Zvezdinho Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Quote „Gudura je odigrao momački, onako kako treba da pita, Dobrić je pogodio dve važne trojke. Trener ne sme da zaboravlja igrače, treba pravog da pogodi u pravom trenutku. Dobrić nije igrao 20 minuta, pa je pogodio dve trojke kao kap. To je kvalitet naših igrača. Jokić ima svoje kvalitete – Dobrić nikada neće biti Jokić, ali ni Jokić nikada neće biti Dobrić. U tome je suština, sakriti nedostatke“, podvukao je Pešić. 😛 1
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 29 minutes ago, McLeod said: Ne znam samo ko ocekuje da nas dobiju al ajde Evo ti recimo. :P
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 minutes ago, McLeod said: Reci mi da gledas samo nase utakmice bez da mi kazes da gledas samo nase utakmice. Nek' si ti meni živ i zdrav; gledam baš mnogo basketa. Što i tebi preporučujem. 1
СтелаРоса Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Glupo je uopste diskutovati oko Jokicevog kvaliteta, toga kakav je igrac, sta donosi nasoj ekipi i kakav doprinos daje, ali bas me iritira ta prica jadan on sa ovakvim saigracima mora da igra sam. Kada u ekipi imas igraca koji toliko odudara od ostatka tima kvalitetom naravno da ce se desavati trenuci gde deluje da jedini on moze i zna da igra kosarku jer mu je sve podredjeno. Naravno da ce saigraci vise da veruju njemu nego sebi i to je trenutak kada gube samopouzdanje. Dok ga je Kari na nekim utakmicama dozirao i pokusavao da odrzi balans bunili smo se, sad kad ga isforsiramo i dozvolimo mu (sa pravom) 26 suteva iz igre dok prvi sledeci sa najvise suteva pokusa 9 puta da postigne kos, onda ispada kako niko nista ne zna osim njega. Covek ima 55m po sezoni dok vecina igra za nekoliko miliona i sasvim je u redu ocekivati da sam vuce ovu ekipu do zlata, kao sto i neki drugi Nba igraci vuku svoje reprezentacije. Naravno, to sve i dalje nije opravdanje za pojedine igrace koji bas lose izgledaju. Podseticu da nasi rezultati godinama unazad nisu bili nista losiji kada Jokic nije u sastavu, tako da itekako i ostali imaju kvalitet samo sto se sada igra drugacije. Sa druge strane, izostanak Bogdana je bas veliki hendikep i usudicu se da kazem da ce nam teze biti bez njega nego sto nam je bilo bez Jokica na nekim turnirima. I cisto da neko ne posumnja da je bilo sta usmereno protiv Jokica - svaka mu cast za brutalnu partiju i samo neka nastavi ovako, tesko da postoji bolji igrac na turniru. 1
DameTime Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 8 minutes ago, McLeod said: Nasa grupa je po prikazanom ubedljivo najjaca na prvenstvu, bez konkurencije. Da mi je tvoje samopouzdanje u životu... Svaka čast sa koliko samouverenosti izjavljuješ ovakve gluposti. 2 1
Ledd Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 10 minutes ago, McLeod said: Reci mi da gledas samo nase utakmice bez da mi kazes da gledas samo nase utakmice. Nasa grupa je po prikazanom ubedljivo najjaca na prvenstvu, bez konkurencije. Da si rekao najjača pa ajde, ali ubedljivo najjača.. ? Samo je D grupa vidno tanja, ostalo je tu negde. 1
drperce Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ja sam zadovoljan danasnjom partijom - igrali smo pre manje od 24h utakmicu, izgubili kapitena na neodredjeno, treci najbolji igrac dnas odigrao najlosiji mec u poslednjih par godina i uprkos tome 40min kontrolisali mec protiv vrlo zajebanog domacina 6
Poenter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kako je Kari ispolivao govno režimsko ,,novinarsko" 🤣🤣🤣 2
McLeod Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 10 minutes ago, Drug Crni said: Nek' si ti meni živ i zdrav; gledam baš mnogo basketa. Što i tebi preporučujem. Onda bas ne znam sta da ti kazem, jer bukvalno niko osim Nemaca nije odigrao kao mi do sad. Francuska primila 90 od Slovenije, Grcka pobedjuje ali oci krvare, danas se 25 minuta sa Kiprom zlopate. Ako nam je plafon polufinale, ne znam gde su ta Amerika i Kanada.
Stiletto87 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Kad neko ovo čita, pomislio bi da smo do sad medalje uzimali samo sa Jokićem, i to većinom zlatne, a bez njega nismo ni jednom stigli ni do polufinala Edited 11 hours ago by Stiletto87
Problem sa licnim greskama Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 16 minutes ago, Don Dusko said: Evo ti recimo. 😛 Da se otvorim, rekoh i pre prvenstva - mislim da je moguće i to van Bogdanove situacije. Nezgodni su jako. Ipak, mi smo mnogo problema danas rešili.
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mi ćemo možda proigrati, tj.pronaći bolju formu, ja to ne znam. Sa ovom igrom mrka kapa. Što se Micića tiče: meni se čini da mu većom minutažom Kari, za sada čini medveđu uslugu - umesto da se Vasa podiže, on se dodatno zakopava i trši i ono malo samopouzdanja. Šta je tu je..nazad ne možemo, ne možemo sad da ga vratimo kući i zamenimo Topićem. A mislim da je i matorom sad već jasno da se zeznuo. Podrška Vasi svakako. Valjalo bi da makar izađe iz "štetočina mode-a". I to bi bio napredak. jer ako se to ne desi, mislim da mu Pešić neće dati poverenje u nokaut fazi. 3
Ledd Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, McLeod said: Onda bas ne znam sta da ti kazem, jer bukvalno niko osim Nemaca nije odigrao kao mi do sad. Francuska primila 90 od Slovenije, Grcka pobedjuje ali oci krvare, danas se 25 minuta sa Kiprom zlopate. Ako nam je plafon polufinale, ne znam gde su ta Amerika i Kanada. Turska je odigrala bolje nego mi. Grčka jeste patnja za oči ali je tvrda ekipa.
Bode Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Posebno mi je milo sto ovaj lik kog je Pesic naduvao dolazi iz redakcije B92. Jedina varijanta u kojoj bi mi bilo draze je da je u pitanju novinar informera. 14 1
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Bode said: Posebno mi je milo sto ovaj lik kog je Pesic naduvao dolazi iz redakcije B92. Jedina varijanta u kojoj bi mi bilo draze je da je u pitanju novinar informera. Evo na informeru kukaju za to. Hahahahahah 11 2
Урош19 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 14 minutes ago, Stiletto87 said: Kad neko ovo čita, pomislio bi da smo do sad medalje uzimali samo sa Jokićem, i to većinom zlatne, a bez njega nismo ni jednom stigli ni do polufinala Šta kažeš na Jokića, jel nas časti prisustvom? 1 1
McLeod Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 11 minutes ago, Ledd said: Turska je odigrala bolje nego mi. Grčka jeste patnja za oči ali je tvrda ekipa. Donekle. Videcemo mec sa njima kao sto kazete pa da vidimo gde smo.
Stiletto87 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Šta kažeš na Jokića, jel nas časti prisustvom? Kažem kapa dole za pristup i majstorski odigranu utakmicu, samo košarka je timski sport i ako timska igra ne bude na nivou, nećemo se dobro provesti makar Jokić davao i po 50 poena. Ali, nije ovo ništa što se ne može ispeglati do eliminacione faze. Džaba si se aktivirao, niko ti ne dira Jokića. Ovo je bila samo reakcija na tvrdnje kako nema sa kim da igra.
Son_of_a_gun Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Govninari sa B92 da zamute gdje god mogu za clickbait naslove. Dno pa još dva sprata ispod. A kakva je to kuća nekad bila, ovi sa N1 i Nove su 3% rastvor za njih. Kari uradio ono o čemu svaki pošten čovjek u Srbiji mašta a to je da nabije ku*ac u grlo do balčaka poganom Vučićevićevom gremlinskom okotu, da prosti Dame… Spoiler što nema kurac. 😁 Doživio sam vantjelesno iskustvo. 🥰 7
KlakerBoza Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago U globalu, priče da Jokić nema s kim da igra ne piju vodu i nisu fer prema ostalim igračima. Ali je ovo forum, utakmica se tek završila i neki zbijaju šale jer je laknulo, neki se upuštaju u ozbiljne analize... I sve je legitimno. Isto je bilo i posle prve utakmice, samo u drugom smeru... 'Vaso, kuku lele...' Ono što je za Jokića tačno, to je da više i češće od svih, u stanju da uđe u beast mode i da natovari ekipu na leđa. I svaka čast na tome... Da li može sam doveka. Ne. Da li treba sam. Takođe, ne. Da li sumnjam da će dati sve od sebe... opet, ne. Mislim i da momcima trenutno manjka sampouzdanja. Ali verujem da će se: - Gudura nekako dozvati pameti i prestati da se plaši da će da zasere. - Da će Dobrić imati malo veću minutažu, ako je u stanju... - Da će Vasa probati da igra dvojku, umesto pleja. Rasteretiti ga prenosa lopte potpuno... Lakše je pronaći njega, nego da on juri nekog 3 sekunde pre kraja napada. - Da mali Jović neće ponoviti ovako lošu partiju. - Da će Filip nastaviti da se trudi da se makar zalaganjem iskupi za onu glupost od juče. itd. A najviše da će Bogi da se oporavi za 1/4 finala... ali da uđe kao bonus, a ne kao čekana opcija koja jedina može da nas vadi iz g... Pa onda lepo opet u kafanu! 1
MrTripleDouble Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne valja ovo, vise od Nageca zavisimo od Djokera sta ce da uradi, a na papirji to ne bi trebalo tose nisam nado... 1
Son_of_a_gun Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kako oni misle sutra Bogdana da pregledaju, nedeljom ne radi ambulanta, pa u ponedeljak tri sata drndanja dok se nadrkana sestra konačno ne javi na telefon, pa termin kod porodičnog u petak, kod specijaliste sa uputnicom u idući ponedeljak, pa mjesec dana čekanja na termin za magnet u martu 2026. Neiskusno. 1
forumko topic Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mene više plaši naša šuplja odbrana. I Portugalci i Letonci su nas lagano probijali. Naši bekovi veoma teško prate njihove, imali su protivnici veći broj otvorenih šuteva, naročito juče. Sad je jasnije zašto Tristan nije imao veću minutažu u Partizanu. Ispada iz odbrane non stop, ne može ništa da preuzme, baš je tanak tu. Sa te strane, Davidovac je bolji igrač. Jesam bio za pre za Vukčevića u 12, i dalje sam, ali mnogo škripi defanzivno. Hrabri bolja partija Gudurića, zna da mora u Bogdanove cipele, dok/ako se ovaj ne vrati iz povrede i preuzimao je odgovornost. Srbija nije Jokić, ali to moramo i da dokažemo u narednim utakmicama. Bucko može da nas vuče na svojim ledjima još malo, ali ovo je kolektivni sport, a reprezentacija skup 12 najboljih/najspremnijih. 1
DameTime Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 9 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kari uradio ono o čemu svaki pošten čovjek u Srbiji mašta a to je da nabije ku*ac u grlo do balčaka poganom Vučićevićevom gremlinskom okotu, da prosti Dame… Reveal hidden contents što nema kurac. 😁 Pa može da se kupi. Negooooo, đe nam je @Beonegro da prokomentariše sve ovo?
drgnk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Da smo izgubili, od svega što je Jokić uradio na ovom meču, ostao bi mi u pamćenju samo onaj promašeni zicer kad smo mogli otići na +12. Užas, baš sam grozan. 😎
Recommended Posts