ChrisJudd Posted Thursday at 09:00 PM Posted Thursday at 09:00 PM Piše Štimara na X, da mu se javljaju ljudi iz Rige da ima grupa ćacija koja kontroliše unos transparenata i zastava u halu, verovatno će pokušati da spreče i pumpanje i prateća skandiranja. Možda im sad u grupi i uspe, ali u kasnijoj fazi se očekuje par hiljada naših, pa će tih par desetina Mandićevih biti u problemu jer nemaju policiju iza leđa. Bitno je samo da se ne razbijamo, pa ne bi bilo loše da dolazimo u većim grupama na tekme. Recimo mi sa foruma možemo u majicama @drperce 5
MrTripleDouble Posted Thursday at 09:10 PM Posted Thursday at 09:10 PM 10 minutes ago, ChrisJudd said: Piše Štimara na X, da mu se javljaju ljudi iz Rige da ima grupa ćacija koja kontroliše unos transparenata i zastava u halu, verovatno će pokušati da spreče i pumpanje i prateća skandiranja. Možda im sad u grupi i uspe, ali u kasnijoj fazi se očekuje par hiljada naših, pa će tih par desetina Mandićevih biti u problemu jer nemaju policiju iza leđa. Bitno je samo da se ne razbijamo, pa ne bi bilo loše da dolazimo u većim grupama na tekme. Recimo mi sa foruma možemo u majicama @drperce Studenti koji zele da navijaju! 1 3
ChrisJudd Posted Thursday at 09:15 PM Posted Thursday at 09:15 PM Pokušali su i u Areni protiv Slovenije da kontrolišu situaciju, ali onda se pojavio Mile Dodik i popalio masu. 1 2 3
Poenter Posted Thursday at 09:33 PM Posted Thursday at 09:33 PM 32 minutes ago, ChrisJudd said: Piše Štimara na X, da mu se javljaju ljudi iz Rige da ima grupa ćacija koja kontroliše unos transparenata i zastava u halu, verovatno će pokušati da spreče i pumpanje i prateća skandiranja. Možda im sad u grupi i uspe, ali u kasnijoj fazi se očekuje par hiljada naših, pa će tih par desetina Mandićevih biti u problemu jer nemaju policiju iza leđa. Bitno je samo da se ne razbijamo, pa ne bi bilo loše da dolazimo u većim grupama na tekme. Recimo mi sa foruma možemo u majicama @drperce 1
drperce Posted Friday at 06:40 AM Posted Friday at 06:40 AM 9 hours ago, ChrisJudd said: Piše Štimara na X, da mu se javljaju ljudi iz Rige da ima grupa ćacija koja kontroliše unos transparenata i zastava u halu, verovatno će pokušati da spreče i pumpanje i prateća skandiranja. Možda im sad u grupi i uspe, ali u kasnijoj fazi se očekuje par hiljada naših, pa će tih par desetina Mandićevih biti u problemu jer nemaju policiju iza leđa. Bitno je samo da se ne razbijamo, pa ne bi bilo loše da dolazimo u većim grupama na tekme. Recimo mi sa foruma možemo u majicama @drperce Napravio ja sam ja i zastavu sa motivom sa majice, od 1/8 finala sam u Rigi 2
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 06:53 AM Posted Friday at 06:53 AM 9 hours ago, Poenter said: Kolektivni IQ indeks Estonije protiv nas. 1
Geronimo Posted Friday at 07:06 AM Posted Friday at 07:06 AM 9 hours ago, Poenter said: Ne znam jel tripujem, al mi se cini da su neke od ovih glava bile na cuvenoj utakmici KKCZ-Buducnost u finalu ABA pre koju godinu.... 1
СтелаРоса Posted Friday at 07:13 AM Posted Friday at 07:13 AM 5 minutes ago, Geronimo said: Ne znam jel tripujem, al mi se cini da su neke od ovih glava bile na cuvenoj utakmici KKCZ-Buducnost u finalu ABA pre koju godinu.... Ne bih rekao, te glave sam video dosta puta na utakmicama i nikog ne prepoznajem na ovoj slici. Delije (iz navijackih grupa) generalno slabo prate reprezentaciju, pogotovo u kosarci. 2
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 07:35 AM Posted Friday at 07:35 AM 29 minutes ago, Geronimo said: Ne znam jel tripujem, al mi se cini da su neke od ovih glava bile na cuvenoj utakmici KKCZ-Buducnost u finalu ABA pre koju godinu.... Ne, protiv Buducnosti su to bili stariji Ultrasi. Ovo veze nema sa tim likovima. 1
Chaos Is Me Posted Friday at 07:39 AM Posted Friday at 07:39 AM Ovaj ćelavi u sivoj treši, drugi sleva, mislim da je bio u Čovićevom odboru za doček Podgoričana.
Poenter Posted Friday at 07:44 AM Posted Friday at 07:44 AM 29 minutes ago, СтелаРоса said: Ne bih rekao, te glave sam video dosta puta na utakmicama i nikog ne prepoznajem na ovoj slici. Delije (iz navijackih grupa) generalno slabo prate reprezentaciju, pogotovo u kosarci. Pa nisu ovi došli da prate reprezentaciju. 4 1
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 07:45 AM Posted Friday at 07:45 AM 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovaj ćelavi u sivoj treši, drugi sleva, mislim da je bio u Čovićevom odboru za doček Podgoričana. Ti mislis na ovog lika koji se ovde vidi na 39s. Odma sam skapirao, nije to taj 😄 Taj lik je iz Mirijeva i dugo je bio na severu (ne znam da li je sada).
Chaos Is Me Posted Friday at 07:57 AM Posted Friday at 07:57 AM Što se dresova tiče - ovo je pravi Nike što nose Grčka, Litvanija, Španija (ili u Air Jordan varijanti Francuska i Slovenija). Prelepi dresovi i vidi se da su jako kvalitetni. Ovo što mi nosimo je neka modifikovana trening oprema šlj kvaliteta. Ali jebo dresove.
Mairosu Posted Friday at 09:32 AM Posted Friday at 09:32 AM portugalski Expresso je najavio današnju utakmicu velikim feature člankom o Jokiću i njegovom usponu. učestvovali Adam Mares sa DNVR i vlasnik ovog forumskog naloga. google ga dosta lepo istranžira, može uredno da se čita. https://tribuna.expresso.pt/basquetebol/2025-08-29-nikola-jokic-o-melhor-basquetebolista-do-mundo-nao-vive-para-o-trabalho-438ae9cc 13 1 1
ljutikrilo Posted Friday at 02:20 PM Posted Friday at 02:20 PM odličan tekst slabo portugalci mare za košarku, mislim da je više prate emigranti iz angole i brazila... mada ta priča je svugde u zapadnoj evropi, ne otkrivam sada toplu vodu... ovde ljudi koji su povezani sa košarkom, npr. sudije, zapisničari, delegati, često uopšte ne prate košarku, nego samo fudbal ili eventualno rukomet.. a opet jedan matorac kad je čuo da sam iz srbije odmah je na telefonu pustio snimak utakmice iz 1995, kada je benfika u kvalama izbacila partizan. rubrike na sportskim portalima ovde obično idu ovako: benfika, sporting, porto, pa sve ostalo... ali dobro, ima tu i nemijaša kete i vesti vezanih za njega i to je modus operandi što se popularnosti košarke u zapadnoj evropi tiče, ako imaju nekog dobrog/pristojnog NBA igrača, game is on, kada se povuče/ostari, ljude boli uvo da nastave da prate košarku. pogledajte nemačku - no dirk, no party... uprkos vagnerima, hartenšajnu, šruderu... 5
Don Dusko Posted Friday at 05:14 PM Posted Friday at 05:14 PM Ja nemogu da verujem da leta 2025 Vlada Djurovic je jos u ulozi nekog analiticara za kosarku. 5
DameTime Posted Friday at 05:19 PM Author Posted Friday at 05:19 PM Kaže ovaj na Areni, malo ti zavidim što si tamo, ali to je pozitivna zavisnost... Jebem vas nepismene, "novinari". 6 1
Poenter Posted Friday at 05:37 PM Posted Friday at 05:37 PM 20 hours ago, ChrisJudd said: Piše Štimara na X, da mu se javljaju ljudi iz Rige da ima grupa ćacija koja kontroliše unos transparenata i zastava u halu, verovatno će pokušati da spreče i pumpanje i prateća skandiranja. Možda im sad u grupi i uspe, ali u kasnijoj fazi se očekuje par hiljada naših, pa će tih par desetina Mandićevih biti u problemu jer nemaju policiju iza leđa. Bitno je samo da se ne razbijamo, pa ne bi bilo loše da dolazimo u većim grupama na tekme. Recimo mi sa foruma možemo u majicama @drperce Evo usrali se naši ovih gnojalista. Uništavamo ga u celom svetu! 1 1 3
Урош19 Posted Friday at 08:11 PM Posted Friday at 08:11 PM Uf skroz sam zaboravio na čari live teme, više ne zalazim tamo hahahaha. Samo da Bogdan bude ok, nadam se da neće proći kao Gordon protiv OKC. 6
Bogoljub Gagic Posted Friday at 08:12 PM Posted Friday at 08:12 PM Хвала Богу то су одрасли зрели људи, неће никакве одлуке доносити у афекту, већ ће испеглати ситуацију већ вечерас. Најбитније да Богдан није озбиљније повређен. 10
Урош19 Posted Friday at 08:12 PM Posted Friday at 08:12 PM 1 minute ago, Don Dusko said: 2 od 9! T-minus 7 1
Ledd Posted Friday at 08:13 PM Posted Friday at 08:13 PM (edited) Prebiše nas Portugalci kao mačke. Izgleda da nam nisu zaboravili ono tamburanje u fudbalu. Edited Friday at 08:13 PM by Ledd
Recommended Posts