Zvezdaš96 Posted yesterday at 02:33 PM Posted yesterday at 02:33 PM 46 minutes ago, DameTime said: Uvek sam bila francuska svedokinja, međutim, ova ekipa nije ostavila neki snažan utisak na mene. Koliko god da imaju mesa, dužine i snage, mislim da ako mi budemo pravi*, pobeda ne bi trebalo da dolazi u pitanje. *ovo se odnosi i na energiju, karakter, o čemu je Princeton pisao Francuska svedokinja ahahaha carskii 😄
DameTime Posted yesterday at 02:38 PM Author Posted yesterday at 02:38 PM 4 minutes ago, Zvezdaš96 said: Francuska svedokinja ahahaha carskii 😄 Cenim da mu ti dođeš neki forumski Vanja Marinković https://www.instagram.com/p/DOLv0T6jDlg/ 1
Zvezdaš96 Posted yesterday at 03:06 PM Posted yesterday at 03:06 PM 27 minutes ago, DameTime said: Cenim da mu ti dođeš neki forumski Vanja Marinković https://www.instagram.com/p/DOLv0T6jDlg/ Ladno sam prvo pročitao francuska sobarica, umesto svedokinja ahaha 😄
SuperTraktorko Posted yesterday at 03:20 PM Posted yesterday at 03:20 PM 3 hours ago, Beonegro said: iznošenje Milutinovljevih zemnih ostataka na teren Zagrcnuh se 3 2
Miki8 Posted yesterday at 03:22 PM Posted yesterday at 03:22 PM (edited) Jabusele je miki maus igrac ali izgleda da ispadamo u osmini finala, sanjao sam sinoc jbg. Edited yesterday at 03:23 PM by Miki8 1
Zvezdaš96 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Snovi uvek znače suprotno... Tako da samo nastavi da sanjaš da ispadamo sve do 14.septembra. Edited 23 hours ago by Zvezdaš96 1
ljutikrilo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago nadam se da kari ima plan kako ćemo da branimo pick 'n pop, jer će nas svi jebati sa njim, svi koji imaju mogućnosti, tj. visokog koji voli da odapinje trojke.
Janne240 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 hours ago, ljutikrilo said: nadam se da kari ima plan kako ćemo da branimo pick 'n pop, jer će nas svi jebati sa njim, svi koji imaju mogućnosti, tj. visokog koji voli da odapinje trojke. Micic u odbrani.
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Posle sinoćnje olupacije Novog Sada i stradanja građana apsolutno me ne interesuje rezultat ni jedne reprezentacije pa ni košarkaške. 3 1
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Stiletto87 said: Hvala na bespotrebnoj informaciji Takođe, sad otrči do hulje da ti da bonu
Stiletto87 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 5 minutes ago, Perkos2 said: Takođe, sad otrči do hulje da ti da bonu Ti otrči do Utopiste da ti da onu stvar. Za hulju nikad nisam i neću glasati, a reprezentacija će uvek da me zanima, ko god bio na vlasti. Edited 4 hours ago by Stiletto87
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 36 minutes ago, Perkos2 said: Posle sinoćnje olupacije Novog Sada i stradanja građana apsolutno me ne interesuje rezultat ni jedne reprezentacije pa ni košarkaške. Kakve to veze ima sa košarkom?
Obi-Wan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Turska Švecka na jednu loptu...čisto da se podsetimo kako je sve moguće u košarci... 1
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja se moram složiti sa Perkosom, a svi znate da se nas dvojica baš i ne "mirišemo" na forumu..i meni je sve palo u drugi plan dok Ludi Kralj Ibi pokušava da napravi srpsku verziju masakra na Tjananmenu Daleko, daleko bitnije stvari su ovde na ulogu od rezultata reprezentacije i sporta generalno Ne osuđujem ljude koji će navijati za repku. I sam ću gledati utakmice, ali sa osećajem velike muke u stomaku. Srećno momcima u nokaut fazi. Još su samo večeras u ulozi velikog favorita i očekujem prolaz, a dalje šta bude. 1
Stiletto87 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Mene kad neka tema na forumu ne zanima, ja na njoj ne pišem. Ali, sto ljudi-sto ćudi Edited 3 hours ago by Stiletto87 2
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, Drug Crni said: Ja se moram složiti sa Perkosom, a svi znate da se nas dvojica baš i ne "mirišemo" na forumu..i meni je sve palo u drugi plan dok Ludi Kralj Ibi pokušava da napravi srpsku verziju masakra na Tjananmenu Daleko, daleko bitnije stvari su ovde na ulogu od rezultata reprezentacije i sporta generalno Ne osuđujem ljude koji će navijati za repku. I sam ću gledati utakmice, ali sa osećajem velike muke u stomaku. Srećno momcima u nokaut fazi. Još su samo večeras u ulozi velikog favorita i očekujem prolaz, a dalje šta bude. Sve razumem, ali ti momci su po onim porukama i storijima podrske narodu vecinski na nasoj strani, ako se ne varam. Slazem se da jeste sekundarno, ali opet bilo bi lepo da nas sve obraduju dugo cekanim zlatom i da sebi damo malo i oduska.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mene ove utakmice i razmišljanja o tako nečem, uz još neke izlaze spašava da ne poludim, već dugo. Igrali su i devedesetih i donosili malo radosti u onom crnilu. 8
Darko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Švedska i Portugal pokazali da se mora ozbiljno ući u utakmicu, nadam se da smo se dobro spremili protiv Finske koja ima više talenta od tih repki. 2
Bogoljub Gagic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Свачије је право да га не занима, само немој да нас смарате овде са тим пустите да гледамо и коментаришемо ми што нас занима. 4 1
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Doziveo sam da me debeli turcin od 170cm zeza sa kosarku - "Mozda bi nas dobili da vam je igrao Bogdan" E pa turko-ameticko-nigerijsko-albanska koalicijo ako vas Janis ne istambura u polufinalu olupacemo vas mi 1 6
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 47 minutes ago, Darko said: Švedska i Portugal pokazali da se mora ozbiljno ući u utakmicu, nadam se da smo se dobro spremili protiv Finske koja ima više talenta od tih repki. Za ekipu ne sumnjam, ali nadam se da je ovo dobar "trening" za sve forumaše/navijače da se ne pada u tešku depresiju jer utakmica nije riješena već na poluvremenu. 🫠 Njemačka i Turska su po velikoj većini u boljoj formi od Srbije trenutno, a vjerujem i da bi ta ista velika većina prije birala za protivnika nekoga iz dvojca Švedska/Portugal nego Finsku. Mora da se zapne protiv svakoga, ne pita se uvijek samo jedna strana za sve. 7
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Turnir pocinje u osmini finala, zaboravice se lako mucenje sa Portugalom, Letonijom, poraz od Turaka ako forma krene uzlaznom putanjom. Bese od 2001. nije osvojila ekipa bez poraza u grupi? A i nije lose mozda ovo da malo spadne euforija ,da ne budu gazenja sa X razlike pa da nas olupa neko u cetvrtfinalu ili polufinalu kad dodje los dan pa da citamo masovnu kuknjavu i harakirije naredna dva meseca 2
Recommended Posts