Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Drug Crni said:

Odličan odgovor Karija na pitanje o Petruševu.

Inače, koliko je isključenja Filip popio tokom sezone u Zvezdi - 2,3? Očito ima kratak fitilj, a ne rešava problem.

A jbg, da nije fijuk u glavi, lagano bi bio medju top 5 centara u Evropi. Te mentalne crne rupe ga i kostaju tog napretka. 

• Like 11
Posted
16 minutes ago, Barkley#34 said:

6 asista večeras.

Da, posebno su genijalne one kad baci Jokiću kojeg cuvaju dvojica, a ovaj završi preko dvojice, ili iznudi faul. Puno govore te asistencije.

Čak +2 smo napravili za njegovih 18 minuta na terenu.

Posted
1 minute ago, Del Piero said:

Ali Bogdanova povreda bas brine, ja sam, celo drugo poluvreme samo o tome mislio. Povreda zadnje loze je bas nezgodna, ja bih sad potpisao da on preskoci grupu i bude spreman za osminu finala, pa i cetvrtfinale. Najbolji scenario je par dana pauze, a o najgorem necu ni da razmisljam. 

Upravo ovo.

I bez Bogdana mi ćemo mečeve u grupi dobiti. A i da ih ne dobijemo, opet dobro.

Ali biće nam neophodan spreman za završnicu turnira.

• Like 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Drug Crni said:

I kako to i dalje dokazuje da je Portugal "tim za četvrtfinale" (sa ovakvim kriterijumom). A i to što se nismo snašli i prilagodili, govori o potpunom odsustvu fokusa..očajna igra i pristup.
Neće se ponoviti, ubeđen sam, ali večeras je bilo užasno

To za četvrtfinale nisam ja pisao. Sa tim se ne slažem. Oni dalje mogu samo kao 4-ti i tamo će ih u osmini nalupati Nemačka koja će 90% biti B1.

Moj problem je kriterijum koji im se dozvolio i ubeđen sam da im se ovo neće dozvoliti protiv Nemaca recimo.

Sramota je i to je sve.

Edited by Ledd
  • Like 1
Posted (edited)
36 minutes ago, Drug Crni said:

Inače, koliko je isključenja Filip popio tokom sezone u Zvezdi - 2,3? Očito ima kratak fitilj, a ne rešava problem.

Pamet...kratku pamet ima.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
8 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Bogdan je obnovio povredu iz oktobra meseca. Tada je pauzirao 4 nedelje. Nadam se da ćemo ga oporaviti.

Nema sanse.Klipersi ce zahtevati mirovanje.Jbg.Povreda je to.

Posted

Kari o Petruševu - to nije košarkaško pitanje, nego pitanje o disciplini i poštovanju prema timu i prema samom sebi. Reprezentativac Srbije ne sme tako da se ponaša i da ima takve ispade, bar dok sam ja trener.

Bravo, matori ❤️

• Like 8
  • Thanks 2
Posted
3 minutes ago, realno *w said:

Da, posebno su genijalne one kad baci Jokiću kojeg cuvaju dvojica, a ovaj završi preko dvojice, ili iznudi faul. Puno govore te asistencije.

Čak +2 smo napravili za njegovih 18 minuta na terenu.

Cenim da su sve bile takve. Poprilično preteruješ pizmom na njega iako je pola tima izgledalo lošije a on uopšte nije bio krš. Ali dobro, svakog od nas neko tako nervira.

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Nema sanse.Klipersi ce zahtevati mirovanje.Jbg.Povreda je to.

Mogu oni da zahtevaju šta hoće ali će dobiti samo jedno:

dobro-jutro-kafa.gif

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

the-big-lebowski-the-dude.gif

Kratko samo:

nista pametno necu reci kad kazem da je dobro da nam se ovakva utakmica desi u grupi i da je jos i dobijemo. Kao sto je rekao Gudura - uvek imamo jednu takvu - neka ovo bude jedina. 

I jos jedna "mudra misao" - odgovor na ovakve "indijanske", fizicke ekipe, treba da bude da nasi rezervisti udju i jednako krenu da biju, da oni preuzmu to breme na svoja ledja, da ne moraju to Jokic, Bogi, Jovic, Petrusev, Aleksa, Gudura da rade... 

Posted
1 minute ago, Barkley#34 said:

Cenim da su sve bile takve. Poprilično preteruješ pizmom na njega iako je pola tima izgledalo lošije a on uopšte nije bio krš. Ali dobro, svakog od nas neko tako nervira.

Kako se to moje preterivanje nikad ne pokaže u igri reprezentacije? Da nekad doživimo neku pozitivnu seriju sa njime na parketu, da napravimo 6-7-8 poena viška makar, ništa spektakularno?

Pa makar i ne bilo do njega, nego da eto neko drugi proigra u tom trenutku.

Posted

Sa Filipom i treba samo oštro, po mogućnosti i preventivno, čim mu se malo popusti lanac napraviće sranje.

Ovo važi i za njega kao košarkaša.

• Like 7
Posted

Napisao sam na lajvu, kad je prvi put ušao bacio je tri asista i imao +7 na terenu. 

Bezveze je rasprava. On je treći plej i očekujem da popuni te cipele a ti ga stalno uzimaš kao primer nekoga ko neće napraviti ništa epohalno. Pa nije ni potrebno niti očekivano.

• Like 5
Posted
8 minutes ago, Kooineeperk said:

the-big-lebowski-the-dude.gif

Kratko samo:

nista pametno necu reci kad kazem da je dobro da nam se ovakva utakmica desi u grupi i da je jos i dobijemo. Kao sto je rekao Gudura - uvek imamo jednu takvu - neka ovo bude jedina. 

I jos jedna "mudra misao" - odgovor na ovakve "indijanske", fizicke ekipe, treba da bude da nasi rezervisti udju i jednako krenu da biju, da oni preuzmu to breme na svoja ledja, da ne moraju to Jokic, Bogi, Jovic, Petrusev, Aleksa, Gudura da rade... 

Rezervisti su i ušli da se makljaju, ali u ovakvim tučama lako se desi da neko kao Petrušev nasedne na provokaciju pa bude isključen, ili još gore - da kapiten povredi zadnju ložu, jer od prvog minuta mora da se bije i igra na žilet.

• Like 1
Posted

Da je danas bila Turska ili Letonija, pregazili bi ih 20 razlike. Momci a i Kari to dobro znaju. Neka se mi mučimo sa Ronaldom i Rui Koštom u tekmi koja se nikome ne igra, ove jače ćemo tamburati kad bude trebalo, tj. već sutra. 

A sad po najskuplju sveću za Bogdanovu zadnju ložu. Lezi brate do QF, samo da sve bude ok.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Barkley#34 said:

Napisao sam na lajvu, kad je prvi put ušao bacio je tri asista i imao +7 na terenu. 

Bezveze je rasprava. On je treći plej i očekujem da popuni te cipele a ti ga stalno uzimaš kao primer nekoga ko neće napraviti ništa epohalno. Pa nije ni potrebno niti očekivano.

Treći plej ne igra 18 minuta po meču.

• Like 1
Posted

Prokleta utakmica.

Veliko poštovanje za Dobrića, da je malo ranije ušao verovatno bi i ova utakmica makar malo drugačije izgledala. Gledaćemo ga više do kraja prvenstva,

• Like 11
Posted (edited)

Filip je i sada top level napadač u EL okvirima i biće verovatno sve bolji i u slabijim segmentima...rim protektor, zagradjivanje i šut za tri...ali zbog te glave, nikad frajer. 

Kao i Vasa...igraće svoju igru vazda "pored tima' i imati najmanje fanova i prijatelja medj kolegama. 

Njegovo "ne dam na sebe" uvek izadje najskuplje.

Ovo večeras je bilo u rangu razbijanja čaše ispod stola na zavetini u Urovici.

Edited by Wingwalker
Posted
4 minutes ago, realno *w said:

Treći plej ne igra 18 minuta po meču.

6 минута је играо у првом колу и имао 4 поена 4 асистенције.

Данас би играо мање да се нису десиле ситуације са Богданом и Васом, притом је и Алекса био лош.

• Like 5
Posted
3 minutes ago, nemanjaol said:

Prokleta utakmica.

Veliko poštovanje za Dobrića, da je malo ranije ušao verovatno bi i ova utakmica makar malo drugačije izgledala. Gledaćemo ga više do kraja prvenstva,

Obe trojke je podigao "sa poda" nakon lošeg pasa...posebno prvu.

Posted
5 minutes ago, Wingwalker said:

Obe trojke je podigao "sa poda" nakon lošeg pasa...posebno prvu.

jeste, teški i bitni šutevi, ali i opet promašio dve otvorene, izgleda da još ima traume od utakmice sa prokletim drimtimom