Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, suptil said:

Katastrofa.  Vlada Srbije treba da uvede privremene mere u Zvezdu posle svega ovoga:lol_2:

Samo nam to fali, još i da dođe onaj da sastavlja roster (a ne sumnjam da bi voleo).

11 minutes ago, Babaduka said:

katastrofa epi razmera

Sviđa mi se ovaj izraz, koristiću ga u budućnosti.

Posted
1 minute ago, alokin said:

Samo slep čovek ne vidi da je u klubu ozbiljan RASPAD. Gomila igrača dovedenih, gomila igrača sa ugovorom koje hoće da oteraju.... Ovo sa Nedovićem je čist primer kakav raspad se dešava. Očekujem da će pokušati da dovedu neku "bombu" za 2-3 milke ali to ništa ne menja. Kompletna uprava da podnese ostavku.

U stvari u klubu se suočavaju sa činjenicom da pare nisu dovoljne da se sns sistem podobne domaće osnove prevaziđe u kratkom roku. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

E ovo je sad već cirkus i totalni raspad.Koje mi to igrače sad možemo dovesti da ovo izvuku.Takvih u evropi dostupnih nema a nešto ne vjerujem da smo sposobni dovesti iz Amerike.Tako da nas očekuje još nabacivanje igrača Riverovih kvaliteta i to je to..

Posted

Petrusev je rekao Drcelicu da ce ostati, dogovoreno je i da dobije 1.7 miliona po sezoni (na tri godine potpis, uz nba out), i samo je ostalo da Zvezda resi s Olijem. 

Zvezda resila pre dve nedelje, on rekao da ipak hoce jos malo da razmisli (Misko mu rekao da saceka zbog NBA jos malo).

U klubu racunali da nece prekrsiti rec. 

Prekrsio. I pride ispusio za taj NBA. 🙂

Tako da ni on sad ne zna gde ce. I nijedan klub mu nece dati 1.7 miliona po sezoni, teorije nema. 

• Like 35
  • Love 2
  • Thanks 1
Posted

Petrušev može da ide u Dubai. Čak bi mu bilo to i idealno. Velike pare, a novajlija, neće biti baš pritiska da se igra F4.

Isto i Hapoel, ali oni imaju nakrcane centre više nego mi krila.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Markoss said:

Petrusev je rekao Drcelicu da ce ostati, dogovoreno je i da dobije 1.7 miliona po sezoni (na tri godine potpis, uz nba out), i samo je ostalo da Zvezda resi s Olijem. 

Zvezda resila pre dve nedelje, on rekao da ipak hoce jos malo da razmisli (Misko mu rekao da saceka zbog NBA jos malo).

U klubu racunali da nece prekrsiti rec. 

Prekrsio. I pride ispusio za taj NBA. 🙂

Tako da ni on sad ne zna gde ce. I nijedan klub mu nece dati 1.7 miliona po sezoni, teorije nema. 

Jel bese komsije traze centra?

Posted
42 minutes ago, JPM said:

Ne znam da li @Markoss ima takve informacije, ali recimo ako je tačno da smo produžili Nedoviću ugovor pa ga sad teramo kao gubavog je prilično pojmljiv motiv da neki drugi, a posebno naši igrači, ne žele da ostanu. To je, ako je tačno, ekstremno bedan i neprofesionalan potez.

Krajnje je vreme da i uprava snosi neku odgovornost, ne može se raditi kako god i ne odgovarati za rezultate.

Apsolutno. Ne gotivim ga kao igrača, ali vratio se u KKCZ dok je još uvek bio vrlo dobar igrač. Plus je onomad odbio ponudu KKP (ako se ja dobro sećam).

Okej, sranje mu je bio pristup protiv Spartaka, ali ko je kriv upravi koja je požurila da potpiše produžetak saradnje pre kraja sezone? Pa i to je nefer, Filipov stav protiv Spartaka je takođe bio sranje, a njemu je nuđen višemilionski ugovor dok bi Nedovića da podmetnu nekom kao kukavičje jaje.

Uglavnom, ako je tačno da je Petrušev odbio ponudu, kako su posejali, tako sad i žanju.

• Like 1
Posted (edited)

U medjuvremenu dok je razmisljao pregovarao sa Dubaijem, hteo da izvuce vecu lovu, al nije uspeo.

Prekjuce kad su poslednji put pricali, nasi mu ponudili dosta manje od tih 1.7 (u fazonu - sad cemo mi tebe da jebemo) i on se naljutio. Demantovao i da je pricao sa Dubaijem. Ali jbg, ko jednom slaze - drugi put mu se ne veruje.

Edited by Markoss
  • Like 35
  • Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, Markoss said:

U medjuvremenu dok je razmisljao pregovarao sa Dubaijem, hteo da izvuce vecu lovu, al nije uspeo.

Prekjuce kad su poslednji put pricali, nasi mu ponudili dosta manje od tih 1.7 (u fazonu - sad cemo mi tebe da jebemo) i on se naljutio. Demantovao i da je pricao sa Dubaijem. Ali jbg, ko jednom slaze - drugi put mu se ne veruje.

Nek se nadju na pola puta i nek zavrsavaju taj potpis 😄 

• Like 1
Posted
8 minutes ago, TB Told said:

U stvari u klubu se suočavaju sa činjenicom da pare nisu dovoljne da se sns sistem podobne domaće osnove prevaziđe u kratkom roku. 

Zašto su onda produžili Nedovića pa sad gledaju kako da ga oteraju

Posted
33 minutes ago, JPM said:

Zašto je onda toliko ogorčenosti na temi?

Zato sto je premalo domacih, pa i evropskih igraca koji nesto vrede i na trzistu nije ostalo skoro nista. KKCZ je zestoko ispusila u ovom prelaznom roku - imaju para kao pleve, a nemaju na koga da ih potrose. 

5 minutes ago, JPM said:

Petrušev može da ide u Dubai. Čak bi mu bilo to i idealno. Velike pare, a novajlija, neće biti baš pritiska da se igra F4.

Isto i Hapoel, ali oni imaju nakrcane centre više nego mi krila.

Ne moze u Dubai, tamo su na 5 Kabengele, Jaiteh i Kamenjas.

Mada, Petrusev je ionako vise igrao na 4 pa ne znam zasto ne bi to mogao da igra u nekom EL klubu? 

Posted
2 minutes ago, suptil said:

Nek se nadju na pola puta i nek zavrsavaju taj potpis 😄 

Jel bi stvarno hteo igrača koji se ovako ponaša? ako je tačno.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Pa se doveo plan B, Rivero. 

Rivero nema veze sa Milutinovim.

Milutinov je bio ideja kad je Petrusev krenuo da nas vuce za nos.

Rivero je dogovoren pre 3 nedelje.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Markoss said:

Razmisljalo se i o Milutinovu, ali navijaci nisu dali. Steta.

Али су дали дозволу да се доводи неки распали Стефановић из Америке који се зариче на вечну љубав Партизану и тек је Томић стопирао тај долазак?

Posted
1 minute ago, goldberg bcd said:

Ne moze u Dubai, tamo su na 5 Kabengele, Jaiteh i Kamenjas.

Pa takav karakter od igrača bi i voleo da uopšte ne mora da igra a da legnu pare.

NIkola Milutinov tačno nikad nije bio nekorektan, ne razumem navijače. A tek klub kojem navijači kroje ideologiju, to tek ne razumem.

• Like 6
  • Thanks 1