Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, MrTwister said:

Mislim da je dio problema i u tome sto nemas vise mnogo ljudi/kompanija uspjesnih koji bi platili pare koje placaju kladionice za raznorazne reklame, promocije i dovodili neke malo poznatije sirim narodnim masama da to isto promovisu. A i mediji moraju od necega da zive i zaradjuju. Rijetko koji biznis odje uspjeva tako dobro ka kladionice. Nema sportskog dogadjaja veceg odavno a da prije, posle a i tokom istog ne idu reklame vezano za tu i druge kladionice. Imaju dosta vise para da trose i koriste nego svi ostali i tako kupuju uticaj i legitimitet, ja nekad imam osjecaj da ljudi imaju toliki uticaj i moc da mogu da uticu na sve i svasta da su i od drzava jaci. Zakoni koji bi trebali da ograniče njihov uticaj nekako nikad ne mogu da prodju, odugovlaci se sa tim dok se ne nadje neko "solomonsko" rjesenje koje na papiru nesto sitno ih limitira dok stvarni problem i dalje ostaje, a ljudi i politicari mogu da melju kako su oni "nesto ucinili" povodom toga i ogranicili ih 😄 

U toj kokoška-jaje igri, rekao bih da je u osnovi to da političarima odgovara da postoji sredstvo masovne hipnoze jednog dela stanovništva, kao i biznis preko koga će se lako ulagati crne pare u ekonomiju i po potrebi usmeravati novac u pogodnom smeru. Ima malo i do toga da smo na Balkanu skloni kocki i izazivanju sreće, težnji za lakim bogaćenjem i slično.  Kao posledica dolazi to o čemu pišeš, da su to postale ozbiljne korporacije, sa ogromnim uticajem na ekonomiju i društvo i kao takve, sve teže za kontrolu.

Posted
Just now, Kosjan Willavić said:

Dodati na ovo i Rebrona, on je u Bujukcekmedzeu cini mi se

Izgleda u Spartakusu od ove sezone.

Ima i Stefan Peno :cigar:

Posted

Jaramaz, Ristić, Apić, Aranitović, Pavle Nikolić, Filip Barna, Bošnjaković evenutalno i Baćko i Kusturica.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, drgnk said:

Jaramaz, Ristić, Apić, Aranitović, Pavle Nikolić, Filip Barna, Bošnjaković evenutalno i Baćko i Kusturica.

Samo ne pritajeni tigar skriveni zmaj Jaramaz

• Ha-ha 2
Posted (edited)

U stvari, realno je da iz Udbaia imamo Đušu i Dangubića, oni će biti u sastavu za EL samo ako tamo bude lavina povreda.

EDIT: važi i za Kamenjaša uBosni.

Edited by Beonegro
Posted

Iako se možda mnogi neće složiti nešto razmišljam da bi Vlada Jovanović iz Spartaka mogao biti dobro rješenje za selektora. 

Posted
43 minutes ago, Radovan III said:

Po meni treba birati iz kvinteta : Saša Obradović,Saša Đorđević,Dušan Alimpijević i dva stranca Trinkijeri ili Itudis

Nešto ne verujem da bi Bojša doveo stranca za trenera reprezentacije, realnije mi je da se bira između dva Saloa i Alimpija. I tu mi Alimpije deluje najbliže klupi jer ga Čović još uvek nije prežalio

Posted
14 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Djulovic, Markovic, Koprivica, Beslac, Miletic, Simanic, Radanov (od onih koji su barem ikada bili u sistemu). Tuga. 

2 hours ago, Beonegro said:

Aleksandar Cvetković, Nikola Tanasković, Dalibor Ilić, Cerovina, Momirov...

Gacić, Nikolić i Savanović koji su predvodili U20 repku ovog leta

Posted
14 minutes ago, MikiMilane said:

Gacić, Nikolić i Savanović koji su predvodili U20 repku ovog leta

Gacić ne, jer su pozicije 4 i 5 već pokrivene igračima koji mogu trenutno da pruže više od njega