Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nikad ali nikad mi neće biti jasno da se štoperi biraju za izvođače penala pre nego što bude osma, deveta serija. Jebiga. Realno ni PSG nije nešto briljirao večeras, Arsenal odigrao kao Stoke City, teško baš dva najveća trofeja u evropskom fudbalu da se podignu na taj način. Mada pitanje da li bi PSG dao gol do kraja da ne bi kretenizma Mosquere.
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 41 minutes ago, Chaos Is Me said: Nikad ali nikad mi neće biti jasno da se štoperi biraju za izvođače penala pre nego što bude osma, deveta serija. Jebiga. Realno ni PSG nije nešto briljirao večeras, Arsenal odigrao kao Stoke City, teško baš dva najveća trofeja u evropskom fudbalu da se podignu na taj način. Mada pitanje da li bi PSG dao gol do kraja da ne bi kretenizma Mosquere. A zašto štoperi ne bi bili dobri izvođači penala? Ronald Kuman, Serhio Ramos, Danijel Pasarela, Fernando Jero, Dejvid Ansvort... sve odlične penaldžije. 1
gggggggg Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, Don Dusko said: Lol ko se ruga.Nek se oni pozabave svojim klubom. evo ide zabava sa svim ovim trofejima iz tvita koje arsenal nikada nece videti u svojim vitrinama.
holden c. Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 4 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Cestitke na ucestvovanju u finalu. Dosli i izdominirali sa 25%. Sudija nije dao korner u 1 pol zbog brzine izvodjenja, cio mec ste zurili. Niste trebali toliko zuriti. Ok, ti jesi ironican, ali cestitke Arsenalu su na mestu - ovo je veliki kvalitativni iskorak, prosle godine polufinale, ove finale, to nije mala stvar, nakon 2 decenije relativne evropske irelevantnosti. Treba reci i da je pre finala 2006 godine, Vengerov Arsenal imao mozda cak i skromne evropske kampanje, makar u poredjenju sa kvalitom timova koje je on tada pravio. Sad, to mozda nije po ukusu vas fudbalskih puritanaca i ljubitelja lepote igre, no dobro, uvek mozete da vrtite klipove finala Junejteda iz 99 ili Celzija iz 2012, ako vam je do zoga bonito. Edited 10 hours ago by holden c. 1
Bugl Khan Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Grupna faza: Bayern 3:1, Inter 3:1, Atletico M 4:0, Athletic Bilbao 2:0, Club Brugge 3:0, Olympiacos 2:0, Slavia Prag 3:0, Kairat 3:2, R16: Leverkusen 2:0, 1:1 QF: Sporting L 1:0, 0:0 SF: Atletico M 1:0, 1:1 Finale: PSG 1:1 Ukupno 15 utakmica. 11 pobjeda i 4 remija. Gol razlika 30:7 O čemu vi pričate? 2
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, Stiletto said: A zašto štoperi ne bi bili dobri izvođači penala? Ronald Kuman, Serhio Ramos, Danijel Pasarela, Fernando Jero, Dejvid Ansvort... sve odlične penaldžije. Zato što su to izuzeci a ne pravila, obično su panjevi koji opaljuju iz sve snage pa šta bude, baš kako je Gabriel izveo.
diego Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Cak je i Zvezda protiv Olimpika daleko vise zelela pobedu i jurisala napred nego Arsenal veceras. Sramotno da jedna ekipa ima ovako podredjen posed i broj suteva u finalu LS, i rani gol ne moze da bude opravdanje za to. Cak i onda kada je PSG crko i ostali bez Dembelea, i kada se videlo u jednom momentu da Arsenal ima sve uslove da pobedi, samo da predju na protivnicku polovinu i odigraju malo standardno-rizicnog fudbala, oni su cekali penale. Da li je Arteta kriv, ili je fudbalerima usadjeno u glavu da su PSG miljama bolji od njih (a nisu), ne znam, uglavnom jako pasivan pristup. Kockali su se, cekali penale, i izgubili pravedno. Navijao sam za Arsenal, ali zbog pobrojanih stvari mi nije zao. I dodatno, sto je jos bitnije, mislim da ova generacija nije zasluzila da bude upamcena u istoriji kao uspesnija od Bergkampa, Anrija & co... Iako veliki respect za ovu sezonu, i sto su prcnuli Sitija (iako su i tu uzeli tako sto je Siti izgresio, a ne oni osvojili, kao sto su i veceras bili pasivni i cekali da PSG pobedi sebe umesto da zgrabe pobedu sami). Edited 9 hours ago by diego 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 hours ago, gggggggg said: evo ide zabava sa svim ovim trofejima iz tvita koje arsenal nikada nece videti u svojim vitrinama. To im je jedino i ostalo jer: Ako se ne popravi situacija nece oni ni u narednih par godina u CL. Al dobro neka ide zurka u proslisti njihovoj, 1
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kao da je lako izaći proti Parižana i igrati lopte kao ispred zgrade pa ko je veći majstor taj pobedi. Arsenal je odigrao taktičko, tehnički, fizički savršenu utakmicu i da nije kiksao onaj prinudni bek kof penala mogli su i da slave sinoć. Fudbal je igra gde ne pobeđuju Umetnički dojam samo oni koji vešto barataju sa loptom i sreća je što je tako i zato se igra svuda po svetu.Umetnički dojađ donosi pubedu na klizanju. 2
ras kass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, Stiletto said: A zašto štoperi ne bi bili dobri izvođači penala? Ronald Kuman, Serhio Ramos, Danijel Pasarela, Fernando Jero, Dejvid Ansvort... sve odlične penaldžije. Da budemo iskreni, vecina tih je bila zaduzena i za slobodne udarce i regularne penale. Gabriel nit sutira penale nit izvodi slobodnjake. Ako bih birao stopera onda bih pre Salibu jer deluje hladnokrvnije.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago PSG zasluženo. I ove godine su najbolja ekipa, plus ljudi izbacili Bayern i Real na tom putu. Sinoć nisu bili na svom nivou (djelimično i zbog taktike Arsenala i nekih povreda) ali su bili dovoljno bolji da osvoje na kraju. Ne znam čemu hejt prema Arsenalu, ono je bio jedini način da pariraju onakvoj ekipi. Nisu ni oni slučajno igrali finale. Paris po imenima nije u rangu nekih super timova u prošlosti koji su osvajali ovo takmičenje ali po onome što prikazuju ne zaostaju mnogo ako i uopšte.
mr clutch Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hejt prema Arsenalu nije zbog sinocnjeg zatvorenijeg pristupa, nego zbog neetickog fudbala koji igraju vec duze vremena, a imaju kvalitet za mnogo lepsi fudbal koji bi im po misljenju takodje dao rezultate krunisane sa trofejima. Sportska nepravda bi bila da je Arsenal sa neetickim fudbalom osvojio dva najbitnija trofeja. Izgleda da su fudbalski bogovi umesali prste. 2
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve čestitke Luis Enrikeu. Zaista fascinantno šta je napravio od PSG-a bez neke izrazite "zvezde" u timu. S ovim trofejom ulazi u "GOAT diskusiju" s punim pravom. Ovaj Pariz je ubjedljivo najbolja ekipa u Evropi i ako ne bude nekih većih tumbanja u timu dominiraće godinama. Gro ekipe tek treba da uđe u najbolje fudbalske godine. Luis Enrike >>> Pep
Recommended Posts