Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Moraće Gudura da potegne. Bolje što je Dobrić otišao, nego da je poveden Davidovac. 55 minutes ago, Ludi za Poli said: Ako je Bogi out, maksimalno upgregnuti Jokica da nosi u napadu, a vani nek Vasa i Gudura pokazu sto ih se smatra elitnim EL igracima. Velik udarac svakako al i dalje tu ima kvaliteta za zlato ako ova dvojica budu u stanju dovoljno pomoci Jokicu. Mali Jovic isto moze itekako pomoci u jos vecoj roli. Može i Petrušev sigurno za dve brzine više.
fancy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Ja mislim da je on završio prvenstvo 51 minutes ago, Eddard said: I ja. Gledam s malim(*) juče i čim je video Bogdana kako izlazi: "Zadnja loža izjeda, to je u najboljem slučaju... min. 10 -15 dana" - Pa to je... - Aha. (*) nije samo što igra i prošao svašta nego studira za fizija... 1
drgnk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 30 minutes ago, Čvarkov said: Sad jedino možemo da se oslonimo na srpski inat. Kadgod smo se oslanjali na to, nikad ništa nije bilo. Isprazna floskula. 1
Kenozoik Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 59 minutes ago, Eddard said: I ja. Jesi l ti bese medicinske struke ? Mozes li da nam objasnis- naravno ako je to blisko materiji koju poznajes- kakve su ovo ppvrede ( Bogijeva zadnja loza) i da li u laksim varijantama moze da se ocekuje da se igrac vrati u stroj za nekoliko dana? Teoretisemo naravno, ali mene je, a koliko vidim i sve ljude ovde, ovo sa Bogijem bas bas deprimiralo. Izvinjavam se ako sam nesto pobrkao i pomesao te sa nekim drugim clanom.
ChrisJudd Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Ledd said: Ako igrač hoće da igra, a klub ne da NBA klub može da povede proceduru preko tzv. “Fitness to Play” pravila: Ako klupski lekari smatraju da postoji rizik, oni mogu to da dokumentuju. Tada se uključi i nezavisni lekar, kojeg zajednički biraju FIBA i NBA. Ako i nezavisni lekar potvrdi stav kluba – igrač ne sme da igra za reprezentaciju. Ako nezavisni lekar kaže da igrač može da igra – klub je obavezan da ga pusti. A osiguranje svakako plaća naš savez, to se podrazumeva. Ne vidim problem, rešenje se samo nameće. Podmitićemo nezavisnog lekara. 2
FireKeeper Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bogdan ako ima imalo promila sanse da igra i dodje do tog zlata sa timom, konacno, i to kao kapiten, igrace. Ako je stvarno gadna povreda i ne moze nece. Mislim, to je valjda svima jasno...
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Drugo poluvreme bilo rutinsko do onog glupavog šuta Alekse. Još 6 1
Princeton Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago @Golijat pa što nisi upozorio da je ekspert Đurović na Areni 😄
Irski_srbin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago S pozitivne strane, dobro sto su se desile ove zadnje dve utakmice. Tvrdi protivnici koji igraju na nož, od toga jedan je domaćin. Upotpunosti suprotno od eurobasketa 2022 gde su nam bile mekane i kvalitetom znatno slabije ekipe u grupi. 9 1
DameTime Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Alal kurac Jokiću, svi sem Petruševa i Dobrića moraju da ga ljube u dupe za ovu pobedu. Koliko Bogdan fali, većina bekova su nam igrači sistema i zapravo su jako limitirani... Kobra ❤️❤️❤️ 2
Poenter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Jos jedna bazi kurca, odnosno rutinski. Nisam se nervirao nijedan sekund Ok, jedino kad Vasa uđe, ali za rezultat nijednog momenta. 3
Bogoljub Gagic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Стефан Јовић на првенству до сада 38 минута и 17 асистенција. 9 2 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Odlični su ovo testovi, baš ono što nam treba. Brine potpuna nekreativnost u napadu od Avramovića i užasna mekoća Marka Gudurića. On bi trebalo da je među liderima, a bitnije stvari odradi Dobrić. Obojici ovih kuraca kao i svim lepim letoncima...napasite se istoga. Artursa. 2
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ali Letonci sa onom heil hitler pesmom pred 4/4, izneverovao sam 4
freethrow Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakav je car Micić, kao ja da idem na ulaz protiv Porzingisa... 2 4
Sasha Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bitna pobeda polse svog sranja od sinoć i manje od 24h do utakmice. A igrali smo protiv domaćina kojem je ovo bila vadilica posle kiksa od Turske a dobra su ekipa. E sad ako očekujete da sve meljemo 30 razlike toga neće biti, ovo je turnir sad da dobijamo. Sad Češka polako pa onda Turke sa rešimo za prvo mesto.
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Alal kurac Jokiću, svi sem Petruševa i Dobrića moraju da ga ljube u dupe za ovu pobedu. Koliko Bogdan fali, većina bekova su nam igrači sistema i zapravo su jako limitirani... Kobra ❤️❤️❤️ Gudura ok po meni. Samo 3 igrača dvocifreni. Ali sve u svemu fali jedan bek i da se Milutinov probudi minimalno. Dobismo ovo bez Jovića, drugi off day, brine me malo to. 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, freethrow said: Kakav je car Micić, kao ja da idem na ulaz protiv Porzingisa... Imamo nekoliko igrača koji slove za majstore ali igraju baš slabo u ove tri utakmice. To je opterećenje. Na papiru misliš 30% smo jači od sledećih ali u stvarnosti nema doprinosa.
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Bolesna Jokiceva partija, dodatno zbog toga sto je igrao protiv Porzingisa a neke zamlate. Jos mu iscurese dva,tri zicera iz obruca zbog umora, tacno bi dao 45! Guduric i Petrusev daju znake zivota, ali generalno ovo je alarm za ostatak ekipe da ne smemo ovoliko zavisiti od Jokica, koliko god on bio najbolji igrac na svetu. Protiv Ceha Milutinov i Petrusev na 5, Tristan i Jovic na 4, sto veca minutaza za Dobrica i za ukanaljenog Micica pa kud puklo da puklo Edited 5 hours ago by Kosjan Willavić 8
Wook Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, JPM said: Odlični su ovo testovi, baš ono što nam treba. Brine potpuna nekreativnost u napadu od Avramovića i užasna mekoća Marka Gudurića. On bi trebalo da je među liderima, a bitnije stvari odradi Dobrić. Obojici ovih kuraca kao i svim lepim letoncima...napasite se istoga. Artursa. Meni je OK izgledalo kad su Jokić i Gudura zajedno. Potpisao bih da svaku do kraja Gudurić odigra kao danas. 2
Recommended Posts