vladi Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ispali smo od Finske hahahahaha, ma treba svi dupe da nam pomere 2
Issey Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Spisu, pa Valtonen... Kako se lepo guziš tako ga još lepše primiš...
Karakondzula! Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jokić dao 30 koševa, a preko njega smo primili 70. 4
Prijatelj Mitar Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 minutes ago, Issey said: Ne što je musav nego ima jezivu facu koju skriva šiškama... Serial killer type... More ako, tako treba klinac od 18 godina da pokazuje muda i bude drcan. I mi smo nekad imali takve igrace. Mali, svaka cast. 2
Eddard Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 20 ofanzivnih skokova od Finske. Sve što treba da znamo. Bruka i sramota. Rešava nas neki Vantunen. Auuuuuuu.... Ovome se nisam nadao. 1
Poenter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Karakondzula! said: Jokić dao 30 koševa, a preko njega smo primili 70. Zato što je nespremni ćaci koji se tek otreznio pre 15 dana.
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Karakondzula! said: Jokić dao 30 koševa, a preko njega smo primili 70. Jasno, jer sa četiri faula juri Valtonena. 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Заслужено. Срам вас било. Да ми је неко рекао да неће ни да ме дирне, не бих му веровао. 1
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mislio sam da mi je jedna 2005. dosta za ceo život. E pa moj život ne misli tako.
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Poenter said: Zato što je nespremni ćaci koji se tek otreznio pre 15 dana. Ajde ugasi se 7
Recommended Posts