Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, quentin said:

Da je bar Jokić od krvi i mesa pa da ga ovo raspizdi i motiviše, nego njega boli uvo za takve stvari.

Možda burazeri da se pojave da se pobiju s nekim u publici...

Ko kaze da ga boli uvo?

Mislim da ce se o Jokicevom 2025 EP pricati kao Sasa '95, Dirk '05 ili Gasol '15.

Posted

Кари други пут отказује тренинг и други пут се на њему појављује Васа. Јасно је да је њему најтеже што тренутно не може покаже каква је класа у питању, али верујем и даље у њега.

• Like 2
Posted

Francuska u četvrtfinalu, baš šteta što grupa građana iz Izraela nije dobila grupu građana iz Slovenije, imali bismo šetnju.

Francuska je krenula ozbiljno da se podize. Imaju duzinu i snagu da odgovore našem napadu.

• Like 1
Posted (edited)

Не знам одакле оволико оптимизма на форуму. Мени ово мирише на рану елиминацију.

Завршава Кари четворогодишњи циклус онако како је и започео - без медаље.

Edited by Šarunas
Posted

Dakle piši propalo i ovo takmičenje, francuska pa nemačka, i dalje bez zlata 30 godina. Hvala Jokiću šta se nije pojavio u jedinoj utakmici u kojoj nam je trebao.

• Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted

Mozda ispod svog nivoa, Jokic je odigrao racionalnu partiju u ovom trenutku. Gledao je da sto vise razigra saigrace i da se tim uvede u ritam pred eliminnacije. 

Ako je cilj da odemo sto dalje, mogao je da strpa 40 p  kao protiv Letonije. Ako je cilj tozla, sto verujem da nam je meta, onda je igrao bas kako bi trebalo. 

Bice dovoljno situacija da izmislja poene i da nas vuglja na ledjima, a Nemce, Turke, Francuze  koga god, svakako moramo da dobijemo pa moramo kad god da se sretnemo.

• Like 4
Posted

Mi prosto MORAMO osvojiti zlato i to i jeste najveci problem, kada dodjes na prvenstvo za koje znas da je poslednje evropsko prvenstvo i verujem i inace poslednje takmicenje gde bi ova generacija Jokic, Bogdan, Guduric, Micic, MORALA uzeti zlato, jer verujem vise nece ti igraci igrati evropsko prvenstvo, onda je to i pritisak, ali verujem i ogromna zelja kod svih da zavrse evropsko kako treba i najzad posle 24 godine uzmemo zlato i to bas protiv Turaka kao u Istanbulu 2001.godine.

Posted
6 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Mi prosto MORAMO osvojiti zlato i to i jeste najveci problem, kada dodjes na prvenstvo za koje znas da je poslednje evropsko prvenstvo i verujem i inace poslednje takmicenje gde bi ova generacija Jokic, Bogdan, Guduric, Micic, MORALA uzeti zlato, jer verujem vise nece ti igraci igrati evropsko prvenstvo, onda je to i pritisak, ali verujem i ogromna zelja kod svih da zavrse evropsko kako treba i najzad posle 24 godine uzmemo zlato i to bas protiv Turaka kao u Istanbulu 2001.godine.

Jokic i Gudurić će imati 34, ako nemaju problem sa povredama eto njih ponovo , kao stari vukovi. 😎

Posted
1 minute ago, Son_of_a_gun said:

Znači li nam nešto ishod Poljska - Belgija ili ne?

Ne.

U toj grupi su pozicije jasne već posle meča Slovenija- Izrael.

Poljaci su drugi i idu na Bosnu, pa na Tursku u cetvrtfinalu.

Jedino je naš deo kostura kritičan, Turci ce se pretpostavljam do polufinala glatko i lagano prošetati bez da se oznoje, sada se vidi koliko smo mi sinoc zapravo MORALI da pobedimo...

Posted

Ako ispadnemo od ove Francuske i ne treba da uzmemo medalju. Razlika izmedju nas i njih je minimum 20 razlike. 

Nemaju prednost bukvalno ni na jednoj poziciji. Oni protiv nas mogu samo da prangijaju pa sta bude.

A plus treba da vidimo da li ce oni biti tamo uopste.

A trece, licno me zabole za put, zanima me zlato. Da li ce biti teze polufinale ili finale je nebitno, moramo sve dobiti.

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
Just now, RatzenStadt said:

Ova tema je skup najvecih optimista Srbije

Mi nismo optimisti, mi smo samo realni a realno je da sve 4 utakmice do kraja dobijemo makar 35 razlike i prošetamo se do prve zlatne medalje u istoriji i krunišemo ovu ekipu konacno 😉