Small Owl Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mrš u pičku maternu, jebo me pas sto sam se ponadao uopste. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovaj Seltik nije mogao dati Kairatu gol al zato tu smo MI!
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Kosjan Willavić said: Izvadi nas Mateus i sad povreda. Jbg Miloje ime napravio zbog golmana. Prvo Borjan sad Mateus. Jedva čekam kad će ova trenerska kukavica da nas napusti. Marš sa klupe Jajaro trenerska!!! Menjaj sad Bruna I Marka daj nekog štopera . Hahahaha kakav trenerski duduk!!! 2
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bukvalno se nisu smirili dok nismo primilo gol...svi do jednog , počev od bekova pa do ona dva mrtvaka na sredini elsnika i hendela
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Copy Spajic paste Veljkovic. Dokle ce covek alibi da igra ovako i da ceka da napadac odigra, bez da pomisli da krene na njega? Hendel uzasno reagovao takodje. Edited 3 hours ago by Markoss
Polivalentni Stevica Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ogroman raspad,visio gol u vazduhu celo drugo poluvreme. Sad ide izmena Katai umesto Bruna. 1
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago To je to, pali su fizički. Hendel i Veljković kao amateri a ni Ucena nije ništa bolje izgledao. Ne možeš da pustiš igrača da se došeta do 16. 1 1
Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Znao sam ja da sa ovom dunstercinom necemo uzeti ni 5 bodova... Teraj po jsl livada ,tu ti je staniste....
L' Imperatore Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šta kaže komentator legenda. Celtic daje gol iz prve stopostotne šanse. A tri napada zaredom pre toga nas Mateuš vadi 10
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Komicno nespremna ekipa. Imali smo snage za jedno poluvreme.
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Daj sad stručnjače Olainjiku i Rodrigaoa. Da sačuvamo ovo,jer možda gol razlika odlučuje ko će biti 32. Edited 2 hours ago by Zadnji vezni
maXa88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ucena je kurac od igraca. Od pocetka pliva u odbrani. U 10 minuta 3puta te vadi golman, normalno da se ovo desi Na zalost jedini ko moze da igra moderan fudbal ne moze da dise posle 30 min... 1
Diogen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ne znam kome je ovo dobro i na osnovu cega je neko zadovoljan prikazanim? Po prihodima tj. vrednosti tima (koliko su placeni), putu u kvalifikacijama, i protivnicima koje smo imali da tamo stignemo, veliki neuspeh je da nismo u LS. Udjemo u LE i igramo kuci prvu utakmicu protiv verovatno najslabijeg iz grupe, i mi prepustamo posed i nesto kao cekamo Celtic na gresku, a pogresicemo mi. Dekadentno, sporo, bezidejno, mi ovakvi nismo ni za LE. A nije da nemamo igrace za vise i bolje od ovoga. Mislim da je Miloje zreo za ispratnicu. PS. Evo ga gol, tacno kako sam pretpostavio, docekali su oni nas… Lose je ovo, kakvo crno “bolji smo”…
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znaci svi do jednog su operisani od kondicije, počev od onog lèša koji hoda Ivanica pa do Učene. Svaka čast samo Mateusu. Ovde su najgori ona dva blizanca Elsnik I hendel. Ko da ih je isti k..c pravio...Dva alibi igraca.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Crkli ljudi do poluvremena. Ne igra se tako moderan fudbal.
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jeste da fudbal nije atletika ali ja ne znam ekipu gde imaš jednog brzog igrača a i on je non stop povredjen i nespreman. Kako može da se igra fudbal sa 9 sporih igrača, pa nije ovo fudbal Dragana Džajića.
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ivanic je trenutno rang Kataija. Ne razumem opcinjenost covekom vise. Cak i ovi mediji slepci ga na svakoj utakmici velicaju, on covek bukvalno nikakvu razliku ne pravi vise. 1
Mr.Consular Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Miloje treba da se spakuje, štagod da bude do kraja... ovo je baš downer za gledanje 1
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dok je Duarte nesto igrao, nesto smo imali. Jeziv pad otkad smo izasli u drugom. 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Daj vadi bre Elsnika više očima ne mogu da ga gledam da se razvlači po terenu. Isti milijaš kada mu je ceo stadion zvizdao zbog igre. Ubaci Kostova i gotovo. 1
Nikola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, L' Imperatore said: Šta kaže komentator legenda. Celtic daje gol iz prve stopostotne šanse. A tri napada zaredom pre toga nas Mateuš vadi Brate vidiš da niko normalan na režimskim medijima nema. Lažu i na prenosu utakmice 1
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se odrade jedne mini pripreme na Zlatiboru, Miloje zaboravio da poradi na kondiciji.
Recommended Posts