Jump to content

Teo

Član foruma
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Teo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later
  • Collaborator
  • Week One Done
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

11

Reputation

  1. E jbg. Ja želim Bogdanu i ostalim momcima koji budu igrali. Svaka čast Dončiću ali isto kao i on odaziva se i Bogdan, Teo i mnogi drugi. Sad što su kvalitetom ispod njega, a Jokić koji je iznad ne igra svako prvenstvo ne daje nam za pravo da ne navijamo za one koji nas predstavljaju.
  2. Mozzart kaže Kalinić 100% ne igra, Jokić i Micić 99% neće biti u timu. Bogdan i Milutinov glavni igrači, Stefan Jović na pleju. Stranac se ne planira.
  3. Samo to znaš ili i ostale na spisku?
  4. Cestiam na slovencu komšije. G.D.
  5. Došao je moj omiljeni srpski sportista, umetnik i doktor ove prelepe igre. Srećan sam. E sad ako se sklone emocije, jasno je da je u pitanju kraj karijere ove veličine i u skladu sa tim idu i očekivanja. Pročitao sam da smo spremni da platimo za Kalinu obeštećenje, ako je to tačno plus dolazak Tea, msm da su i Kampaci i Mirotić otpali. Sumnjam da bi tako agresivno krenuli po Kalinu da i dalje postoji opcija da damo 3m nekom od ove dvojice. Naravno samo moja predpostavka i viđenje situacije.
  6. Uf, ja baš mislim da jeste problem. Ako je prošle sezone neko odigrao 10 utakmica sveukupno, jasno da njemu trener nije našao ulogu. Čemu onda 100/200 hiljada njemu? Bolje neko mlađi da uči ili bilo ko kome trener može da nađe neku ulogu. Čak i platiti prvog 200 hiljada više pa rizikovati da ove sezone nemamo baš 5 igrača na poziciji centra.
  7. Povratak otpisanih, znači neko koga smo već otpisali iz ovog tima. Luka, Dobrić, Petrušev ili Kampaco. Ova suza je sprdnja na račun komšija, meni glupa ukoliko potpis nije jak kao njihov, ali dobro.
  8. Voleo bih da klub ako traži kapitalca u bekovskoj liniji pokuša da to bude Dorsi. Teško da vidim bolju opciju, a koliko toliko realnu u evroligi. Zdrav razum govori da ako planiramo stvarno arenu, trebalo bi da bude tim bar na nivou ovog, ali sa bitnom razlikom da kapitalci dođu na vreme kako bi prodali više sezonskih.
×
×
  • Create New...