Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, quentin said: Da je bar Jokić od krvi i mesa pa da ga ovo raspizdi i motiviše, nego njega boli uvo za takve stvari. Možda burazeri da se pojave da se pobiju s nekim u publici... Ko kaze da ga boli uvo? Mislim da ce se o Jokicevom 2025 EP pricati kao Sasa '95, Dirk '05 ili Gasol '15.
Bogoljub Gagic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Кари други пут отказује тренинг и други пут се на њему појављује Васа. Јасно је да је њему најтеже што тренутно не може покаже каква је класа у питању, али верујем и даље у њега. 2
Manu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Francuska u četvrtfinalu, baš šteta što grupa građana iz Izraela nije dobila grupu građana iz Slovenije, imali bismo šetnju. Francuska je krenula ozbiljno da se podize. Imaju duzinu i snagu da odgovore našem napadu. 1
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago What's comin' will come and we'll face it when it does. 5
Šarunas Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Не знам одакле оволико оптимизма на форуму. Мени ово мирише на рану елиминацију. Завршава Кари четворогодишњи циклус онако како је и започео - без медаље. Edited 1 hour ago by Šarunas
Ace Rimmer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dakle piši propalo i ovo takmičenje, francuska pa nemačka, i dalje bez zlata 30 godina. Hvala Jokiću šta se nije pojavio u jedinoj utakmici u kojoj nam je trebao. 1 1
Урош19 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 17 minutes ago, Drug Crni said: Izvini, kako se to "nije pojavio" sinoć? Nije dao 403 poena 4 1
Kenozoik Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Mozda ispod svog nivoa, Jokic je odigrao racionalnu partiju u ovom trenutku. Gledao je da sto vise razigra saigrace i da se tim uvede u ritam pred eliminnacije. Ako je cilj da odemo sto dalje, mogao je da strpa 40 p kao protiv Letonije. Ako je cilj tozla, sto verujem da nam je meta, onda je igrao bas kako bi trebalo. Bice dovoljno situacija da izmislja poene i da nas vuglja na ledjima, a Nemce, Turke, Francuze koga god, svakako moramo da dobijemo pa moramo kad god da se sretnemo. 4
Zvezdaš96 Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Mi prosto MORAMO osvojiti zlato i to i jeste najveci problem, kada dodjes na prvenstvo za koje znas da je poslednje evropsko prvenstvo i verujem i inace poslednje takmicenje gde bi ova generacija Jokic, Bogdan, Guduric, Micic, MORALA uzeti zlato, jer verujem vise nece ti igraci igrati evropsko prvenstvo, onda je to i pritisak, ali verujem i ogromna zelja kod svih da zavrse evropsko kako treba i najzad posle 24 godine uzmemo zlato i to bas protiv Turaka kao u Istanbulu 2001.godine.
Petkovic Miroslav97 Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 6 minutes ago, Zvezdaš96 said: Mi prosto MORAMO osvojiti zlato i to i jeste najveci problem, kada dodjes na prvenstvo za koje znas da je poslednje evropsko prvenstvo i verujem i inace poslednje takmicenje gde bi ova generacija Jokic, Bogdan, Guduric, Micic, MORALA uzeti zlato, jer verujem vise nece ti igraci igrati evropsko prvenstvo, onda je to i pritisak, ali verujem i ogromna zelja kod svih da zavrse evropsko kako treba i najzad posle 24 godine uzmemo zlato i to bas protiv Turaka kao u Istanbulu 2001.godine. Jokic i Gudurić će imati 34, ako nemaju problem sa povredama eto njih ponovo , kao stari vukovi. 😎
Son_of_a_gun Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Znači li nam nešto ishod Poljska - Belgija ili ne?
Zvezdaš96 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Znači li nam nešto ishod Poljska - Belgija ili ne? Ne. U toj grupi su pozicije jasne već posle meča Slovenija- Izrael. Poljaci su drugi i idu na Bosnu, pa na Tursku u cetvrtfinalu. Jedino je naš deo kostura kritičan, Turci ce se pretpostavljam do polufinala glatko i lagano prošetati bez da se oznoje, sada se vidi koliko smo mi sinoc zapravo MORALI da pobedimo...
McLeod Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Ako ispadnemo od ove Francuske i ne treba da uzmemo medalju. Razlika izmedju nas i njih je minimum 20 razlike. Nemaju prednost bukvalno ni na jednoj poziciji. Oni protiv nas mogu samo da prangijaju pa sta bude. A plus treba da vidimo da li ce oni biti tamo uopste. A trece, licno me zabole za put, zanima me zlato. Da li ce biti teze polufinale ili finale je nebitno, moramo sve dobiti. 1
Zvezdaš96 Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Just now, RatzenStadt said: Ova tema je skup najvecih optimista Srbije Mi nismo optimisti, mi smo samo realni a realno je da sve 4 utakmice do kraja dobijemo makar 35 razlike i prošetamo se do prve zlatne medalje u istoriji i krunišemo ovu ekipu konacno 😉
Recommended Posts