Jump to content

Recommended Posts

Posted

Piše Štimara na X, da mu se javljaju ljudi iz Rige da ima grupa ćacija koja kontroliše unos transparenata i zastava u halu, verovatno će pokušati da spreče i pumpanje i prateća skandiranja. Možda im sad u grupi i uspe, ali u kasnijoj fazi se očekuje par hiljada naših, pa će tih par desetina Mandićevih biti u problemu jer nemaju policiju iza leđa. Bitno je samo da se ne razbijamo, pa ne bi bilo loše da dolazimo u većim grupama na tekme. Recimo mi sa foruma možemo u majicama @drperce

• Like 5
Posted
10 minutes ago, ChrisJudd said:

Piše Štimara na X, da mu se javljaju ljudi iz Rige da ima grupa ćacija koja kontroliše unos transparenata i zastava u halu, verovatno će pokušati da spreče i pumpanje i prateća skandiranja. Možda im sad u grupi i uspe, ali u kasnijoj fazi se očekuje par hiljada naših, pa će tih par desetina Mandićevih biti u problemu jer nemaju policiju iza leđa. Bitno je samo da se ne razbijamo, pa ne bi bilo loše da dolazimo u većim grupama na tekme. Recimo mi sa foruma možemo u majicama @drperce

Studenti koji zele da navijaju!

GBC6bZw.jpeg

• Ha-ha 1
  • Ruke su vam krvave! 3
Posted
32 minutes ago, ChrisJudd said:

v0-w7f85r5tbtlf1.jpg

• Pumpaj! 1
Posted
9 hours ago, ChrisJudd said:

Napravio ja sam ja i zastavu sa motivom sa majice, od 1/8 finala sam u Rigi

• Like 2
Posted
9 hours ago, Poenter said:

v0-w7f85r5tbtlf1.jpg

Ne znam jel tripujem, al mi se cini da su neke od ovih glava bile na cuvenoj utakmici KKCZ-Buducnost u finalu ABA pre koju godinu....

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Geronimo said:

Ne znam jel tripujem, al mi se cini da su neke od ovih glava bile na cuvenoj utakmici KKCZ-Buducnost u finalu ABA pre koju godinu....

Ne bih rekao, te glave sam video dosta puta na utakmicama i nikog ne prepoznajem na ovoj slici. Delije (iz navijackih grupa) generalno slabo prate reprezentaciju, pogotovo u kosarci.

• Like 2
Posted
29 minutes ago, СтелаРоса said:

Ne bih rekao, te glave sam video dosta puta na utakmicama i nikog ne prepoznajem na ovoj slici. Delije (iz navijackih grupa) generalno slabo prate reprezentaciju, pogotovo u kosarci.

Pa nisu ovi došli da prate reprezentaciju.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ovaj ćelavi u sivoj treši, drugi sleva, mislim da je bio u Čovićevom odboru za doček Podgoričana. 

Ti mislis na ovog lika koji se ovde vidi na 39s. Odma sam skapirao, nije to taj 😄 Taj lik je iz Mirijeva i dugo je bio na severu (ne znam da li je sada). 

Posted

Što se dresova tiče - ovo je pravi Nike što nose Grčka, Litvanija, Španija (ili u Air Jordan varijanti Francuska i Slovenija). Prelepi dresovi i vidi se da su jako kvalitetni. Ovo što mi nosimo je neka modifikovana trening oprema šlj kvaliteta.

Ali jebo dresove.

Posted

odličan tekst

slabo portugalci mare za košarku, mislim da je više prate emigranti iz angole i brazila... mada ta priča je svugde u zapadnoj evropi, ne otkrivam sada toplu vodu...

ovde ljudi koji su povezani sa košarkom, npr. sudije, zapisničari, delegati, često uopšte ne prate košarku, nego samo fudbal ili eventualno rukomet.. a opet jedan matorac kad je čuo da sam iz srbije odmah je na telefonu pustio snimak utakmice iz 1995, kada je benfika u kvalama izbacila partizan.

rubrike na sportskim portalima ovde obično idu ovako: benfika, sporting, porto, pa sve ostalo... ali dobro, ima tu i nemijaša kete i vesti vezanih za njega

i to je modus operandi što se popularnosti košarke u zapadnoj evropi tiče, ako imaju nekog dobrog/pristojnog NBA igrača, game is on, kada se povuče/ostari, ljude boli uvo da nastave da prate košarku.

pogledajte nemačku - no dirk, no party... uprkos vagnerima, hartenšajnu, šruderu...

• Like 5
Posted
20 hours ago, ChrisJudd said:

Evo usrali se naši ovih gnojalista.

Uništavamo ga u celom svetu!

• Like 1
  • Love 1
  • Pumpaj! 2
Posted

Хвала Богу то су одрасли зрели људи, неће никакве одлуке доносити у афекту, већ ће испеглати ситуацију већ вечерас.

Најбитније да Богдан није озбиљније повређен.

• Like 10
Posted (edited)

Prebiše nas Portugalci kao mačke.

Izgleda da nam nisu zaboravili ono tamburanje u fudbalu.

Edited by Ledd