Marvin Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 Voleo bih da prodje Bosna i takodje bih voleo da ispadne Spanija. Ako mogu da se ostvare oba ova scenarija, to bi bilo vrhunski. Zato Forza Italia veceras :) 1
drgnk Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 1 hour ago, Ječmendo said: Grci bez Janisa drugorazredna ekipa. Svaka čast Bosancima, oni su po meni favoriti protiv Gruzije, jer su u uzlaznoj formi, dok je Gruzija poslije fantastičnog početka šampionata protiv Španije sve lošija. Ne postoji reprezentacija koja više zavisi od jednog igrača od Grčke. Čak smo i mi bez Jokića uspeli da stignemo do srebra na SP pre 2 godine. 1
MrTripleDouble Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 1 hour ago, drgnk said: Ne postoji reprezentacija koja više zavisi od jednog igrača od Grčke. Čak smo i mi bez Jokića uspeli da stignemo do srebra na SP pre 2 godine. Jesi li gledao Slovence? Oni bi recimo od ove Bosne pukli 20 razlike bez Doncica 1
realno *w Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 Zna li se da li je neka povreda Janisa, ili pak prepotentna procena da im ne treba za Bosnu?
Kenozoik Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 Just now, realno *w said: Zna li se da li je neka povreda Janisa, ili pak prepotentna procena da im ne treba za Bosnu? Pisalo je u mozzartu da se zalio na bol u kolenu. Predostroznost pretpostavljam. 2
m0k1 Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 Valjda je izjavio Spanulis da ce biti spreman za sledeci mec.
Ječmendo Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 Španci ulaze u prepoznatljivu formu. U nokaut fazi vjerovatno niko neće biti siguran protiv njih... 1
La mano de Dios Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 Spanci mogu da igraju vrhunsku odbranu.
Zvezdaš96 Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 4 hours ago, Zvezdaš96 said: Španija podiže formu iz meča u meč, poraz od Gruzije pa 3 evo jako ubedljiva meča, ne bih bio u šoku da i Grke dobiju, posebno ako ne bude mnogo igrao Adetokumbo, mada i ovako nije ogromna razlika izmedju te 2 zemlje u kvalitetu, sumnjiva je Španija, oni poslednjih fazon 10 godina brdo medalja uzeli, a više puta posebno 2022.godine su se ljudi smejali njima i bili u fazonu da baš ništa neće uraditi, a oni demolirali u finalu Francusku, a pukli od Belgije odmah prvo kolo msm u grupi kao sada od Gruzije(moguce da i oni poput Belgije nece proci a pobedice prvaka Evrope trenutnog ili opet buduceg Spaniju)..
Don Dusko Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 Talijani ce dati manje poena nego Ceska u 1Q.
Zvezdaš96 Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 (edited) Ko dok gleda ovaj meč se seća prve četvrtine meča Zvezda- Real pred kraj sezone u areni isto je bilo mislim 8 minuta nismo koš dali i bilo baš 13-0 hahah Zvezda je večeras Italija, a Španci su Real Madrid hahaha Edited September 2, 2025 by Zvezdaš96
Zvezdaš96 Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 Svakako su i Italija i Španija nivo ispod Srbije po kvalitetu u svakom smislu, ali ne želim Italiju u četvrtfinalu ipak, hvala ne.. ako može na neku foru da budemo prvi a da izbegnemo Italiju samo, jedino to tražim, ne treba mi opet po hiljaditi put da prolazimo kroz to..
DameTime Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 7 minutes ago, Don Dusko said: Bas bas losa utakmica Nije baš toliko, počeše da pogađaju i jedni i drugi.
Don Dusko Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 3 minutes ago, DameTime said: Nije baš toliko, počeše da pogađaju i jedni i drugi. Curse me kad sam prebacio na Pol vs Fra.
Ječmendo Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 Italijanski plejevi očajni, dok Španci praktično nemaju pleja - vrlo neobično za ove dvije košarkaške nacije sa dugom tradicijom odličnih igrača na kecu.
Zvezdaš96 Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 Italija svakako ide dalje lagano i da izgubi, jer imaju Kipar posle, znaci ako Spanija dobije i oni su prosli ipak 3 pobede je to, znaci onda bi Bosna i Gruzija odlucile definitivno ko je 4.mesto direktan duel bi bio, kao i u ove prve 2 grupe Crna Gora- Britanija i kod nas Estonija- Portugal sve poslednje kolo direktan duel bas, dok su Slovenci danas kolo pre kraja obezbedili makar 4.mesto, a ako pobede Izrael mogli bi i poziciju više ja msm..
Sector Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 Fontekio raspad u rangu onog protiv Grčke. Izgleda da mu ne leže malo jači protivnici.
Recommended Posts