom viลกe nego ลกto bi mene. ๐Ÿ˜

ย 

ย 

Apropo dovoฤ‘enja igraฤa, kaลพe ลฝeljko:ย ja spomenem jednog igraฤa (za neku poziciju), pa drugog, treฤ‡eg, ฤetvrtog i potpiลกemo petog. A nekad ne potpiลกeลก ni tog petog...ย 

ย 

Partizan ima budลพet najveฤ‡i u svojoj istoriji, ali to i dalje nije u rangu nekih drugih klubova itd.

ย 

Evo @kojihitย ti si mi svedok, da sam ovo isto priฤala i ja. ๐Ÿ˜

Posted

Drugar'ce i drugovi, sreฤ‡an nam poฤetak sezone! Igraฤima ลพelim da se lepo igraju i da nas ne brukaju โค๏ธ

• Like 9
Posted

Postovani igraci Partizana, gledajte da pobedite veceras, zbog vas, zbog nas i zbog mene. A ako i ne uspete u toj nameri, nista strasno. Rodjendan mi je 01.10., pa ako ostanem budan do 0:01, mozda i bude nesto!

• Like 4
  • Love 2
  • Ha-ha 9
Posted
Just now, dissolvius said:

Postovani igraci Partizana, gledajte da pobedite veceras, zbog vas, zbog nas i zbog mene. A ako i ne uspete u toj nameri, nista strasno. Rodjendan mi je 01.10., pa ako ostanem budan do 0:01, mozda i bude nesto!

ย 

Da je KLS derbi, proslavio bi ga negdje sredinom treฤ‡e ฤetvrtine.ย ๐Ÿ˜

• Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted

Neko bi rekao da sam srecan covek sto je ovo sto danas pocinje moj najveci uzrocnik stresa i frustracija vec evo cetvrtu godinu. Kada pogledam kroz sta ljudi prolaze u zivotu to je svakako jako blizu istini. Medjutim tih 2 sata kosarke (i sat vremena sudijskog gledanja snimaka) me toliko "uniste" da nekad mislim da cu prolupati. Kazu mi ljudi besmisleno je i glupo nervirati se toliko zbog kosarke, zbog Partizana, zbog EL, zbog nekih tamo kosarkasa koji cak i nisu "nasi". Mozda jeste i glupo i besmisleno, ali ne bih to menjao ni za sta na svetu!ย 

Nek nam je sa srecom!ย 

• Love 5
Posted

Pominje seย  sad Nerlens Noel, navodno i Virtus i Makabi su zainteresovani pored nas. Lik je hodajuca povreda i nije igrao kontam 3 god.

Posted

Mi ลกto pratimo fudbal smo veฤ‡ u treningu, samo ฤ‡emo pojaฤati vinjak i to je to. Nadam se da su se ostali pripremili.

ย 

Napred Partizan!

• Like 1
  • Ha-ha 7
Posted

Veceras da bude ลกto stresinije, da i mi navijaฤi polako hvatamo ritam! Parker za pobedu u zadnjoj sekundi!

• Like 1