Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Me nama nista od Micica naravno, kao ni od bilo kojeg drugog top igraca. Mi jesmo finansijski u nikad boljoj situaciji, ali i dalje ima gomila klubova kojima nije problem da na svaku nasu ponudu odgovore jos vecom ponudom, a pritom mogu da ponude i bolje uslove za zivot, trening, oporavak, manje pritiska (pogotovo za srpske igrace), itd... 

Najvece i najskuplje pojacanje prethodnih godina nam je Nejpir (ako ne racunamo Kampaca kod kojeg se poklopilo milion kockica da dodje i odigra 9 utakmica u EL). Nejpir koji je danas rezervni plej Bajerna. 

Moracemo po svemu sudeci pristati na neko manje poznato ime na 1, ali se nadam da mozemo naci boljeg igraca na 2. Neki pouzdani rezervni plej i dobar skorer na dva. Petrusev da ostane i da se nadamo Bolomboju sto pre i to nam je sto nam je.

• Like 1
Posted

Petrušev postao ćale. 

Sad valjda može da se fokusira na ono bitnije, ciganske želje da se što pre izjasni oko ostanka u KKCZ, jer što mu je klub, koji moj, davao 15ak dana mira pred ovako usputni događaj u njegovom životu?

Neka je sa srećom i njemu i gospođi ❤️

• Like 35
  • Love 2
Posted
1 minute ago, Dropkick Murphys said:

Petrušev postao ćale. 

Sad valjda može da se fokusira na ono bitnije, ciganske želje da se što pre izjasni oko ostanka u KKCZ, jer što mu je klub, koji moj, davao 15ak dana mira pred ovako usputni događaj u njegovom životu?

Pa nece valjda sa bebom da ide od nemila do nedraga 🙂 Ovde su mu i bake i deke da pomognu sa bebom 🙂

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted

Apropo ovih informacija oko Gudurića, i sve jasnije situacije u vezi Micića, pa da se dotaknemo i onog leta kad je Teodosić izabrao Virtus pre Zvezde, slobodno možemo da konstatujemo da niti jedan od njih ne može i istu rečenicu sa Njkolom Kalinićem.

Veliki si Nikola!

Konkretno ova situacija sa Gudurom, ja sam prvi bio ubeđen da će doći kod nas, a pogotovu nakon osvojene Evrolige. Nemam šta ni sportskom sektoru previše da zamerim, ponudili su 2.5k po sezoni, sasvim dobra ponuda, a kada znamo da se Vasi nudi još više, pa oni jedino puškom da ih namole.

Ono što jedva čekam da vidim sledećeg leta je situacija oko Vučevića kome ističe ugovor, bukvalno ako ne dođe sledećeg leta neće nikad. Uz Kalinića, jedan od najvećih zvezdaša među košarkašima.

Možda je najbolje kada su te bekovske pozicije u pitanju da Milan Tomić dovede nekog ispod radara, mislim da on to i te kako može i ume. 

Prvi volim domaće košarkaše, međutim, ne volim da nekoga molimo da dođe. Ne volim ni da budemo KK Nigerija, ali treba se malo okrenuti stvaranju i pravljenju mladih domaćih košarkaša, iako sve ono najbolje nažalost ide kod Miška.

• Like 29
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Dropkick Murphys said:

Petrušev postao ćale. 

Ujedno i preti portalu koji je prvi preneo tu vest 

Posted

Evo baš sad čitam forume u Nigeriji gde im je baš ono krivo zašto njihovi igrači ne igraju u njihovom domaćem prvenstvu nego se zlopate po smrdljivoj Evropi zarad prokletih para.

I naručuju pesmu Prokleta je Srbija i zlato što sja.

Skoncentrišite se malo, zašto ljudi idu u druge države da rade? Ima više razloga ali prvenstveno je novac.

Pogotovo košarkaši koji posle karijere moraju da nesto rade a pošto ne mogu svi biti sportski funkcioneri moraju imati dovoljno ili da počnu neki biznis ili da mogu da preguraju do penzije.

Mislim,Gudurina razlika od cca milion evra je baš za odbaciti, da ne ulazim u bilo koji drugi detalj.

Jadino što će im nedostajati je mogućnost da obraduju srca vaskolike Zvezdaške publike koja će im jebati sve po redu posle tri vezane loše tekme i reći da su prevare jer ih toliko plaćaju a oni ništa. Uz mnoštvo epiteta, bar tu smo maštoviti.

• Like 10
Posted

Edwards se rastao sa Bajernom zvanično. Pariz je zadržao Hifija, njih dvojica zajedno nešto sumnjam ali ko zna. Svakako ne bih se iznenadio da dođe kod nas.

Posted

neko je već bio pisao da navodno nismo odustali od Edwardsa, ako je to istina, pojuriti ga i ne pitati koliko košta. Treba nam jedan mamojeb na već ovakvu ekipu

Posted
2 minutes ago, mindgame said:

neko je već bio pisao da navodno nismo odustali od Edwardsa, ako je to istina, pojuriti ga i ne pitati koliko košta. Treba nam jedan mamojeb na već ovakvu ekipu

S obzirom da se rastao on je vec negde potpisao, pominjao se Pariz, cudno mi je da za igraca ovakvog kalibra nisu curele informacije svaki dan …

Posted
4 minutes ago, Fromthecorner said:

S obzirom da se rastao on je vec negde potpisao, pominjao se Pariz, cudno mi je da za igraca ovakvog kalibra nisu curele informacije svaki dan …

misliš da se već dogovorio negde ? Pariz se pominjao, ali produžili su Hifija. Sad ne znam, nisam siguran da li je on plej ili suter ili kombo…

Posted
5 minutes ago, Fromthecorner said:

Pariz je produzio Hifija, a nesto ne vidim bas prostora za obojicu.

• Like 1