Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, quentin said: Da je bar Jokić od krvi i mesa pa da ga ovo raspizdi i motiviše, nego njega boli uvo za takve stvari. Možda burazeri da se pojave da se pobiju s nekim u publici... Ko kaze da ga boli uvo? Mislim da ce se o Jokicevom 2025 EP pricati kao Sasa '95, Dirk '05 ili Gasol '15.
Bogoljub Gagic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Кари други пут отказује тренинг и други пут се на њему појављује Васа. Јасно је да је њему најтеже што тренутно не може покаже каква је класа у питању, али верујем и даље у њега. 2
Manu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Francuska u četvrtfinalu, baš šteta što grupa građana iz Izraela nije dobila grupu građana iz Slovenije, imali bismo šetnju. Francuska je krenula ozbiljno da se podize. Imaju duzinu i snagu da odgovore našem napadu. 2
DameTime Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago What's comin' will come and we'll face it when it does. 7
Šarunas Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Не знам одакле оволико оптимизма на форуму. Мени ово мирише на рану елиминацију. Завршава Кари четворогодишњи циклус онако како је и започео - без медаље. Edited 3 hours ago by Šarunas
Ace Rimmer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dakle piši propalo i ovo takmičenje, francuska pa nemačka, i dalje bez zlata 30 godina. Hvala Jokiću šta se nije pojavio u jedinoj utakmici u kojoj nam je trebao. 2 1 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Drug Crni said: Izvini, kako se to "nije pojavio" sinoć? Nije dao 403 poena 6 1
Kenozoik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mozda ispod svog nivoa, Jokic je odigrao racionalnu partiju u ovom trenutku. Gledao je da sto vise razigra saigrace i da se tim uvede u ritam pred eliminnacije. Ako je cilj da odemo sto dalje, mogao je da strpa 40 p kao protiv Letonije. Ako je cilj tozla, sto verujem da nam je meta, onda je igrao bas kako bi trebalo. Bice dovoljno situacija da izmislja poene i da nas vuglja na ledjima, a Nemce, Turke, Francuze koga god, svakako moramo da dobijemo pa moramo kad god da se sretnemo. 7
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi prosto MORAMO osvojiti zlato i to i jeste najveci problem, kada dodjes na prvenstvo za koje znas da je poslednje evropsko prvenstvo i verujem i inace poslednje takmicenje gde bi ova generacija Jokic, Bogdan, Guduric, Micic, MORALA uzeti zlato, jer verujem vise nece ti igraci igrati evropsko prvenstvo, onda je to i pritisak, ali verujem i ogromna zelja kod svih da zavrse evropsko kako treba i najzad posle 24 godine uzmemo zlato i to bas protiv Turaka kao u Istanbulu 2001.godine.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Zvezdaš96 said: Mi prosto MORAMO osvojiti zlato i to i jeste najveci problem, kada dodjes na prvenstvo za koje znas da je poslednje evropsko prvenstvo i verujem i inace poslednje takmicenje gde bi ova generacija Jokic, Bogdan, Guduric, Micic, MORALA uzeti zlato, jer verujem vise nece ti igraci igrati evropsko prvenstvo, onda je to i pritisak, ali verujem i ogromna zelja kod svih da zavrse evropsko kako treba i najzad posle 24 godine uzmemo zlato i to bas protiv Turaka kao u Istanbulu 2001.godine. Jokic i Gudurić će imati 34, ako nemaju problem sa povredama eto njih ponovo , kao stari vukovi. 😎
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znači li nam nešto ishod Poljska - Belgija ili ne?
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Znači li nam nešto ishod Poljska - Belgija ili ne? Ne. U toj grupi su pozicije jasne već posle meča Slovenija- Izrael. Poljaci su drugi i idu na Bosnu, pa na Tursku u cetvrtfinalu. Jedino je naš deo kostura kritičan, Turci ce se pretpostavljam do polufinala glatko i lagano prošetati bez da se oznoje, sada se vidi koliko smo mi sinoc zapravo MORALI da pobedimo...
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako ispadnemo od ove Francuske i ne treba da uzmemo medalju. Razlika izmedju nas i njih je minimum 20 razlike. Nemaju prednost bukvalno ni na jednoj poziciji. Oni protiv nas mogu samo da prangijaju pa sta bude. A plus treba da vidimo da li ce oni biti tamo uopste. A trece, licno me zabole za put, zanima me zlato. Da li ce biti teze polufinale ili finale je nebitno, moramo sve dobiti. 1 1 1
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, RatzenStadt said: Ova tema je skup najvecih optimista Srbije Mi nismo optimisti, mi smo samo realni a realno je da sve 4 utakmice do kraja dobijemo makar 35 razlike i prošetamo se do prve zlatne medalje u istoriji i krunišemo ovu ekipu konacno 😉 1
RatzenStadt Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago da, u periodu od par dana duh palmana brahta zaposeda tristaca, mlohatinov postaje hulkatinov, gudura bbez hoblovanja pripaljuje iz prve kao iz dragunova, kuku vasa pronalazi vremensku masinu, a petrusev mozak... i druga nadprirodna cuda koja trebaju da se poklope... #necesedesiti kreni vec danas sa pola rivosa dnevno, iz preventive salin plus u subotu
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Promašeni zicer Jovića mlađeg i nemogućnost da uhvatimo defanzivni skok na kraju su nam došli glave. Do tog trenutka smo kontrolisali utakmicu koliko god to zvučalo čudno pored njihovih strašnih procenata za 3. Najkvalitetnjja utakmica do sad na prvenstvu bez konkurencije. Nije ni čudo jer obe ekipe žele zlato. Meni je Gudura bio dobar iako je izgubio loptu na kraju. Vasa isto ok do onog šamara, ali na kraju je morao bolje s obzirom na njegovu reputaciju. Jokara dobar, ali utisak je da nije ubacio u 6. brzinu, da li je deo taktike i što se očekuje još jedan meč sa njima u plejofu, moguće. Stef Jović odličan, kapitenski. Šengun stvarno odigrao neverovatan meč, kao i Larkin. Od Šejna imam traume prateći KKCZ, baš nije fer da i protiv repke ostavlja čuvare u prašini na prvom koraku. Nije mi dobro. 🙃 U suštini ceo njihov tim je odigrao dobar meč, uključujući i prašinare. Dali su sve od sebe da dobiju i treba im čestitati na tome. Povrede, dokle više povrede? Iskreno se nadam da smo završili sa njima na ovom prvenstvu i da će Aleksa i Tristan biti dobro. Da dočekamo doigravanje zdravi sa ovom jedanaestorkom. Ima ovde i pesimista i optimista, što je i normalno. Biram da budem što veći optimista kako starim, kao i za sve u životu tako i što se tiče naše zlatne medalje. Igrali smo protiv jedne od 3-4 najkvalitetnijih ekipa na prvenstvu bez Bogdana i Tristana, ostali bez Alekse u toku utakmice, oni igrali kao da im život zavisi od meča (što je sasvim ok), šutirali neverovatno, a opet smo izgubili na jednu loptu. Idemo po zlato! 1
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Manu said: Francuska u četvrtfinalu, baš šteta što grupa građana iz Izraela nije dobila grupu građana iz Slovenije, imali bismo šetnju. Francuska je krenula ozbiljno da se podize. Imaju duzinu i snagu da odgovore našem napadu. Meni je samo jedno u glavi, ako dođe do tog meča: Da im neko kaže, ej zaboravite kontre, nek propadnu tih 4 do 8 lakih poena, ali daj da svi grade svoje igrače, da nam ne skinu 30 lopti sa glave. Tu posebno mislim na 2-3 pozicije, Kulibali leti na obruč kod svakog šuta, a i ostali se ne štede po tom pitanju. Ali ok, o tom, potom.
Miki8 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mi bi trebali da pobedimo Finsku rutinski, ako budemo igrali protiv francuske u cetvrtfinalu ,(ja mislim da oni ispadaju u cetvrtfinalu), pobedicemo i njih, to je ekipa puna tupana plus su prezeleni. Ali u polufinalu tesko da mozemo da pobedimo svabe ovako okrnjeni. 1 hour ago, Kenozoik said: Mozda ispod svog nivoa, Jokic je odigrao racionalnu partiju u ovom trenutku. Gledao je da sto vise razigra saigrace i da se tim uvede u ritam pred eliminnacije. Ako je cilj da odemo sto dalje, mogao je da strpa 40 p kao protiv Letonije. Ako je cilj tozla, sto verujem da nam je meta, onda je igrao bas kako bi trebalo. Bice dovoljno situacija da izmislja poene i da nas vuglja na ledjima, a Nemce, Turke, Francuze koga god, svakako moramo da dobijemo pa moramo kad god da se sretnemo. U utakmicama koje mnogo znace, on treba da gleda da napuni protivnika. Edited 1 hour ago by Miki8
Kenozoik Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 7 minutes ago, Miki8 said: U utakmicama koje mnogo znace, on treba da gleda da napuni protivnika. Ma koliko Jokic bio vanvremenski igrac, ne moze on sam da osvoji, bez adekvatne podrske saigraca. Jokic ce, nadamo se, trpati kad bude stani-pani i kad se bude resavala tekma, ostali moraju da mu omoguce da uopste bude u toj situaciji. Vidis kako se Slovenija muci uprkos Luki ( jos jednom neponovljivom igracu).
Bojdo Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago (edited) Pa ne mora sam da osvoji ali ne bi trebao u direktnim duelima u vaznim utakmicama da bude ponisten od protivnika ako je najbolji na svijetu. On je skolovan od Senguna, posebno u finisu kad je Sengun iznudii bacanja, pa onda i onaj +1. U tim momentim djelovalo je kao da Sengun ima 30 i najvise se pita na utakmici. Edited 47 minutes ago by Bojdo
ChrisJudd Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 1 hour ago, McLeod said: Ako ispadnemo od ove Francuske i ne treba da uzmemo medalju. Razlika izmedju nas i njih je minimum 20 razlike. Nemaju prednost bukvalno ni na jednoj poziciji. Oni protiv nas mogu samo da prangijaju pa sta bude. A plus treba da vidimo da li ce oni biti tamo uopste. A trece, licno me zabole za put, zanima me zlato. Da li ce biti teze polufinale ili finale je nebitno, moramo sve dobiti. Da ne idemo dublje u analizu, ispravi me ako grešim, ti misliš da Jabusele ne bi imao mesta u našoj petorci? 1
Miki8 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) Imao je Jokic svoje minijature u poslednjoj cetvrtini ali opet je to bilo nedovoljno. Covek je sutirao 6/10 za dva poena, njemu niko dole nije mogao nista . I opet kao protiv amerikanaca u polufinalu prosle godine, previse se oslanjao na sut za tri poena. Hajde tamo je igrao protiv tri all star igraca, koji su i defanzivno dobri igraci ali protiv turaka je mogao bez problema da ubaci 30+poena samo da je igrao malo agresivnije. Edited 37 minutes ago by Miki8
Recommended Posts