NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako se sam Dobric ne umori od ove matador odbrane gde ga bik na kraju uvek nabode 6
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Povreda, eto ga pored klupe stoji Zar nije dobio neki udarac po licu? Od čega li smo jbt
Kooineeperk Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Sece Ataman odmah, zna lisac da ih sada lomimo... Ajde breeeeeeeeee!
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Koliko me brine Aleksa sada, štza može biti da se ne vrati sekundu na teren?
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Braćo dobro mi guramo s obzirom da smo trenutno na dva beka i to je jedan skoro pa penzioner a drugi nije igrao 6 meseci. 1
No name Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jbg Bogdan,Aleksa, pa sad i Micic ne igra...što je mnogo mnogo je...+Turci u suterskom moodu...Nije ovo loše generalno ...i protivnik je odličan napadacki večeras
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Marko Ima Vremena I Za Fintu Gudurić! Bravo i Kep! Edited 12 hours ago by DameTime 1
Recommended Posts