Jump to content

Recommended Posts

Posted
53 minutes ago, drgnk said:

Lončar nikad nije bio ikona stila, ni po pitanju vizuelnog utiska, ni po pitanju elokvencije.

Nikola? Pa šta očekivati od ćacija?

Posted

Sad kad smo zavrsili sa formalnostima, ma kako nam tesko pale, nek krenu borbe! Nek momci budu usredsredjeni, jaki i tecni, pa da lomimo.

Pobeda protiv Turaka zaista bi nam puno znacila i verujem da je u fokusu od pocetka priprema. Minijatura sa Jokicem i Milutinovim je moguca varka, pokusaj davanja vazduha (lopte) Milutinovu ili moguca takticka zamisao (igraju Turci sa Sengun-Bola tandemom). S druge strane, Turci trpaju s linije za tri do iznemoglosti, Osman i Osmani ocekivano, a iz nekog razloga i Sipahi. Stoga, verujem da ce Kari ici proverenm taktikom - stisni prenos. Ocekujem i veliki mec od Petruseva, vreme je. Ne smem se nadati da ce Gudura i Vasa izaci iz kanala, ali i to ce se desiti do kraja prvenstva.

Posted

Ja ipak mislim da ni u jakoj odbrani ovde nije kljuc, jer mi zlato ne mozemo osvojiti i da igramo i solidnu odbranu, vec protiv jedne Turske i Nemacke u potencijalnom finalu protiv jedne od te 2 ekipe nam zlato iskljucivo moze doneti to što bi se makar jedan od ove dvojice Guduric-Micic probuditi.

Dakle doprinos Gudurica, uz standardnog Avramovica, uz Jokica, Jovica Petruseva nam moze doneti zlato, dakle treba nam makar petorica u potencijalnom finalu sa dobrim napadackim mecem uz nadam se zdravog ovog puta u tom cuvenom finalu Dobrica da bismo uzeli zlato.

Nas je u Manili od zlata iskljucivo delio zdrav Dobric i Milutinov, uz to da pogodi Guduric makar neku(ONU) otvorenu trojku, tada je Bogdan igrao napadacki odlicno veci deo finala, ali podrska Milutinova i Dobrica koji se odmah povredio je izostala za zlato, a sada cemo nadam se imati priliku da se revansiramo Nemackoj(Turskoj) u finalu..