Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne valja ovo ništa. Jokić i grupa građana, nismo jebena Slovenija već ekipa sa par ozbiljnih EL igrača koji djeluju kao rekreativci, sem donekle Gudurića koji je na momenat bljesnuo ali i on se usrao na kraju. Čekamo Tursku da vidimo gdje smo, strah me da nas ne nabiju iskreno. 3 1
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Not great not terrible. Jokić je morao da povuče i izvuče ovo i bilo je dosta gluposti, pa i ovo na kraju kada smo ih pustili da se vrate, ali nisam ni nezadovoljan s obzirom na to da: - smo igrali bez Bogdana što nam automatski znači -2 na power; - se Jović N. kao treći najubojitiji igrač danas nije pojavio, a tako nešto se nadam se neće ponoviti. Od Vase smo dobili nulu, Aleksa može i bolje, Vanja skroz neprimetan, Gudura prelazna ocena, Dobrić dobrić, Milutinov je bio sasvim okej ali njegovi minuti znače da je Jokić na klupi... Ima ovde dosta prostora za napredak. Ja sam veći optimista nego pre tri dana a vi kako oćete.
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Dobismo ovo bez Jovića, drugi off day, brine me malo to. Pa nije drugi, ovo mu je prva slabija
Poenter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jokić dao 23,8 posto od svih poena postignutih na utakmici.
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Wook said: Meni je OK izgledalo kad su Jokić i Gudura zajedno. Potpisao bih da svaku do kraja Gudurić odigra kao danas. Ne kažem, možda je i do mene. Možda ja Guduru vidim kao boljeg nego što jeste. Sporo je ulazio u dribling. Vrlo ranjiv dribling. Vrlo uplašen kod šuta. Onaj flouter jedva do prvog obruča dobacio. Dečko je Jokićevo godište. Biće baš jebeno ako je kod Bogija teža povreda. On ima muda, što osim njega ima samo još Avramović, ali je za klasu slabiji kvalitetom.
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Poenter said: Jokić dao 23,8 posto od svih poena postignutih na utakmici. Pa to nije ni četvrtina 2 2
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Pa nije drugi, ovo mu je prva slabija Naravno, i ja sam već lud posle onog šuta Alekse na 1:10 do kraja. 1
Poenter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vasa 0 poena, 0 asistencija, 0 skokova, 0 ukradenih, 0 blokada, 0% posto šut za tri, 0% šut za dva, 3 izgubljene. 1 1 2 1
Princeton Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mića na Areni uradio odličan posao da obradi način kako smo branili pnp. Bravo! Nije jednostavna pnp akcija, jer se radi overload na strani odakle dolazi pomoć, ali smo radili veoma dobar posao. 4
Bogoljub Gagic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Против Чешке да се добије Васино самопоуздање нек игра 30 минута, апсолутно је неопходно да се појави уколико на Богдана не можемо рачунати. 14
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kazu u studiju ne moze Micic gore a Jokic ne moze bolje od ovoga. Ja nisam siguran ni u jedno od ta dva. 15 1 8
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Bogoljub Gagic said: Против Чешке да се добије Васино самопоуздање нек игра 30 минута, апсолутно је неопходно да се појави уколико на Богдана не можемо рачунати. Naročito jer je rezultat nebitan, dobili izgubili prvi smo ili drugi nevezano za tu tekmu.
Poenter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Neko ovde reče da nam je Jović drugi igrač reprezentacije. I to je napisano pre povrede Bogdana 😂 Obožavam Jovića, moguće da postane i prvi u budućnosti, ali dajte ljudi, polako.
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I da, da Dobri nije napravio faul za 2 plus 1 bi ovo bilo 9 minuta za udžbenik. Sudije ozbiljno pogurale Letoniju pri challengeu Pešića.
YAO Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali segment utalmice,doduse kratak ali jebitacan je Jovic i Micic i igra sa 2 playa. Licili smo na aba 2 ekipu
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Češka je idealna prilika da se razigraju Vasilije i pomoćna radna snaga (dobro ime za bend). To ne možemo da izgubimo pa sve da nam Milutinov igra pleja. 2
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Poenter said: Neko ovde reče da nam je Jović drugi igrač reprezentacije. I to je napisano pre povrede Bogdana 😂 Obožavam Jovića, moguće da postane i prvi u budućnosti, ali dajte ljudi, polako. Pa po renomeu sigurno nije ali vrlo često odigra dosta bolje od Bogija. Što ne znači da bi u kranč tajmu bio bolji ali to je činjenica. Svakako nije Jović drugi igrač Srbije. Bogi je. 1
Prijatelj Mitar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Против Чешке да се добије Васино самопоуздање нек игра 30 минута, апсолутно је неопходно да се појави уколико на Богдана не можемо рачунати. Sa Vasom nije problem sto ga ne znam, ne ide sut pa cekamo da proradi, ili da je fizicki zapusten pa mu fali da se stese i da zaigra - on izgleda kao da je potpuno zaboravio kojim se sportom bavi. Njemu ce biti potrebno mnogo vise od 1 utakmice da udje u neku formu, to ce trajati mesecima. Ne mogu da verujem da je ovoliko propao u NBA. Ja sam uvek branio odluku da on krene na prvenstvo, ali kad ga vidis onako pogubljenog gde srlja, baca loptu u aut, frlja trojke da 9 metara u petoj sekundi napada... Nekako mi ga bre i zao. 1
MV91 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Браво момци, требаће времена да се препакује игра у одсуству Богдановића, стога нам треба много више одговорности Аврамовића и Гудурића, док је Васа делује изгубљен случај. Пар невероватних тактичких пропуста када нисмо држали лопту до краја 1/4 и 2/4, после и Гудурићева смешно изгубљена лопта из које смо сами враћали домаћина плус очајан судијски критеријум. Најбитније је избећи Немце јер су тренутно боља екипа од нас, али има времена да то Пешић намести како то увек ради у нокаут фази. 2
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, YAO said: Ali segment utalmice,doduse kratak ali jebitacan je Jovic i Micic i igra sa 2 playa. Licili smo na aba 2 ekipu + Tristan.
tsva Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jokic i grupa gradjana nas nece dovesti daleko. Moraju i drugi nesto da rade. Raduje da je zivnuo Guduric. Micic je jebeni penzioner. 1
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Steta za povredu Bogdanovića (nadam se da će moći da igra od 1/4 finala), ali van toga do sada optimalna grupna faza po meni. Protivnici igraju na maksimumu, mi vidimo naše mane, učimo malo kako da igramo kad nam ne ide. Ovo će mnogo da znaci za nokaut fazu. 3
tsva Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, La mano de Dios said: Kazu u studiju ne moze Micic gore a Jokic ne moze bolje od ovoga. Ja nisam siguran ni u jedno od ta dva. Jokic se pod kosem cestito ispromasivao i opet pogubio lopte. Moze on bolje Just now, Milko Miller said: Steta za povredu Bogdanovića (nadam se da će moći da igra od 1/4 finala), ali van toga do sada optimalna grupna faza po meni. Protivnici igraju na maksimumu, mi vidimo naše mane, učimo malo kako da igramo kad nam ne ide. Ovo će mnogo da znaci za nokaut fazu. Morace da licno insistira na vlastitu odgovornost jer ce Klipersi da se umesaju
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako Vasa danas ovako izgleda, jako je mala sansa da se on iole upristoji do najjach meceva KO faze. Bukvalno djeluje ko rekreativac. Jokic ce dati svoje taman da ga 5 igraca cuva svaki napad al bez jakog doprinosa bekova u slucaju da je Bogi out tu moze biti itekakvih belaja. 8
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, Poenter said: Vasa 0 poena, 0 asistencija, 0 skokova, 0 ukradenih, 0 blokada, 0% posto šut za tri, 0% šut za dva, 3 izgubljene. Bas lose izgleda,ako dodjemo do nekih ozbiljnih utakmica morao bi biti na klupi 1
Recommended Posts