wrach Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mi smo bez Bogdana protiv svih, osim Nemacke, izraziti favotiti. To je fakat, na stranu vasi strahovi da se to kaze. 5
djole Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Micic mora da startuje sad i igra puno, to je jedini nacin da mu se vrati samopouzdanje, a bez toga ne vidim da mozemo. Guduric ce naravno biti izuzetno bitan, ali mislim da ce mu vise odgovarati da "iz senke" preuzima minute i odgovornost.
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago (edited) Prvo skoči pa reci hop, ali tačno ne bih podnela da nas odvratna nemačka ekipa opet dobije u finalu... Edited 6 hours ago by DameTime
Perkos2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Treba svi mi koji znamo da kritikujemo i ne biramo reči prema našim sportistima kad igraju za Srbiju da zastanemo i setimo se Bogdana i Tijane i svakog sportiste koji toliko rizikuje svoju karijeru igrajući za reprezentaciju. Borišu smo već zaboravili a isto ćemo i sa drugim igračima koji dožive povrede i dovedu u pitanje svoje karijere. Bogdanu želim da što pre sanira povredu i vrati se svom poslu i obavezama u klubu koji ga plaća. Srbija bi ga brzo zaboravila i ostavila na ulici bez obzira koliko je medalja osvojio. Reprezentacija će morati da traži plan B, dobro je što je naredni protivnik Češka pa da se uigra nešto novo, kako bude biće, meni je najbitnije da bam se ni jedan igrač više ne povredi. 5
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo jeste šok ali naši su većinom iskusni EL igrači koji su se susretali sa sličnim problemima u karijeri. Ne igra se plej-of od četiri serije nego treba max potegnuti na nekoliko utakmica, i igrom i minutažom, što su već radili. I dalje smo babaroge za protivnike, nema povlačenja. 20 2
Kenozoik Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 29 minutes ago, nemanjaol said: Kakvo je to pitanje, pa sigurno da ce mu biti gore ako ne osvojimo zlato. Ja se nadam samo da nije strvarno ruptura, nego da tako prenose delom i da ne bi po mrezama ljudi mnogo jeli govna, kao povredica a nema ga Nije to bas bilo pitanje, već vise licna dilema i saosecanje sa momkom. Nesumnjivo je njemu najteze sto ne moze da igra. Ja njega kapiram kao borca i velikog takmicara , sigurno ce mu biti jako tesko sto ne igra - bilo da pobedjujemo ili gubimo. Posebno mi je zao sto mu se toliko ne da da dodje do zlata sve ove godine. Mogu saigraci da osvoje za njega, ali nije to - to. Gledam njegovim ocima, koliko sam uspeo da ga ukapiram kao karaktera, vrhunskog sportistu i takmicara. Niko vise od njega nije zasluzio da se okiti zlatom i da to izbori na parketu. 1
cabke Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Vrijeme je za inat. Ovo zaista moze da ujedini ekipu. Edited 6 hours ago by cabke 13 3
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Protiv Čeha odmoriti Avramovica, Guduru i Jokića. Totalno nebitna utakmica s rezultatskog aspekta. Micić i Milutinov da odigraju po 30 minuta. Sad moraju drugi da povuku. Gudura će dobiti mnogo više minuta i morace konačno da zablista. Da, veliki hendikep, ali ovo može takođe da "skupi" ekipu i razdrma određene igrače koji su se previše uljuljkali. 1
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Niko Bogdanu neće dati milostinju, on je već učestvovao u dve utakmice tako da će eventualna medalja biti njegova i na parketu. 8
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Kapiram implikativnu dilemu o kojoj Kenozoik govori, ali i dalje mislim da je daleko gori osećaj da se zlato uopšte ne uzme. 3
nemanjaol Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jbg sigurno je da mu nije lako, ali ako uspeju da osboje zlato, bice njegovo koliko i bilo kog drugog igraca. Nadam se da ce moci da ostane sa ekipom. Ako hocu da pokusam da gledam neki silver lining, ovo malo skida pritisak i breme apsolutnog favorita. Takodje daje i impuls ekipi da se skupi. Nadam se da ce Guduric brzo da se navikne na ovo unapredjenje i mislim da mu treba dati loptu sto vise u ruke. Taman da krunise vrhunsku sezonu sa klupskog nivoa, verujem u njega. 8
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago E, da, još jedna stvar. Bogdan i dalje ima veliku odgovornost. Neće biti na parketu ali je i dalje kapiten i vodi te momke. Dakle, ne sme da potone u turobne misli, smoren izgled i slično nego mora da pobedi ego i prilagodi se novoj ulozi na klupi. 10
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 minutes ago, Barkley#34 said: E, da, još jedna stvar. Bogdan i dalje ima veliku odgovornost. Neće biti na parketu ali je i dalje kapiten i vodi te momke. Dakle, ne sme da potone u turobne misli, smoren izgled i slično nego mora da pobedi ego i prilagodi se novoj ulozi na klupi. Teško mi je da uopšte zamislim da neće biti tako. Osvajamo ovo! Jednom po jednom utakmicom, a kako drugačije? 3 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eurobasket/bogdan-bogdanovica-ne-igra-do-kraja-evropskog-prvenstva-povreda-sport-klub/ Desilo se ono čega su se pribojavali svi navijači u Srbiji – kapiten Bogdan Bogdanović neće moći da pomogne saigračima do kraja Evrobasketa, potvrdio je KSS u nedelju ujutro. 2
Miki8 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ne znam zasto se ovde spominje neki odmor za Jokica. Covek u prve dve utakmice nije igrao mnogo a u nastavku ima dan odmora izmedju utakmica. Uz to ima visak kilograma i ove aktivnosti na terenu mu dodju kao dobar workout. Mislim da nije dobro ni da previse odmara. Mi bez Bogdanovica tesko da mozemo dalje od cetvrtfinala. Posto nam je bekovska linija uzasna. Ako nas Jokic dovuce do neke medalje treba mu spomenik napraviti. Edited 6 hours ago by Miki8 1
harmonajzer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Očekujem da se ekipa skupi, da Micić koliko-toliko proradi i da Gudura preuzme odgovornost. U tom slučaju, a sa ovakvim Jokićem, ne treba da se plašimo nikoga. 1 2
Irski_srbin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Miki8 said: Ne znam zasto se ovde spominje neki odmor za Jokica. Covek u prve dve utakmice nije igrao mnogo a u nastavku ima dan odmora izmedju utakmica. Uz to ima visak kilograma i ove aktivnosti na terenu mu dodju kao dobar workout. Mislim da nije dobro ni da previse odmara. Mi bez Bogdanovica tesko da mozemo dalje od cetvrtfinala. Posto nam je bekovska linija uzasna. Ako nas Jokic dovuce do neke medalje treba mu spomenik napraviti. 2017 smo došli do finala sa bekovskom linijom Zvezde ( Gudurić, Lazić, Jovic) Bogdanovic, Milosavljevic i Micic koji je igrao u Tofasu. S tim da su nam dva igrača bila povredjena 2
La mano de Dios Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sto bi nas selektor rekao, "nema dole glava sad, gore glava". I dalje imamo najboljeg igraca na svetu kao i 10 ostalih momaka koji bi imali mesta u svakom rosteru na turniru. Bice teze sad ali mozda i bolje jer uvek kad je izgledalo previse lako nismo se dobro proveli. 6
Laki1988 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako ista moze biti dobro u celoj situaciji i necijoj povredi, onda je dobro sto ce sada ocekivanja vezano za zlato da opadnu, pogotovo posle 2 ne toliko ubedljive pobede. Bogdanu brz oporavak, ovo ce ostatku tima sigurno biti jos veci motiv da se napravi rezultat, i dalje mi imamo jako dobar tim.
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago "Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović neće igrati u nastavku Evropskog prvenstva zbog povrede zadnje lože koju je zadobio na utakmici protiv Portugala u drugom kolu grupne faze takmičenja. Bogdanoviću je utvrđena ruptura mišića zadnje lože koja ga onemogućava da nastupi u nastavku šampionata Evrope. U dogovoru sa Bogdanovim klubom Los Anđeles Klipersima, kapiten će u narednom periodu biti na intenzivnim terapijama u Sjedinjenim Američkim Državama kako bi se što pre oporavio", stoji u saopštenju saveza uz želju za što bržim oporavkom. Kapitensku traku će u nastavku prvenstva nositi Stefan Jović. 1
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja ne ocekujem nista. Gotovi smo mi za medalju. But, hey, shit happens. 1
Poenter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 56 minutes ago, Perkos2 said: Treba svi mi koji znamo da kritikujemo i ne biramo reči prema našim sportistima kad igraju za Srbiju da zastanemo i setimo se Bogdana i Tijane i svakog sportiste koji toliko rizikuje svoju karijeru igrajući za reprezentaciju. Borišu smo već zaboravili a isto ćemo i sa drugim igračima koji dožive povrede i dovedu u pitanje svoje karijere. Bogdanu želim da što pre sanira povredu i vrati se svom poslu i obavezama u klubu koji ga plaća. Srbija bi ga brzo zaboravila i ostavila na ulici bez obzira koliko je medalja osvojio. Reprezentacija će morati da traži plan B, dobro je što je naredni protivnik Češka pa da se uigra nešto novo, kako bude biće, meni je najbitnije da bam se ni jedan igrač više ne povredi. Nećemo zaboraviti i ne zaboravljamo.
Miki8 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Irski_srbin said: 2017 smo došli do finala sa bekovskom linijom Zvezde ( Gudurić, Lazić, Jovic) Bogdanovic, Milosavljevic i Micic koji je igrao u Tofasu. S tim da su nam dva igrača bila povredjena Dosli smo u finale na Bogdanovicev i Jovicev pogon. Guduric nije sposoban da odigra ono sto je Bogdan odigrao 2017 godine a Jovic nije onaj Jovic iz 2017 godine. Mi imamo dosta limitiranu spoljnu liniju. Jedina nada nam je Jokic, da ponovi Nowitzkog iz 2005 godine.
Poenter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Treba se sad vratiti na smrdljivu FIBA-u koja jedina i dalje fura priču o 12 igrača pad se neko povredi - jebiiiiii gaaaaa. 45 minutes ago, Barkley#34 said: E, da, još jedna stvar. Bogdan i dalje ima veliku odgovornost. Neće biti na parketu ali je i dalje kapiten i vodi te momke. Dakle, ne sme da potone u turobne misli, smoren izgled i slično nego mora da pobedi ego i prilagodi se novoj ulozi na klupi. Otputovao je za Ameriku gde nastavlja oporavak. 1 4
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Letonci su retko udvajali, Turci su to radili 2022. protiv Jokića u drugom poluvremenu jako dobro. Mislim da ćemo za to biti spremni. Ipak, druga petorka je užasna i mislim da će teško biti dobiti nekoliko dobrih ekipa u kontinuitetu. Mentalno da budemo stabilni, kvaliteta za tuču sa svima i dalje ima jer ni Nemvi nisu nepobedivi u jednoj utakmici. Ipak, više mi sav ovaj rasplet vuče na neuspeh. Nadam se da grešim. Edited 5 hours ago by Problem sa licnim greskama 1
Recommended Posts