MrTwister Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, SteveFrancis#3 said: ย Ne mozes samo tako kao magija, da javis se pa nestanes ย P.S. preteruje se sa optimizmom, zaista mi je odvec neprijatno Nijesmo spremni za novi album zKne sto sprema ๐
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ajde napokon da mi u prvom kolu nekog ย ย 2 5
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago EL ovo besplatno?ย ย Vlahoviฤa drma trema pred ลฝelimirom viลกe nego ลกto bi mene. ๐ ย ย Apropo dovoฤenja igraฤa, kaลพe ลฝeljko:ย ja spomenem jednog igraฤa (za neku poziciju), pa drugog, treฤeg, ฤetvrtog i potpiลกemo petog. A nekad ne potpiลกeลก ni tog petog...ย ย Partizan ima budลพet najveฤi u svojoj istoriji, ali to i dalje nije u rangu nekih drugih klubova itd. ย Evo @kojihitย ti si mi svedok, da sam ovo isto priฤala i ja. ๐
Marvin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Drugar'ce i drugovi, sreฤan nam poฤetak sezone! Igraฤima ลพelim da se lepo igraju i da nas ne brukaju โค๏ธ 9
dissolvius Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Postovani igraci Partizana, gledajte da pobedite veceras, zbog vas, zbog nas i zbog mene. A ako i ne uspete u toj nameri, nista strasno. Rodjendan mi je 01.10., pa ako ostanem budan do 0:01, mozda i bude nesto! 4 2 8
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, dissolvius said: Postovani igraci Partizana, gledajte da pobedite veceras, zbog vas, zbog nas i zbog mene. A ako i ne uspete u toj nameri, nista strasno. Rodjendan mi je 01.10., pa ako ostanem budan do 0:01, mozda i bude nesto! ย Da je KLS derbi, proslavio bi ga negdje sredinom treฤe ฤetvrtine.ย ๐ 1 2
fedor Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Neko bi rekao da sam srecan covek sto je ovo sto danas pocinje moj najveci uzrocnik stresa i frustracija vec evo cetvrtu godinu. Kada pogledam kroz sta ljudi prolaze u zivotu to je svakako jako blizu istini. Medjutim tih 2 sata kosarke (i sat vremena sudijskog gledanja snimaka) me toliko "uniste" da nekad mislim da cu prolupati. Kazu mi ljudi besmisleno je i glupo nervirati se toliko zbog kosarke, zbog Partizana, zbog EL, zbog nekih tamo kosarkasa koji cak i nisu "nasi". Mozda jeste i glupo i besmisleno, ali ne bih to menjao ni za sta na svetu!ย Nek nam je sa srecom!ย 2
therion Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Pominje seย sad Nerlens Noel, navodno i Virtus i Makabi su zainteresovani pored nas. Lik je hodajuca povreda i nije igrao kontam 3 god.
Papanikolesku Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Mnogo ste se razgalamili od jutros.. A kad Kremenko Prepeliฤ otvori sa dve trojke sa 8m biฤe neprijatno...ย 4
Barkley#34 Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Mi ลกto pratimo fudbal smo veฤ u treningu, samo ฤemo pojaฤati vinjak i to je to. Nadam se da su se ostali pripremili. ย Napred Partizan! 2
Coz29 Posted just now Posted just now Veceras da bude ลกto stresinije, da i mi navijaฤi polako hvatamo ritam! Parker za pobedu u zadnjoj sekundi!
Recommended Posts