Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)

32 minutes ago, Don Dusko said:

Zamislite vas u toj situaciji.Imate 2 firme.Jednu obozavate a drugu ne.

I sad ona firma koju obozavate vam ponudi soldinu platu i meh uslove.

A druga firma vam ponudi platu x2 i superb uslove.

Sta bi ste odabrali?

Prvo procenite po sebi pa onda kritikujte Vasu ili Marka.

momci su imali izbor i odabrali...na kraju kod vecine igraca je isto, ko vise ponudi tamo se ide...

opet ne bih u isti kos stavljao njih koji na racunu imaju milione i osim ako ne budu vukli neke ultra glupe poteze obezbedili su i potomstvo sa nekim obicnim ljudima koji zive od danas do sutra...tako da da je Gudura evenutalno dosao kod nas umesto u Milano na kraju karijere bi imao na racunu tipa 20 miliona umesto sto ce ovako imati 23 npr...

ali naravno to nije razlog da ih pljujemo, oni su nasi i bice zauvek..

Edited by hakeem
Posted
12 minutes ago, NikadProtivKaline said:

mislim da tih mamojebaca za 3-4 milion vise i nema na trzistu

Što ti dovoljno govori koliko smo loše vođen klub. Sad još da čekamo Filipa do oktobra pa neće biti ni centara.

Posted

Sad će naši da objave ostanak Petruševa da se umiri masa. A onda se na miru možemo okrenuti Lou s obzirom da još nije potpisao za Žalgiris. Zaključavaj se u halu, everything is under control i pali se mašina. 

• Like 2
Posted

Ne znam zašto se uopšte porede Gudura i Mićić.

Mićić upitno je da li uopšte navija za Zvezdu. Mislim da je on baš lik koga taj deo košarke uopšte ne zanima.

Ako se ne varam, bio je u Zvezdi pola godine, ne sećam se niti jednog njegovog kosa, dobre, loše utakmice.

Zapravo, pamtim ga po pogrešno otpevanoj pesmi.

Ne sviđa mi se izbor kluba, btw, ali njegov izbor, sve najbolje.

• Like 27
Posted

Znači dosta je više sa domaćom osovinom, hoćemo da budemo pravi klub gde će igrati 12 surovih profesionalaca bez obzira na pasoš i koji će biti plaćeni za to i zaslužiti svaki cent.

Profesionalci koji igraju za novac i koji imaju generičke izjave o nikad boljem timu, navijačima, gradu, ćevapima, devojkama u Beogtadu....

To ne važi za Vasu i Guduru pošto oni znaju Marš na Drinu i moraju da igraju kod nas za manje para jer sveti dres i stub srpstva.

Kao i sve u ovoj zemlji, šizofreno smo pocepani do maksimuma.

• Like 9
Posted
Just now, BojanaCZV said:

Mićić upitno je da li uopšte navija za Zvezdu. Mislim da je on baš lik koga taj deo košarke uopšte ne zanima.

Ako se ne varam, bio je u Zvezdi pola godine, ne sećam se niti jednog njegovog kosa, dobre, loše utakmice.

Jeste zvezdaš. Provereno. Ali nije on neki fanatik. 

• Like 3
Posted

Sport nije samo Ekonomija i nikada neće biti…

Stvar izbora je da li želiš da budeš prva misao dece Čubure, Dorćola, Vračara, Novog Beograda pre nego što zaspu ili kada se probude ili da spuštis ruku na “šaku dolara” koja ti neće promeniti život…

Da daš sve od sebe da izgovaraju tvoje ime dok šutiraju na koš u dvorištu ili da te zovu Vasa Kasa!!!

Na tebi je da odlučiš da li hoćeš da budeš legenda ili komšija koji je pun love…

Kako god, srećno Vaso i sve najbolje!!

#ZVEZDAIZNADSVIH

❤️🤍❤️🤍❤️

• Like 5
  • Ha-ha 5
Posted
3 minutes ago, Naša posla 2.1 said:

Stvar izbora je da li želiš da budeš prva misao dece Čubure, Dorćola, Vračara, Novog Beograda pre nego što zaspu ili kada se probude ili da spuštis ruku na “šaku dolara” koja ti neće promeniti život…

Da daš sve od sebe da izgovaraju tvoje ime dok šutiraju na koš u dvorištu ili da te zovu Vasa Kasa!!!

Na tebi je da odlučiš da li hoćeš da budeš legenda ili komšija koji je pun love…

#ZVEZDAIZNADSVIH

❤️🤍❤️🤍❤️

Пробај брате следећег и Вучевића да испрозиваш што неће да дође

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Naša posla 2.1 said:

#ZVEZDAIZNADSVIH

❤️🤍❤️🤍❤️

Znači Zvezda po tebi ovoliko dobacuje? Ništa Srbija, region, dijaspora?

• Like 4
Posted
1 minute ago, BojanaCZV said:

Micic je bio Zvezdas i pre dolaska u Zvezdu. Kod nas je igrao kao klinac, a meni su ostale u secanju ona finta protiv Dijamantidisa u Oaki, zakucavanje protiv Partizana i dobra partija protiv Efesa u Vrscu. 

Svakako je bilo nerealno da dodje kod nas s obzirom kakve se cifre pominju. Nasedamo svako leto na iste price o nekim bombasticnim pojacanjima, a maksimum su nam najbolji igraci 12oplasirane ekipe u EL. Rezerve, veterani, ispovredjivani igraci, to mi dovodimo. Mi smo najsiromasniji pijani milioneri od svih u EL. Bukvalno niko nece da izabere nas pre klubova u Spaniji ili Italiji, a u godinama koje dolaze ce se pre birati i Dubai i Hapoel, dok god su finansijski uslovi makar isti. A ovo forsiranje kako neko mora da potpise za nas jer smo mi tako zamislili ce samo da stvori gnev kod navijaca prema tim igracima, a nema potrebe za tim. Mislim da su i Micic i Guduric izabrali bolje opcije nego sto im je bila Zvezda. Igrace u opustenim sredinama gde je pritisak mnogo manji, a finansije i uslovi za zivot bolji. 

Sto se tice Gudurica konkretno, ja sam i ranije pisao da njega u Zvezdi ceka put kojim je Nedovic prosao, s obzirom da je takodje rec o igracu koji neretko izgleda kao da mu se ne igra odbrana i da ne daje maksimum. Takve igrace Zvezdini navijaci nikada nisu umeli da vole i postuju. Zato je Nedovic danas neprijatelj broj 1 nasih navijaca, a slicno bi se desilo i sa Guduricem. Nedovicu se brojao svaki euro od onih milion koje je zaradjivao po sezoni, a sta bi tek bilo sa Guduriceva dva ili tri miliona? Ne bi nesto mnogo drugacije bilo ni sa Micicem. Tako da momcima srecno u nastavku karijere i sve najbolje. 

• Like 6
Posted

Da se ne lažemo, nije ni Zvezda što je nekad bila. Sada je to megalomanska sns skarabudževina koja posluje na svaki način osim domaćinski i racionalno i za koju, ja lično npr a znam još takvih ljudi, imam mnogo manju emociju nego ranije. Da li je to samo do godina pa neke stvari prestaneš da gledaš klinački - nisam siguran, uglavnom ja sam imao 10+ godina za redom sezonsku kartu i nakon covida sam prestao da je kupujem iako sad imam mnogo bolji standard nego u periodu dok sam kupovao. Ovde jednostavno nije zdrava sredina i ne krivim apsolutno nijednog igrača koji ne dođe ovde, pa još ako dobije i više para u inostranstvu računica je jasna i racionalna. 

Hapoel ima očito jedan od top EL budžeta pa samim tim i top ambicije, te priče o tradiciji su priče za malu decu inače bi se svi utrkivali ko će da igra za Rigu, Split ili Vareze. Stvari se menjaju.

Takođe da dodam, iako je Micić nesumnjivo elitni EL igrač, mislim da apsolutno sam po sebi nije garant ičega, previše je bilo labilnih poteza tokom njegove karijere i momenata kada je pokazivao da nije baš stabilan igrač, a kao najplaćeniji igrač u EL očekivanja će biti da treba da kida svaku utakmicu kao da je NBA superstar. Not gonna happen.

• Like 38
  • Thanks 1
Posted
30 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

A Hapoel nema neku ekipu i ciljeve? 

Nesto mi se cini da ih vodi jedan od najboljih trenera Evrope

Hapoel dolazi iz zemlje u ratu ( što je presedan sam po sebi) igra u Bugarskoj bez navijača, tako da je apsolutno jasno na šta sam aludirao.

Ja uopšte ovde ne mislim na Zvezdu, niti sam gajio nadu da može doći, ali pored Reala, Fenera, Oly ti si izabaro gore navedeno?? Šta ima tu da se doda.

Onda u fudbalu ajmo svi najbolju u Saudijsku Arabiju, jer jelte oni plaćaju najviše.

Posted

Jasno je da mu je jedini i isključivi motiv bio novac.

Ali uz to: hala bez navijača, bez ikakvog pritiska javnosti, daleko od Izraela, neće igrati domaća takmičenja, samo EL.

Potpuni relax za 6 miliona godišnje. Beograd na 3 sata lagane vožnje

• Like 7
Posted
21 minutes ago, Naša posla 2.1 said:

#ZVEZDAIZNADSVIH

❤️🤍❤️🤍❤️

Treš romantizam.... 

• Like 10
  • Thanks 1
Posted
29 minutes ago, Naša posla 2.1 said:

Stvar izbora je da li želiš da budeš prva misao dece Čubure, Dorćola, Vračara, Novog Beograda

Znaci Srbija=Beograd?

Nista Vojvodina, nista zapadna Srbija?

• Like 3
Posted (edited)

Sad kad se završila ova sapunica. Sledeći korak kluba treba biti zvanične zahvalnice za Jaga, Lazića, Nedovića, Mitrovića, Rokasa, JBIII, Ilića a onda da se završava priča sa još jednim plejom i centrom. 

Edited by Čočo
  • Like 5
Posted (edited)

Nadam se samo da se Micic i Gudura nikada vise nece dovoditi u vezu sa Zvezdom. Ok, njihov rezon je da je to samo posao, nema emocija. Onda neka i Zvezdin rezon bude samo posao, a posao kaze da bi dovodjenje  tih igraca sa 35 plus godina tada bilo samo mamuzanje ishlapelog konja koji gleda da se ogrebe jos neki plast sena, a kod nas sena za takve vazda ima u izobilju.

Edited by berti
  • Like 22
Posted

Od početka sam osećao da od Vase nema ništa, ali nadao sam se da će Gudura potpisati za nas. Čak je i toku sezone Zalizani pričao da je Marko od leta praktično slobodan igrač i spominjao Zvezdu kao potencijalnu destinaciju. Imam utisak da se Drčela mnogo više isprsio ponudom za Vasu i da smo nekako olako odustali od Gudurića. Šteta.

Posted
38 minutes ago, Naša posla 2.1 said:

#ZVEZDAIZNADSVIH

❤️🤍❤️🤍❤️

Previše emotivno posmatraš. Neću da ti se podsmevam jer te shvatam, ali Vasin i tvoj pogled na situaciju nije isti ni blizu. Vasa nije naš, kao prvo, a kao drugo on za život zarađuje košarkom.

Ja samo želim da klub pokaže ozbiljnost i da ga ne ganja za 3 godine. Ako je moguće. Ostalo je sve kul.

• Like 1
Posted (edited)

A danas će biti i malo zanimljivosti. Danas izlazi kalendar utakmica za novu sezonu Evrolige. Da vidimo hoće li Janis biti bivši nakon prva četiri kola ili će da pretekne. 

Edited by Čočo
  • Like 5
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Posted

Ja sam siguran da je Vasa odjavio Zvezdu na prvom telefonskom razgovoru pre mesec dana, vas je problem sto ste se lozili na price da idemo all-in na Vasu, onda “legenda o parama samo za jednog igraca”, i da cemo na 13 miliona budzeta za igrace njemu dati 4 i kako je on ne znam kakav cigan.

• Like 1