YAO Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mec resen par minuta pre kraja. Na 5-6 razlike za Tursku,Sengun brza trojka pa Larkin los pas. 1
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago OJ ERGINE DOĐI NAM DO KLUPE, ŠRUDA VAGNER BONGICA DUPE ITD 1 2
ras kass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nemacka skromnost pobedila tursku aroganciju. A i iskreno Nemci nisu naturalizovali ni jednog Amera. 5
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je mirisalo na pobedu Turaka, ali ko zna Nemce posebno u fudbalu i kosarci on zna da su najopasniji u finisu i da je bilo nereseno sekund do kraja Nemci bi ovo moguce dobili, jednostavno uvek gube na ovom prvenjstvu, ali kada stisnu fino odbranu kada ih krene, oni će i Ameriku razbiti uveren sam. Još ni trenera prvog nisu imali bukvalno i uspeli pobediti Atamana i zaista večeras povredjenog i nestvarnog Osmana, Šenguna i ekipu, čak i Sipahi dao bitnu trojku. Kao zvezdaš čestitam Bongi, on i Šruder su zapravo junaci meča, iako je Šruder delovalo da je tragičar, ali klasa je klasa, bravoo! Wagner je potegao dobro u prvom poluvremenu, Tajs dao sjajnu trojku, mislio sam da su Turci najbolji tim na ovom prvenstvu, medjutim ispostavilo se da je kvalitet, sreća, ali budimo realni i iskustvo na strani Nemaca koji su dugo zajedno. Zanimljivo da je Španija osvojila svetsko i evropsko u nizu, 2019 i 2022.godine i sada Nemci, alal im vera, Nemci bi ladno i na Olimpijadi uzeli medalju, da nije bilo nas haha, mada i sudjenje protiv Francuza bilo horor, Nemci su mogli i Francuze kamenjare dobiti u polufinalu. Wagner je MVP očekivano prvenstva, bio bi Šengun da je Turska uzela zlato.
Ledd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Onaj faul u napadu koji je dosuđen Vagneru je bezobrazluk na kvadrat. Što se konačnog rezultata tiče.. Em mi milo, em mi drago. Edited 2 hours ago by Ledd
Borca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pokazali su Nemci da su "u glavi" sjajni kada je "gusto" u najvaznijim utakmicama, kapiten Denis im je to izgleda preneo. Bonga fantastican, svaki sut koji je ubacio je bio jako bitan (da ih "vrati" iz par poseda minusa ili prebaci u "plus") i na kraju ovaj zadnji skok u napadu koji je "dotukao" Tursku. 1
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Baksuz ugursuz ode sve u helać moj ti Atamane.
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Uvek je lepo videti Atamana razocaranog. Majstore ti najbolji trener hehe. 2
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako smem da se nasalim, mnogi stanovnici Nemacke su slavili titulu pre pocetka meca 😁 1
Laki1988 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Sector said: Protiv jedne smo imali pobjedu u džepu. Jesmo se epski raspali protiv Finaca ali nije sad da nemamo kvalitet da igramo sa ovakvim ekipama. Da imamo kvalitet, nikad ali nikad ne bi ispali u 1/8 finala od jedne Finske koja je vodila veliki deo meca protiv nas. To je i dalje tesko procesuirati i priznati ali ove godine je nazalost tako. To kakva mi imena imamo nema nikakve veze sa timskim kvalitetom koji smo imali prosle godine recimo. Ovo veceras je drugi nivo kosarke u odnosu na ono sto smo mi prikazali u 6 utakmica.
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Turcima je s ovim rosterom i finale brutalan rezultat. Van big 3 vecinom mediokriteti koji su u ove dvije sedmice mahom igrali kosarku zivota. Prekrasno je da nikad nista ne uzmu svakako. 8
dekifisher Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ataman jeste najbolji trener današnjice, i to bez konkurencije a Turska je bila najbolja ekipa na ovom EP. Ali Bonga nije dao zlato.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Fenomenalno finale. Stvarno ovo je bilo za potpuno uživanje svih ljubitelja loptanja pod obručima. Menatlitet pobjednika, veće iskustvo u velikim utakmicama je ipak presudilo. Bonga igrač utakmice definitivno. Čitavu utakmicu je držao Njemce u životu i nije dao Turcima da odu na neku veću razliku. Tajs se raspadao čitavu utakmicu i onda ubaci kao kap trojku. Šengun koji je sjajan igrač bez dileme ali je na kraju prodao utakmicu, i pokazao da je ipak zelenkast i dalje. Na 5 razlike, čini mi se nesto manje od 5 min do kraja, uzima trojku bez ikakvog rezona jer je prije toga lagano u reketu rjesavao. Sledeci napad je ubio napad svoje ekipe jer nije pustio pas i dozvolio da ga utroje. Izgubili su loptu. Tu je vec ubio momentum. Onda na kraju promasen zicer, pa opet uzima trojku za izjednačenje kao da je neki vrsan suter a ne popriličan kamenac i dalje. Šruder bezveze utakmica do samog kraja, ali je onda velejmajstorski klačovao. Prosto imaju više šampionskih igrača i to je presudilo. Objediniše svjetsko i evropsko, a svi smo se nadali da ćemo mi krenuti u dominaciju te da je naše vrijeme kad su španci pali. Očigledno da nije kome je namjenjeno već kome je suđeno! 🤷 Čekamo nove prilike... Edited 2 hours ago by Dzo23 3
holden c. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Pazi ovog predsednika Fibe, vidi se na prvu da je jedna jaka kosarkaska licnost. Sto se same utakmice tice, pokazalo se jos jednom da je ova nemacka generacija bas opasna. Iako su Turci uglavnom vodili, u vise navrata se i odlepljivali na 6-8 razlike, kod ovih nije bilo ni najmanje panike. Na kraju Sruder prelomio, nakon sto su ih drugi drzali u utakmici. U svakom slucaju, turnir bez poraza, objedinjene titule, svaka cast, nema sta, istorijska generacija Edited 2 hours ago by holden c. 5
40Wins Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Turci treće srebro od tri finala u XXI veku, dobrodošli braćo u naš klub, baš mi je drago. 2
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nema podignutih pesnica i kreveljenja Šenguna?! Jako sam žalosna. Edited 1 hour ago by Čvarkov 3
Beonegro Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rispekt za Turke, navijao sam (i uvijek ću navijati) protiv Atamana, ali praktično prvi put igraju u ovom sastavu, a odigrali su egal protiv elitne ekipe, koja je šutirala 14/26 za 3. Njemci sad imaju problem da nađu dostojnog naslednika Šrederu (pa i Lou), ali ovo ostalo, pod pretpostavkom da privole i Hartenštajna da igra za njih, je pjesma, naprijed Franz Wagner, Bonga, Tristan Da Silva, Hartenstein, Moritz Wagner, armirani beton. 2
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Čvarkov said: Nema podignutih pesnica i kreveljenja Šenguna?! Jako sam žalosna. Inače, setih se sada opet na koji način su Turci izbacili Švedsku, ladno su tu u onom jutarnjem meču na koji termin je kukao Ataman bili ne zreli za ispadanje, nego da su poštene bile sudijske odluke bi i ispali, tako da posle tog meča neka ipak budu presrećni što su dobili poklon top 8, medjutim moram priznati rekao sam da idu u finale Turci još kad je počela grupna faza i posle meča sa Letonijom kada su ih pregazili. Samo što sam prognozirao kad je počela grupa i Bogdan se nije povredio da mi miriše na finale Srbija- Turska, ili Nemačka- Turska, a Turci su mi u svakoj prognozi bili nekako u finalu, pa sam im predvideo to finale i ipak srebro..
drgnk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali ta smirenost i pribranost Nemaca da u odlučujućim trenucima utakmice onako budu sigurni u šutu... To je jednostavno stvar mentaliteta, retko koja ekipa može da se izbori sa tim. Mora se finiš bukvalno odigrati bez greške da bi ih se pobedilo. 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ne bih mogla da navijam za ove Nemce, nema šanse, bukvalno su svi odvratni, sem Bonge i eventualno Denisa. Ali pošteno su dobili utakmicu. Košarka je igra momentuma i pobeđuje onaj koji ga poslednji ima, a to su bili oni. Jednostavno koliko god da su Turci vodili tokom utakmice, vraćali su se u jednom-dva poseda i opet pomerali tas na svoju stranu. Schröder ih je kanalio čitavu utakmicu (do poslednja dva minuta), ali su se pojavili ostali - Wagner, Bonga, Da Silva, čak je i Theiss dao trojku. Imaju bolje raspoređenu produkciju u napadu nego Turska. Bonga je odradio gomilu korisnih stvari, to je nemerljivo u statistici. Salty Srbi koji navijaju za Nemačku su mi bili najjači, nadam se da su barem grobari. Ne znam da li ste u prenosu čuli VČĆ PDR, bilo ga je u sektoru u kom sam ja bila. Meni je najslađi bio dekica Estonac koji je sedeo do mene danas, toliko kulturan i fin čovek, mirno gleda tekmu (u dresu svoje reprezentacije) dok mi urlamo oko njega ❤️ E da, pozdrav za muškarčinu koja je ostavila svoju devojku ispred hale da se smrzava i čeka ga potpuno sama, dok on gleda utakmicu, nije ni jaknu imala. Slepac. Edited 1 hour ago by DameTime
Recommended Posts