Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, Poenter said: Prognoziram ispadanje u osmini. Turci će slabije krenuti i onda bolje odigrati završnicu. Izgubiće od Letonije, biti treći u grupi, naleteti na Litvaniju u osmini i izbaciti ih. Bas sam sa ortakom razgovarao o tom potencijalnom duelu u osmini finala. On smatra kao ti da ce proci Turska, ja mislim da nece jer je ce biti 10 soma Litvanaca i iako Turci nominalno kvalitetniji ne deluju uopste kao tim, Litvanija mi se mnogo vise svidjala u tom duelu u Vilnijusu pre par dana. Verovatno tekma na jednu loptu ali imam osecaj da ce to ogromno, dosadno kosarkasko srce Litvanije u takvoj situaciji prevagnuti. Bas jer se igra u komsiluku ocekujem cinderella story Litvanije na tom prvenstvu. Svima ce biti uzasno tesko sa njima u Letoniji, sto je bukvalno domaci teren. Sto se nasih protivnika tsmatram da cemo Letoniju razbiti tipa 20 razlike i bukvalno ucutkati halu posle 8 minuta. Za Tursku ce bit interesantno, mislim da smo osetno jaci ali da ce to biti jako zahtevna utakmica. Voleo bih da gresim ali mislim da cemo se fino oznojiti protiv njih. 2
Poenter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Bas sam sa ortakom razgovarao o tom potencijalnom duelu u osmini finala. On smatra kao ti da ce proci Turska, ja mislim da nece jer je ce biti 10 soma Litvanaca i iako Turci nominalno kvalitetniji ne deluju uopste kao tim, Litvanija mi se mnogo vise svidjala u tom duelu u Vilnijusu pre par dana. Verovatno tekma na jednu loptu ali imam osecaj da ce to ogromno, dosadno kosarkasko srce Litvanije u takvoj situaciji prevagnuti. Bas jer se igra u komsiluku ocekujem cinderella story Litvanije na tom prvenstvu. Svima ce biti uzasno tesko sa njima u Letoniji, sto je bukvalno domaci teren. Sto se nasih protivnika tsmatram da cemo Letoniju razbiti tipa 20 razlike i bukvalno ucutkati halu posle 8 minuta. Za Tursku ce bit interesantno, mislim da smo osetno jaci ali da ce to biti jako zahtevna utakmica. Voleo bih da gresim ali mislim da cemo se fino oznojiti protiv njih. Sve je moguće, ja to na osnovu nekog osećaja. Deluju mi kao ekipa koja može da oscilira, a onda onaj ludak Ataman da ih našpanuje za utakmice na ispadanje. Tad će postati tim plus bi mali Šengun mogao da ih natrpa samo tako i generalno bude najveće iznenađenje prvenstva. Ili bar iznenađenje za one koji ne prate dovoljno. Litvanci bi naročito baš trebali da mu leže. 1
Darko Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 7 hours ago, McLeod said: Litvancima bi cetvrtfinale bilo puna kapa, ja se ne bih iznenadio da ispadnu u osmini Sada sam se zabrinuo, nadam se da se ne ukrštamo sa njima haha. Brze šuterske ekipe nam mogu biti problem and još igraju manje više kod kuće, navijači ima da im daju krila.
Recommended Posts