Poenter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 53 minutes ago, drgnk said: Lončar nikad nije bio ikona stila, ni po pitanju vizuelnog utiska, ni po pitanju elokvencije. Nikola? Pa šta očekivati od ćacija?
Geronimo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sad kad smo zavrsili sa formalnostima, ma kako nam tesko pale, nek krenu borbe! Nek momci budu usredsredjeni, jaki i tecni, pa da lomimo. Pobeda protiv Turaka zaista bi nam puno znacila i verujem da je u fokusu od pocetka priprema. Minijatura sa Jokicem i Milutinovim je moguca varka, pokusaj davanja vazduha (lopte) Milutinovu ili moguca takticka zamisao (igraju Turci sa Sengun-Bola tandemom). S druge strane, Turci trpaju s linije za tri do iznemoglosti, Osman i Osmani ocekivano, a iz nekog razloga i Sipahi. Stoga, verujem da ce Kari ici proverenm taktikom - stisni prenos. Ocekujem i veliki mec od Petruseva, vreme je. Ne smem se nadati da ce Gudura i Vasa izaci iz kanala, ali i to ce se desiti do kraja prvenstva.
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ipak mislim da ni u jakoj odbrani ovde nije kljuc, jer mi zlato ne mozemo osvojiti i da igramo i solidnu odbranu, vec protiv jedne Turske i Nemacke u potencijalnom finalu protiv jedne od te 2 ekipe nam zlato iskljucivo moze doneti to što bi se makar jedan od ove dvojice Guduric-Micic probuditi. Dakle doprinos Gudurica, uz standardnog Avramovica, uz Jokica, Jovica Petruseva nam moze doneti zlato, dakle treba nam makar petorica u potencijalnom finalu sa dobrim napadackim mecem uz nadam se zdravog ovog puta u tom cuvenom finalu Dobrica da bismo uzeli zlato. Nas je u Manili od zlata iskljucivo delio zdrav Dobric i Milutinov, uz to da pogodi Guduric makar neku(ONU) otvorenu trojku, tada je Bogdan igrao napadacki odlicno veci deo finala, ali podrska Milutinova i Dobrica koji se odmah povredio je izostala za zlato, a sada cemo nadam se imati priliku da se revansiramo Nemackoj(Turskoj) u finalu..
Recommended Posts