Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Drug Crni said:

Mrtva trka ko je gori - Slovenci ili publika?

Slovenci, publika, komentatorski tandem...

Egzibiciona igra naših, a meni neki loš ukus u ustima od čitave predstave.

• Like 2
Posted
19 minutes ago, Stiletto said:

Publika em mutava, em ne ume ni aplauz kad treba. Ko da su ih anestezirali pre ulaska. Evo zvanični spiker pokušava nešto "idemo, Srbija!", ne zarezuju ga ni za suvu šljivu. 

Pa valjda je jasno do sad da su karte podelili ćacijima da ne bi bilo pumpanja. Otišle sve karte, a da nije bilo ni najave da kreće prodaja.

Ložimo se mi na basket i sve, ali niko ne sedi kod kuće i rifrešuje ceo dan da vidi da li su karte puštene u prodaju.

No, nebitno, rasturamo!

Posted
Just now, Issey said:

Slovenci baš loši... Deluju i nezainteresovani... 

Jbg. kad su dogovarali te prijateljske utakmice, mislilo se da će Grci igrati sa Janisom, Česi sa Veselim i Šatoranskim, a da će Slovenci pored Luke imati Čančara, Dragića, Niboa... Ovako ispade da nam je jedina prava provera bila utakmica sa Nemačkom. Šta je, tu je.

• Like 1
Posted
13 minutes ago, realno *w said:

Slovenija je grupa građana. 

Gomila nekih graničnih ABA igrača, smešno je to za ovaj nivo. Nije ni čudo što su izgubili sve na pripremama, mahom ubedljivo.

Pa to, nikakva provera. Bezveze.

Posted

Sarenac da dobije od urednika RTS-a obavezu da pocne da gleda kosarku pred ova prvenstva, a ne da se blamira sa izjavama da je Tristan trojka i da je Spolstra trener Cikaga. 

• Like 3
Posted
2 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Hajlajt je svakako Kuzmanovicev komentar za Tristana u prvom: Bas se vidi da mu je stalo. Mislim, i treba da mu stane

Meni vise nista ne treba veceras, ja sam srecan covek

Kao da nisu dovoljna ova dva smaraca nego se morao pridruziti jos jedan jahac apokalipse. Neprijatno smo jaci od svih, samo da se los dan ne desi u eliminacionoj fazi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...