ChrisJudd Posted yesterday at 09:00 PM Posted yesterday at 09:00 PM Piše Štimara na X, da mu se javljaju ljudi iz Rige da ima grupa ćacija koja kontroliše unos transparenata i zastava u halu, verovatno će pokušati da spreče i pumpanje i prateća skandiranja. Možda im sad u grupi i uspe, ali u kasnijoj fazi se očekuje par hiljada naših, pa će tih par desetina Mandićevih biti u problemu jer nemaju policiju iza leđa. Bitno je samo da se ne razbijamo, pa ne bi bilo loše da dolazimo u većim grupama na tekme. Recimo mi sa foruma možemo u majicama @drperce 5
MrTripleDouble Posted yesterday at 09:10 PM Posted yesterday at 09:10 PM 10 minutes ago, ChrisJudd said: Piše Štimara na X, da mu se javljaju ljudi iz Rige da ima grupa ćacija koja kontroliše unos transparenata i zastava u halu, verovatno će pokušati da spreče i pumpanje i prateća skandiranja. Možda im sad u grupi i uspe, ali u kasnijoj fazi se očekuje par hiljada naših, pa će tih par desetina Mandićevih biti u problemu jer nemaju policiju iza leđa. Bitno je samo da se ne razbijamo, pa ne bi bilo loše da dolazimo u većim grupama na tekme. Recimo mi sa foruma možemo u majicama @drperce Studenti koji zele da navijaju! 1 3
ChrisJudd Posted yesterday at 09:15 PM Posted yesterday at 09:15 PM Pokušali su i u Areni protiv Slovenije da kontrolišu situaciju, ali onda se pojavio Mile Dodik i popalio masu. 1 2 3
Poenter Posted yesterday at 09:33 PM Posted yesterday at 09:33 PM 32 minutes ago, ChrisJudd said: Piše Štimara na X, da mu se javljaju ljudi iz Rige da ima grupa ćacija koja kontroliše unos transparenata i zastava u halu, verovatno će pokušati da spreče i pumpanje i prateća skandiranja. Možda im sad u grupi i uspe, ali u kasnijoj fazi se očekuje par hiljada naših, pa će tih par desetina Mandićevih biti u problemu jer nemaju policiju iza leđa. Bitno je samo da se ne razbijamo, pa ne bi bilo loše da dolazimo u većim grupama na tekme. Recimo mi sa foruma možemo u majicama @drperce 1
drperce Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9 hours ago, ChrisJudd said: Piše Štimara na X, da mu se javljaju ljudi iz Rige da ima grupa ćacija koja kontroliše unos transparenata i zastava u halu, verovatno će pokušati da spreče i pumpanje i prateća skandiranja. Možda im sad u grupi i uspe, ali u kasnijoj fazi se očekuje par hiljada naših, pa će tih par desetina Mandićevih biti u problemu jer nemaju policiju iza leđa. Bitno je samo da se ne razbijamo, pa ne bi bilo loše da dolazimo u većim grupama na tekme. Recimo mi sa foruma možemo u majicama @drperce Napravio ja sam ja i zastavu sa motivom sa majice, od 1/8 finala sam u Rigi 2
Problem sa licnim greskama Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9 hours ago, Poenter said: Kolektivni IQ indeks Estonije protiv nas. 1
Geronimo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9 hours ago, Poenter said: Ne znam jel tripujem, al mi se cini da su neke od ovih glava bile na cuvenoj utakmici KKCZ-Buducnost u finalu ABA pre koju godinu.... 1
СтелаРоса Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, Geronimo said: Ne znam jel tripujem, al mi se cini da su neke od ovih glava bile na cuvenoj utakmici KKCZ-Buducnost u finalu ABA pre koju godinu.... Ne bih rekao, te glave sam video dosta puta na utakmicama i nikog ne prepoznajem na ovoj slici. Delije (iz navijackih grupa) generalno slabo prate reprezentaciju, pogotovo u kosarci. 2
Problem sa licnim greskama Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 29 minutes ago, Geronimo said: Ne znam jel tripujem, al mi se cini da su neke od ovih glava bile na cuvenoj utakmici KKCZ-Buducnost u finalu ABA pre koju godinu.... Ne, protiv Buducnosti su to bili stariji Ultrasi. Ovo veze nema sa tim likovima. 1
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovaj ćelavi u sivoj treši, drugi sleva, mislim da je bio u Čovićevom odboru za doček Podgoričana.
Poenter Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 29 minutes ago, СтелаРоса said: Ne bih rekao, te glave sam video dosta puta na utakmicama i nikog ne prepoznajem na ovoj slici. Delije (iz navijackih grupa) generalno slabo prate reprezentaciju, pogotovo u kosarci. Pa nisu ovi došli da prate reprezentaciju. 4 1
Problem sa licnim greskama Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovaj ćelavi u sivoj treši, drugi sleva, mislim da je bio u Čovićevom odboru za doček Podgoričana. Ti mislis na ovog lika koji se ovde vidi na 39s. Odma sam skapirao, nije to taj 😄 Taj lik je iz Mirijeva i dugo je bio na severu (ne znam da li je sada).
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Što se dresova tiče - ovo je pravi Nike što nose Grčka, Litvanija, Španija (ili u Air Jordan varijanti Francuska i Slovenija). Prelepi dresovi i vidi se da su jako kvalitetni. Ovo što mi nosimo je neka modifikovana trening oprema šlj kvaliteta. Ali jebo dresove.
Mairosu Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago portugalski Expresso je najavio današnju utakmicu velikim feature člankom o Jokiću i njegovom usponu. učestvovali Adam Mares sa DNVR i vlasnik ovog forumskog naloga. google ga dosta lepo istranžira, može uredno da se čita. https://tribuna.expresso.pt/basquetebol/2025-08-29-nikola-jokic-o-melhor-basquetebolista-do-mundo-nao-vive-para-o-trabalho-438ae9cc 13 1 1
ljutikrilo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago odličan tekst slabo portugalci mare za košarku, mislim da je više prate emigranti iz angole i brazila... mada ta priča je svugde u zapadnoj evropi, ne otkrivam sada toplu vodu... ovde ljudi koji su povezani sa košarkom, npr. sudije, zapisničari, delegati, često uopšte ne prate košarku, nego samo fudbal ili eventualno rukomet.. a opet jedan matorac kad je čuo da sam iz srbije odmah je na telefonu pustio snimak utakmice iz 1995, kada je benfika u kvalama izbacila partizan. rubrike na sportskim portalima ovde obično idu ovako: benfika, sporting, porto, pa sve ostalo... ali dobro, ima tu i nemijaša kete i vesti vezanih za njega i to je modus operandi što se popularnosti košarke u zapadnoj evropi tiče, ako imaju nekog dobrog/pristojnog NBA igrača, game is on, kada se povuče/ostari, ljude boli uvo da nastave da prate košarku. pogledajte nemačku - no dirk, no party... uprkos vagnerima, hartenšajnu, šruderu... 5
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja nemogu da verujem da leta 2025 Vlada Djurovic je jos u ulozi nekog analiticara za kosarku. 3
DameTime Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Kaže ovaj na Areni, malo ti zavidim što si tamo, ali to je pozitivna zavisnost... Jebem vas nepismene, "novinari". 6
Poenter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 hours ago, ChrisJudd said: Piše Štimara na X, da mu se javljaju ljudi iz Rige da ima grupa ćacija koja kontroliše unos transparenata i zastava u halu, verovatno će pokušati da spreče i pumpanje i prateća skandiranja. Možda im sad u grupi i uspe, ali u kasnijoj fazi se očekuje par hiljada naših, pa će tih par desetina Mandićevih biti u problemu jer nemaju policiju iza leđa. Bitno je samo da se ne razbijamo, pa ne bi bilo loše da dolazimo u većim grupama na tekme. Recimo mi sa foruma možemo u majicama @drperce Evo usrali se naši ovih gnojalista. Uništavamo ga u celom svetu! 1 1 2
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uf skroz sam zaboravio na čari live teme, više ne zalazim tamo hahahaha. Samo da Bogdan bude ok, nadam se da neće proći kao Gordon protiv OKC. 6
Bogoljub Gagic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Хвала Богу то су одрасли зрели људи, неће никакве одлуке доносити у афекту, већ ће испеглати ситуацију већ вечерас. Најбитније да Богдан није озбиљније повређен. 10
Ledd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Prebiše nas Portugalci kao mačke. Izgleda da nam nisu zaboravili ono tamburanje u fudbalu. Edited 1 hour ago by Ledd
Recommended Posts