Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Desiderius said:

Ne greši,Mitrović nema ugovor.Ima +1 klub

1 godina

Zašto mu se onda Zvezda nije zahvalila na dosadasnjoj saradnji?

Posted

Lazić sigurno ima ugovor, znam da je prošlog leta dobio dvogodišnji i da smo se uglavnom čudili što mu daju tu dodatnu godinu s obzirom na kilometražu i predpenzijsku formu.

Posted (edited)
2 minutes ago, Clash said:

Ko kaže da neće?

Edited by Desiderius
Posted

Ovde i nije toliko problem sirina rostera koliko cinjenica da cemo na Jaga, Kenana i Gidru puci ove sezone preko 2,5 miliona evra zbog cega nismo mogli da dovedemo ozbiljnije igrace na bekovskim pozicijama.

Treba znati i uvaliti igraca, imati odnose i veze sa klubovima i menadzerima ali naravno ova dvojica u roze sakoima nisu sposobni za tako nesto

Posted
1 minute ago, Desiderius said:

Ko kaže da neće?

Ne sumnjam da hoće, da će se zahvaliti  i njemu i Lazi.

Ono što hoću da kažem da to još nisu uradili jer mislim da obojica imaju pune ugovore i da nisu još to završili sa njima.

1 minute ago, Guru said:

IMG-20250715-114630.jpg

Lepo piše 2+1 na zvaničnom sajtu.

Lepo piše svašta nešta na zvaničnom sajtu.

Elem, info je od lika iz košarke, ja mu verujem.

Nemam nameru da se ubedjujem i raspravljam samo sam hteo da reagujem na upis o ugovorima.

Ionako se slabo javljam na ovoj temi pa ne znam ni koji sam kurac se javljao ikako.

Sporcki pozdrav  

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 hour ago, LevonKendal said:

Ovo polako ide ka:

CMM, Yago, Miljenovic

Carter, Canaan, Neda, Radosic

Kalinic, Nwora, Ojeleye, Giedraitis, Dobric, Lazic

Moneke, Davidovac, Ilic

Petrusev, Rivero, Izundu, Mitrovic, Plavsic, Bolomboy

Ispravio sam ti ovo.

11 vs 11💪

Posted
21 minutes ago, Clash said:

Pa i za Brauna Zvezda ima opciju i nece je koristiti, pa jos nije bilo zvanicnog oprostaja. 

Posted
1 minute ago, Milko Miller said:

Pa i za Brauna Zvezda ima opciju i nece je koristiti, pa jos nije bilo zvanicnog oprostaja. 

Ne znam da li se mogu porediti dva dugogodišnja kapitena CZ, momci sa pregršt osvojenih trofeja u CZ sa Braunom.

• Like 4
Posted
1 minute ago, Урош19 said:

To je stvar marketinga zašto još uvek ne objavljuju, npr Raduljicu su ozvaničili jedno mesec dana nakon što se on dogovorio sa klubom.

Čekalo se da se prvo prodaju sezonske.

• Like 1
  • Ha-ha 19
Posted

Је л ово Басконија тражи замену за Донту, само да не буде

риверо, хол и изунду, то је благи ужас

Posted
28 minutes ago, Clash said:

Ne znam da li se mogu porediti dva dugogodišnja kapitena CZ, momci sa pregršt osvojenih trofeja u CZ sa Braunom.

Kakve to veze ima sa datumom oprostaja?

Posted

Encestando pise da je Micic dobio ponudu od Reala na dve godine.

Imajuci u vidu potpis Maledona, otvara nam se put do Kampaca u tom slucaju.

• Like 6
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Polako, duga je sezona, svako će dobiti svoje minute. Ove sezone je izgleda tako pravljena ekipa da imamo jednu petorku za EL, drugu za ABA i treću za KLS/KUP. Kakve igrače smo doveli, Sfero neće morati ni da ih trenira uopšte. 

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Jamas said:

Kampacu nije problem Zvezda i Srbija kao destinacija nego ženi, jednostavno neće da bude ovdje i to je to.

Dečko je za onih 6 mjeseci pokazao da je surovi profesionalac i ja bih ga sto puta radije gledao u nasem dresu nego Micica

• Like 22
  • Thanks 1
Posted
9 minutes ago, Jamas said:

Koliko sam ja video samo prenose informacije iz Srbije. Čak naglašavju da to nije bio profil igrača koji se tražio pored već postojeće bekovske linije. 

Posted (edited)
8 minutes ago, ZvezdaBL said:

Kampacu nije problem Zvezda i Srbija kao destinacija nego ženi, jednostavno neće da bude ovdje i to je to.

Dečko je za onih 6 mjeseci pokazao da je surovi profesionalac i ja bih ga sto puta radije gledao u nasem dresu nego Micica

Otkud sada to? Pa kada je odlazio bilo je da je ona uzivala u BG i da je dete obozavalo vrtic. Da li joj se vise svidja zivot u Madridu, pa verovatno, pogotovu sto je spansko govorno podrucije. Ne verujem, da ako za Fakua nema mesta u Madridu, da bi imala nesto protiv da dodje kod nas.

Edited by VISOKOLETAC
  • Like 2
Posted

Pa sme valjda i Real da nabije 10 igrača na dve pozicije, nije to samo naša privilegija...duga je ACB, kurac palac...