Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nepopularno mišljenje...

Jokić, za sada, od svih velikih zvezda na turniru ima najmanji uticaj na ekipu, čovek nije u stanju da primi loptu na niskom postu, što je najgore ni Milutinov.

Igraju zajedno, opalijsamo 5 trojki u pet uzastopnih napada.

Ne mogu loptu da uhvate, ništa da zagrade.

Sa druge strane u odbrani je tolika rupčaga, da nema ko ga ne buši, ovaj Jantunen prolazi kao pored bukve.

Pomalo je i Pešić kriv, nije mu ovo 2002 da igra sa dva teska centra na parketu kao onomad sa Tomaševićem i Koturovićem.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
Just now, Prijatelj Mitar said:

Opustite se, sve ide po planu. Igraju i oni jbg, nisu neznalice. 

Jbg, nisu neznalice, ali nisu ni uži krug favorita. Šta će biti protiv takvih.

Posted
Just now, Prijatelj Mitar said:

Opustite se, sve ide po planu. Igraju i oni jbg, nisu neznalice. 

Nemam ja problema sto igraju i oni vec kad vidim da nam uzimaju skokove ko na traci i kada u seriji ostaju sami...To zna da nabije samopouzdanje pa ispadne mnogo teze nego sto treba,

• Like 2
Posted

Pre ovog ociglednog Finca Litla bio je i faul Salina na Milutinovu ali ne daj boze ovi amateri nesto da vide.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Karakondzula! said:

Jokić, za sada, od svih velikih zvezda na turniru ima najmanji uticaj na ekipu, čovek nije u stanju da primi loptu na niskom postu, što je najgore ni Milutinov.

Mi smo i u Parizu imali problem sa spuštanjem lopte Jokiću, nije samo on odgovoran za to. Ali slažem se da nije dovoljno agresivan napadački, u poređenju s Lukom, Šengunom itd.

Posted (edited)
4 minutes ago, Drago said:

Protiv kakvih mesara igramo. Samo biju, a sudije ne gledaju.

Svi nas biju, to je deo taktike... a i prolazi očigledno... 

Edited by Issey
Posted

Ove sudije kao da su instruisane da guraju autsajdere kako bi takmicenje bilo interesantnije. Jedino mi je to logicno. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...